433 Token

433 tokens

Door de Blockchain-technologie en slimme contracten te implementeren, zal 433 Token Ecosystems de kloof overbruggen tussen voetbalsterren, jonge talenten en fans. Met decentralisatie wil hij de populairste sporten op aarde transparanter, efficiënter en democratischer maken.

Businessplan samenvatting

Voetbal is verreweg de populairste sport ter wereld. Vanaf juni 2018 zijn er wereldwijd meer dan 3 miljard fans, meer dan 300.000 voetbalclubs (professioneel en amateur) en 240 miljoen actieve spelers. Twintig van de meest waardevolle voetbalclubs ter waarde van in totaal US $ 33,8 miljard (het hele verdere leven vertegenwoordigt US Dollars), en ze genereren $ 8,56 miljard omzet per jaar (74% en 40% sinds 2013). Supersterren zijn zeer gewild en worden zeer goed betaald. In 2017 betaalde Paris Saint-Germain $ 263 miljoen om Neymar Jr. te verwerven. (transfersom). En Lionel Messi verdiende zelf 84 miljoen dollar voor salarissen en bonussen, exclusief ondersteuning in 2018.

Maar zo populair als voetbal is er altijd een kloof tussen supersterren en fans. Er is nooit enige directe interactie geweest. En de populariteit van sport heeft veel gigantische organisaties gecreëerd, die een sterke gecentraliseerde macht hebben om te dicteren hoe voetbal wordt gespeeld en die de neiging hebben te slagen in de sport.

Wij, bij Soccer Legends Limited, houden niet alleen van voetbal en houden van voetbal, we hebben ook vertrouwen in blockchain-technologie en slimme contracten. Technologie heeft nieuwe denkwijzen opgeleverd die interessant zijn en in veel industrieën werken. Het verifiëren en opslaan van gegevens heeft geleid tot meer transparantie, veiligheid en schaalbaarheid. Bovendien heeft het vermogen om Smart Contracts op het blockchain-platform in te zetten het vertrouwen onder gebruikers verhoogd en vele innovatieve toepassingen mogelijk gemaakt.

Via 433 Token Ecosystem zijn we vastbesloten om blockchaintechnologie in het voetbal te introduceren, sporten transparanter en efficiënter te maken en voetbalfans tegelijkertijd te voorzien van vaardigheden waarvan ze alleen maar kunnen dromen. Door dit voor 3 miljard mensen te doen, hebben we er vertrouwen in dat 433 Tokens, in ruil, blockchain-technologie zullen promoten en overal ter wereld zullen worden geaccepteerd.

Onze passie om dit te doen heeft ons de Global Legends Series (GLS) -relatie opgeleverd, een competitie van gepensioneerde voetballegendes. Al deze legendes zijn bekende namen, die professioneel hebben gespeeld op het hoogste niveau (Premier League, La Liga, Serie A …) en vele teamkampioenschappen en persoonlijke onderscheidingen hebben gewonnen (Wereldbeker, Champions League …).

gezichtsvermogen

Door 433 Tokens te gebruiken, kan iedereen ter wereld genieten van voetbal dat nog nooit heeft bestaan. Hij zal in staat zijn om:

deelnemen aan de ontwikkeling van de volgende superster,

omgaan met supersterren en legendes, en

een stem hebben bij belangrijke voetbalbeslissingen

Neem voor meer informatie contact op met:

Whitepaper: http://bit.ly/2MdAMhD

Website: http://bit.ly/2AUVAGi

Facebook: http://bit.ly/2nqNKLg

Telegram: http://bit.ly/2vRdV1u

Intagram: http://bit.ly/2MgyE98

Twitter: http://bit.ly/2M3LBnk

Gemiddeld: http://bit.ly/2w4AkII

Mijn Bitcoin-profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Mijn Etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation