TITA

Hasil gambar untuk tita token

Zdravo moj dragi prijatelju. Želeo bih da pročitam ovaj članak i napravim svjetlo tehnološkog projekta koji se zove TITA briljantniji. Novi korisnici sve više okupljaju gladnim očima i nedostatkom informacija. Posljednji treba sakupljati mrvice i provjeriti svoje vrijeme i novčanik. Reći ću vam, i pokušaću da objasnim svoju viziju svoje situacije. Danas ću analizirati TITA projekat. Šta je to ICO? Da li vredi ulagati u to?

Zašto TITA PROJECT
Mrežu TITA pokreće Ethereum Blockchain korišćenjem Smart ugovora. Projekat TITA kreira decentralizovanu mrežu, njegovi ekosistemi pokreću povećanje efikasnosti lanca snabdijevanja gotovim ili nedovršenim robama, Bridges Asset Investments, diversifikuje rizik na robnom tržištu i obezbjeđuje povećano finansiranje za proizvodnju zajednica.

Projekat TITA ima snažnu ponudu za robne razmjene, tržište gotovih proizvoda, proizvodne organizacije, logističke kompanije, firme za obezbeđenje koje pružaju usluge za trgovinu robom, klirinške kuće, agente, kupce i prodavače. Time stvaramo jedinstveni prostor za naše korisnike stvaranjem multifunkcionalnih platformi koje povezuju ove različite igrače, olakšavajući trgovinu i omogućavajući im pristup širokom spektru usluga.

Uz kapitalizaciju tržišnog tržišta vrednuju se na preko 50 triliona dolara, mreža TITA ovlašćuje svakoga da neometano komunicira, trguje i investira na jedno od najvećih tržišta u svijetu.

TITA CENTAR
Decentralizovana mreža dizajnirana da funkcioniše kao tržište e-trgovine gdje se sirovine i njihovi gotovi proizvodi sjedinjuju sa svojim proizvođačima, kupcima, prodavcima, dobavljačima, distributerima i drugim trgovačkim agencijama.

Ovo će korisnicima pružiti dobru vidljivost proizvoda i osigurati da visoki standardi kvaliteta, transparentnost i lakoća transakcije budu ispunjeni korišćenjem pametnih ugovora i snage blokchain tehnologije

1.png

TITA token

TITA token će se nazvati “TITA” i biće izdat za uštedu ekosistema i kao oblik razmene na platformi kako bi podstakli korisnike, podstakli trgovinu i izgradili platformu bez Poverenje (escrow) za olakšavanje tržišnih aktivnosti, Obezbediti bazu podataka za proizvođače, proizvođače, druge agente u kruži lanca snabdevanja. Takođe će se koristiti kao jedinica za piketiranje, koja bira proizvođače bloka, kao i jedno sredstvo plaćanja troškova TITA mreže.

Holding TITA je ekvivalentan učešću u projektu TITA.

TITA, koja radi na decentralizovanoj bazi podataka za razmjenu roba, takođe je dizajnirana za praćenje globalnih dobara, čuvanje informacionih usluga i djelovanje kao finansijski agent za pružanje usluga usluge mikrokredita.

Konzistentnost tokena će biti osigurana pošto novi čipovi neće biti pogođeni nakon što je pametni ugovor objavljen.

TITA mrežni tok “TITA” biće izgrađen na blokare “Ethereum” koji je dizajniran za izvršenje pametnih ugovora. Žetoni u eterumskom ekosistemu mogu biti bilo koji mogući zamenljivi dobro: kovanice, tačke lojalnosti, zlatni sertifikati, IOU, igračke i tako dalje. Pošto svi tokeni implementiraju neke osnovne funkcije na standardan način, to takođe znači da će vaš token odmah biti kompatibilan sa Ethereum novčanikom i bilo kojim drugim klijentom ili ugovorom koji koristi iste standarde.

Korišćenjem kompanije Ethereum možete kreirati ugovor koji će sadržati novac doprinosa do određenog datuma ili cilja. U zavisnosti od ishoda, sredstva će biti vraćena vlasnicima projekta ili se bezbedno vratiti doprinosima.

Sve ovo je moguće bez potrebe za centralizovanim arbitrom, klirinškom kućom ili nekome da veruje.

DISTRIBUTION TOKS & FUNDS

DETALJI TOKENA

Simbol: TTN

Tvrdi poklopac: 87.500.000 TTN

Mekana kapa: 5,000,000TTN

Ukupna ponuda: 250 000 000 TTN

Decimali: 18

Maksimalna snaga cirkulacije: 87.500.000 TTN

Tokens na prodaju: 87,400,000 TTN

Launch token: 0,1 USD

Tehničke specifikacije: token ERC20

Datum prodaje žetona: 27. jula 2018

Vrijeme prodaje token: 13:00 UTC

Trajanje prodaje: 2 meseca (ili kada se dostigne težak limit)

Ovaj projekat bi pomogao povezivanju više ljudi i znanja o trgovini robom. Pogledajte svoj tim i više informacija sa sajta

WEBSITE: https: //titaproject.io/

Novine – https://titaproject.io/whitePaper.pdf

ANN FILLET: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4508764.0

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/tita-project-280561164/

 

Moj Bitcointalk profil veze:

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=103807

0

Publication author

offline 4 weeks

nexus20001

0
Comments: 0Publics: 87Registration: 31-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation