Hallo allemaal, in deze nieuwe post wil ik iets over het project PlipNpik introduceren, en voor meer details gaan we gewoon naar de volgende discussie:

Het FlipNpik Platform is de eerste Collaborative Social Media die gebruikmaakt van de Blockchain-technologie, bedoeld om lokale bedrijven meer zichtbaarheid te geven en de controle over hun digitale identiteit te krijgen, om zo een sterke positie te verwerven in het hart van de sociale scene.

360 ° SAMENWERKINGSECOSYSTEEM

FlipNpik stelt een 360 ° samenwerkend Ecosysteem voor dat de creatie en gelijkwaardige waardeoverdracht tussen alle actoren van het Platform stimuleert ten dienste van lokale bedrijven.

Het participatieve model van het platform biedt voordelen voor gebruikersmedewerkers of compensaties voor hun deelname, en moedigt hen aan om de bedrijven waaraan ze zijn gekoppeld, met kwaliteitsinhoud te promoten. Partnership zal worden aangeboden aan ambassadeurs die actief lokale bedrijven willen promoten, waardoor ambassadeurs 20% van de in aanmerking komende uitgaven op het platform kunnen behouden.

MISSIE, VISIE EN DOELSTELLING

Missie: bijdragen tot de verbetering van de lokale economie en de circuits van lokale en verantwoordelijke consumptie bevorderen.

Visie: word de eerste Collaborative Social Media voor lokale bedrijven die actief zijn in een ecosysteem op basis van de Blockchain-technologie waarin de waarde wordt gegenereerd en eerlijk en gedecentraliseerd wordt verdeeld tussen alle actieve medewerkers.

Doel: Verbind het samenwerkingsplatform FlipNpik met de Blockchain om lokale bedrijven efficiënte, betaalbare en veilige digitale oplossingen te bieden.

VALUE CREATION

Om bedrijven en gebruikers in staat te stellen waardevolle medescheppers te worden, heeft FlipNpik een beloningssysteem ontwikkeld dat bekendstaat als de Flip Social “FS” en zal een FlipNpik-token aanbieden dat bekend staat als de “FNP” en dat moet worden ingewisseld voor verschillende goederen en diensten op het platform.

DE FLIPNPIK TOKEN (FNP)

FNP is de hoeksteen van het economische model van het FlipNpik-ecosysteem.
FNP is een utility-token, gedistribueerd en geïdentificeerd op het Stellar Platform.

FNP zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik op het FilpNpik-platform. De FNP-waarde is daarom sterk gecorreleerd met het bestaan ​​van een dergelijk platform en netwerk, dat nog niet volledig is geïmplementeerd.

FNP kan een deel of al hun waarde verliezen als het platform nooit volledig is ontwikkeld, om welke reden dan ook, met inbegrip van economische, financiële, politieke, milieu-, sociale of regelgevingsgebeurtenissen, buiten de controle van het bedrijf of niet, die de ontwikkeling van het platform.

Het is mogelijk dat het platform niet door een groot aantal bedrijven, individuen en andere organisaties wordt gebruikt en dat er mogelijk een beperkte publieke belangstelling bestaat voor het maken en ontwikkelen van gedistribueerde applicaties. Een dergelijk gebrek aan belangstelling kan van invloed zijn op de ontwikkeling van het platform en daarmee op het gebruik of de potentiële waarde van FNP.

ICO – HOOGTEPUNTEN

ROADMAP
Volg onze prestaties en de evolutie van ons ecosysteem

2016 – 2017
FLIPNPIK APP
Nieuwsfeed
Registratie van bedrijven door ambassadeurs
Flip sociaal beloningssysteem
Spellen

2018
BLOCKCHAIN INTEGRATIE
Verbinding met de Blockchain STELLAR
Uitgave van FNP tokens
Transactiebeheer

FLIPNPIK-PLATFORM
Games integratie
Onmiddellijke promoties
Meldingssysteem
Interacties tussen gebruikers
Tagging en geavanceerd zoeken

COMMERCIALISATION
Marktpenetratie in Europa en Azië
Strategische partnerships

2019
GEAVANCEERDE BLOKKETTINGINTEGRATIE
Voorstel voor een nieuwe platformarchitectuur

PLATFORM FLIPNPIK
Dashboard en slimme gegevens
Marktplaats
Augmented reality

COMMERCIALISATION
Marktpenetratie in Noord-Afrika en Oceanië
Strategische partnerships

U kunt meer informatie vinden over het platform of deelnemen aan hun verkoopsgroep via de volgende links:

WEBSITE: https://flipnpik.io/
WHITEPAPER: http://flipnpik.io/whitepaper
FACEBOOK : https://www.facebook.com/flipnpikworldwide/
TWITTER: https://twitter.com/flipnpik
TELEGRAM: http://t.me/flipnpikico

Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

0

Publication author

offline 7 months

ty4sure

0
Comments: 0Publics: 474Registration: 26-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation