WPP ENERGY – Inovativna decentralizovana platforma za trgovinu obnovljivim izvorima energije

EE2E07F0-9436-45FC-A91A-CA2A9A32010E.jpeg

WPP TOKEN, BUDUĆNOST  ENERGIJSKI KRIPOTOKURNOST

Dobar dan, svi moji prijatelji na ovoj platformi. Koristim ovu priliku da vam predstavim ovaj projekat koji menja život ‘WPPENERGY’.

WPP obezbeđuje istinski otpad energetskim tehnologijama koji ide dalje od tradicionalnog spaljivača i izvan standardnih procesa gasifikacije. Mi promovišemo naprednu tehnologiju koja omogućava 100% pretvaranje otpada u energiju i proizvode na siguran i ekološki prihvatljiv način.
Naša utvrđena dokazana tehnologija otpada na energetiku ima efikasnost uklanjanja uništenja od 99,99%, pretvara 1000 dnevnih unaprijed okarakterisanih dnevnih kapaciteta općinskih čvrstih otpadnih voda ili drugih toksičnih materijala kao što su PCB, mulj ulja, stare gume itd. Na 60 megavata na sat električnu energiju, plus 40 MWh snage pare. Naši objekti za otpad do energetike su modularni i mogu se sagraditi u skladu sa potrebnim zahtevima (npr. 5000+ tona dnevnog kapaciteta MSW, do 400 megavata na sat Maksimalni električni izlaz pružamo kompletne projekte ključ u ruke počevši od faze projektovanja do puštanja u rad , uključujući i do 100% finansiranja.

+ O WPP-u

VLADA POTPISANI UGOVORI. Postojeće ugovore o obnovljivoj energiji WPP-a sa različitim vladama širom svijeta, vrijedne preko 50 USD, počevši od početnog fokusiranja na $ 6 B USD, počev od decembra 2018.

WPP ENERGY je potpisala ugovore sa brojnim zemljama širom sveta na nivou federalne vlade za proizvodnju zelene energije za kontinuirani 35-godišnji period. Ugovori uključuju ugovore o kupovini električne energije (PPA) koji pretvaraju MSW (komunalni čvrsti otpad) u električnu energiju i proizvode koji će se koristiti za lokalna tržišta.

VPP-ov potpisani ugovor o vladinim ugovorima se sve više širi i uključiće predstojeće najave u nekoliko oblasti, uključujući i buduće kreiranje čitavih zelenih sela i gradova za smeštaj do 200.000 ljudi, izgrađenih za samo dvije godine, i vertikalnih poljoprivrednih staklenika.

WPP ENERGY će primeniti najmoćnije napredne tehnologije na globalnom nivou kako bi druge i treće zemlje sveta imale nove mogućnosti za rešavanje njihovih značajnih problema u stambenom i energetskom okruženju. WPP preduzima veliki korak dodajući procenat ukupne WPPCOIN profita kako bi se olakšalo povećanje proizvodnje električne energije kao humanitarne pomoći zemljama sa najvećim potrebama.

VEĆI DIGITALNI PLATFORMI ENERGIJE:
GLOBALNA ZELENA ENERGETSKA PLATFORMA biće raspoređena krajem trećeg kvartala 2018. godine kako bi se prikupili podaci o proizvodnji električne energije od proizvođača zelene energije širom svijeta. Proizvođači zelene energije koji učestvuju u platformi spremni su da snabdevaju veleprodajne cijene tim institucijama i privatnim potrošačima koji traže čistu proizvodnju energije širom svijeta po sniženim cenama iz tradicionalnih cijena. Podaci o proizvodnji energije WPP-a takođe će biti prikazani na platformi.

Ova platforma će promijeniti industriju proizvodnje električne energije u korist potrošača i dobavljača, obzirom da će WPP platforma prikupljati ovo snabdevanje putem prenosa podataka na platformu. Podaci preneti na platformu uključuju vrstu proizvedene energije, količinu raspoložive energije, cenu energije i njenu lokaciju.

Razmjena nove Global Green Energy Platforme će omogućiti našu mogućnost da smanjimo troškove proizvodnje zelene energije za Korisnika.

WPP EXCHANGE PLATFORM će biti raspoređeni u četvrtom kvartalu 2018. godine, a na tržištu će se razvrstati različite kripto-valute za energiju i kripto-mining na novoj platformi za razmjenu. Ovo će povećati likvidnost za sve učesnike na platformi dozvoljavajući različitim valutama da trguju jedni protiv drugih, kao i energiju.

DISRUPTIVNA REŠENJA GREEN ENERGY TECHNOLOGY.
ADVANCED HHO TECHNOLOGIES. Predstojeće izdanje tri napredna menjača energetskih tehnoloških rešenja koja se menjaju u igri rešavaju mnoge energetske probleme širom sveta:

WPP ENERGY MOBILE POWER STATION. WPP ima rješenje u razvoju koji će proizvesti od 1 do 2,5 MW energije po satu. Ova samostalna elektrana zahteva samo priključak vode i može se isporučiti bilo gdje u svijetu. Ovaj proizvod će demonstrirati WPP-ov vodstvo na tržištu kako bi pomogao u rješavanju velike energetske krize koristeći postojeću provjerenu tehnologiju WPP-a kako bi se WPP postigao kao najpoželjniji izvori napajanja električnom energijom za rudnike kripto-valutnosti, pružajući niz čistih i jeftinih energetskih rješenja na pragu malih, srednjih i velike rudarske operacije. Projekcije potražnje za električnom energijom iz kriptocurrentnog rudarstva će povećati eksponencijalnu potražnju za čistim pristupačnim energetskim rješenjima WPP-a, smanjujući troškove rudarstva na dio onog što trenutno imaju i sa nultim ugljeničnim otiscima.

HHO ČISTA ENERGIJA KONVERZIJA UGLJA, NAFTE, PRIRODNOG GASA I BENZINSKIH ELEKTRANA. WPP ima rješenje u razvoju koji će proizvođače zagađujuće energije pretvoriti u efikasne proizvođače ekoloških proizvođača niskih troškova. Biznis plan WPP-a uključuje pretvaranje u čistu energiju HHO-a što je više moguće od 20.000+ svetskih elektrana na naftu, prirodnom gasu i benzin. WPP ima potpuno rešenje za čišćenje ove industrije, što značajno smanjuje operativne troškove i povećava efikasnost elektroenergetskih postrojenja, uz značajno smanjenje troškova proizvodnje energije.

HHO HOME UNITS COMPLETE ENERGY SOLUTION. WPP ima rešenje u razvoju koji će obezbediti kompletno napajanje koje će se obično platiti za manje od dve godine, Adopters ove tehnologije će zbog toga biti bez računa za struju u kratkom vremenskom periodu i više neće trebati energija njihovih komunalnih preduzeća .

+ TOKEN UTILITY
Token info
TokenWPP
PlatformEthereum
TypeERC20
Cijena PreICO0.20 USD = 1 WPP
BONUS
Pre prodaje 10% tokena za prvih 3 dana
Tokens for sale500,000,000
Informacije o investiranju
PrihvatanjeETH
Raspodela u ICO 50%
Soft cap5,000,000 USD
Teška kapa od 50.000 USD
PREICO VREME
Počinje za 6 dana 21 sat
2018-07-01 – 2018-09-01
ICO VREME
Počinje za 74 dana 21 sat
2018-09-07 – 2018-12-07

Meet the team behind WPP:

IMG_20180627_174249_526.JPG

+ Plan puta i Milestone

IMG_20180627_174358_388.JPG

Više informacija možete pronaći na linkovima:
WEBSITE: https://wppenergy.io//
WHITEPAPER: https://wppenergy.io/pdf/Whitepaper.pdf
FACEBOOK: https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648
TWITTER: https://twitter.com/wppenergycoin
TELEGRAM: https://t.me/WPPEnergy
ANN thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0

0

Publication author

offline 12 months

sopy82

0
Comments: 0Publics: 27Registration: 31-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation