CRYPTOMOTORS – MOBIL DIGITAL PISANAN SING DIGUNAKAKE DENING BLOCKCHAIN ETHEREUM

 

CryptoMotors minangka hiburan blockchain adhedhasar blockchain Ethereum ing ngendi pemain njaluk kesempatan kanggo ngrancang lan nglumpukake autos luar negeri. Pemain njaluk kesempatan kanggo duwe swara ing proses konfigurasi otomatis, nglumpukake kendaraan ora biasa sing nggunakake standar ERC-721, lan siap kanggo lomba ing patemon VR 3D ing ngendi pemain bisa ndeleng akumulasi tangi.

Kita duwe kesempatan kanggo antarmuka karo wong-wong sing ana ing sangisore CryptoMotors kanggo njupuk klompok liyane, sesanti, lan dalan ngarep.

Apa sampeyan bisa mbukak kanggo dhasar babagan sampeyan lan grup sampeyan? Apa propelled sampeyan menyang blockchain / crypto recreations?

Jenengku yaiku Leandro Bellone (CEO). Aku dadi produser Industrial ngentekake wektu wigati ing nuduhake Otomotif 3D. Aku saka Buenos Aires, nanging aku pindah menyang Jerman pirang – pirang taun sadurunge ing ngendi aku wis kerja kanggo sawetara, kayata BMW, MINI, KIA, CITROEN, lan liya – liyane. Sampeyan bisa ndeleng bagean tugas sing dakanggo ing kene: https://www.behance.net/leandrobellone

Nahuel (CTO) lan aku uga nggawe hiburan bebarengan. Kita nindakake akeh test ventures lan ing musim gugur 2017, sawise kita ketemu CryptoKitties lan Decentraland, kita banget go gaga kanggo game crypto berkembang lan crypto collectibles pembangunan.

Loro kita wis mung nempatake sumber daya menyang bentuk kriptografi dhuwit lan kita ngerti kemampuan inovasi blockchain. Nanging, aku kudu ngakeni yen ing acara sing mung mbahas hipotesis lan item anggaran bisa dadi gelem sarjana gedhe sawise sawetara wektu. Nanging, koleksi barang / game kasebut unik, nyenengake lan disponsori dening teknologi sing padha.

Kita sumurup, yen pagawean kita bakal metu ing industri anyar. Aku luwih yakin babagan kemampuan blockchain kanggo dolanan lan sumber daya komputer, lan aku mbaka sethithik nerangake rencana kanggo ahli liyane kanggo nggabungake petualangan kita nggawe tandha otomatis liyane. We united with Rodrigo Maldonado (CDO), Andrew Muller (CFO), Santiago Carullo (Solidity build) lan mengko karo Dimitri Dillmann (tukang sulap visualisasi), Alejandro Conzon (perancang inovatif), Leonel Cirocco (engineer pemrograman), Arne Saxe ), Barbara De Maio (pemula visual) lan Federico Balbo (busana hiburan).

Ngandhani kula babagan carane sesambungan kanggo CryptoMotors dumadi. Apa motivasi sampeyan nggawe pangalihan kaya iki?

Kita entuk kawigaten banget kanthi nggunakake blockchain ing sumber daya komputer lan game komputer. Kanthi kapasitas kanggo arang banget ngumumake item lanjut, permanen lan interoperabilitas mung apik.

Kita pracaya yen proyek utama crypto gaming lan crypto Collectibles iku nuduhake individu carane fungsi blockchain durung friendlily. Saka struktur mobil perspektif kita lan blokchain nuduhake siji bab kanthi cara kaya mengkono, iku angel diwiwiti kanthi nemen nyenengake nalika mengko wektu belajar.

Ing wekdal punika kita mbudidaya mangsa ing ngendi individu bakal seneng nduweni sumber daya canggih amarga duwe pangerten sing nyata lan bisa dimanfaatake tanpa kapercayan ing kabutuhan komputer lan kabeh jenis rekreasi. Kanthi ora kentekan akal, kita arep menyang dalan iki, lan saestu nemenake. Aku mikir gambar “Pemain sing disiapake” nduduhake donya VR sing akeh kita ngira. CryptoMotors bakal nggawe kendaraan apik tenan kanggo donya komputer iki.

Apa interaktivitas, crita, lan pusat komersial CryptoMotors sing penting? Kepiye carane nyenengake hiburan lan pusat komersial?

CryptoMotors nyenengake kanggo mbantu individu nyusun lan nglumpukake novel autos, kanggo mengko digunakake kanggo nggayuh pemain beda lan entuk ether nalika main. We intend to dispatch various recreations expressing with details dashing amusement. Saben jinis otomatis bakal “disusun” ing tengah ruang lingkup min. uga, ing paling. nilai. Nalika klien mundhut seger metu saka kothak anyar otomatis bakal nemokake rincian luar biasa.

Petualangan diwiwiti ing Design Studio, ing ngendi autos gedhe digawe ing ngisor rencana konfigurasi fasa 3 fase. Sampeyan bisa nggabungake persaingan struktur lan milih mobil sing kudu digawe dening grup kasebut. Klien bisa malah ngatur pra-autos sing ana ing struktur awal, ngaturake yen wis ditransfer utawa pilihan katelu sing dituku saka klien liyane ing pusat komersial. Piece narik mundhut otomatis-otomatis yaiku nyuda kerentanan saka rincian sing ndhelikake. Dadi sing bisa, sing ngerti, bisa uga mobil sing enak wis lungguh sing nyenengake kanggo proprietor ing ngisor iki kanggo nuduhake munggah lan sampeyan mung ora kejawab!

Ing titik kasebut ana tuning. Kita bakal nggawe pusat komersial liyane kanggo mundhut lan nawakake bagean kendaraan. Sampeyan bisa tuku update lan milih ing carport sampeyan carane nggawe otomatis katon sing luar biasa lan nindakake luwih apik metu lan babagan.

Ing pungkasan, ana lomba. We propose a Stats based amusement with numerous emphasess behind the scene, which gives the distersion more flavor opposed to being simply numbers examination. Ana macem-macem jinis gaya hustling lan klien bakal duwe kapasitas kanggo nggabungake saingan utawa lengkap 1 versus 1 dashing.

Tujuan utama saka CryptoMotors adalah kemampuan kanggo nggabungake autos kita di berbagai tahapan dan game komputer. Iki bakal kepikiran amarga interoperabilitas NFTs. Bebener kelingan sing liyane yaiku saben mobil kanthi jumbuh 3D ditampilake dening para spesialis sing biasa nggawe autos kanggo kasunyatan generasi. Supaya saben otomatis bisa dicithak lan diciptakake kanthi cetha ing tataran khusus.

Apa bagean saka obstrongan sing sampeyan ndeleng ahead kanggo tugas lan Crypto Games kabeh ing kabeh?

Kabeh ing kabeh, aku nyatakake instruction iki minangka alangan paling gedhe. Kanggo wong sing ora bisa nggunakake kripto, mundhut kreta sing pisanan bisa ditularake kanthi gampang banget. Nalika sampeyan gawe metu saka biru sampeyan ngerti carane straightforward iku.

Tes liyane sing nyebabake kedadeyan Crypto yaiku sarana supaya bisa ngubungi klien potensial. Wiwit demam ICO, ternyata angel dipublikasi ing saluran urip internet sing gedhe-gedhe. Temenan, ana workarounds durung aku iki minangka hustle utama kanggo tugas kaya CryptoMotors.

CryptoMotors dibangun ing Jerman lan aku kudu nyatakake yen pancen angel kanggo mbangun organisasi crypto ing bangsa Eropa. Ing kasus, untung kanggo awake dhewe, iku metu. Aku pengin apik kanggo kabeh wong wani sing uga pengin mbangun organisasi sing dibangun ing kene.

Aku iki wiwitan sing becik kanggo game crypto, kita kudu nemokake ing sawetara sasi utawa taun carane industri iki berkembang. Oalah, kita banget positif lan amped munggah kanggo.

Sinau babagan pamikiran sampeyan babagan inovasi lan panyimpenan blokchain nalika kabeh kasebut wis rampung. Ngendi iki kabeh arep? Apa maneh, sebab apa kritis kanggo sampeyan?

Aku ekspresi paling apik kanggo nggambarake masa depan sing blockchain ndadekke kita yaiku “kesempatan keputusane”. We envision mangsa ing ngendi individu pratelan advanced kaya mung padha duwe produk ing kasunyatan, kanthi kemampuan kanggo milih ngendi tuku, ijol-ijolan, nggunakke utawa tetep mau. Miturut CryptoMotors, sampeyan bakal nduweni kapasitas kanggo nglumpukake otos liwat macem-macem tahapan lan panyimpenan.

Aku mikir inovasi blockchain bakal nganggep proyek kolosal ing bisnis game ing taun-taun sabanjure. We are persis marang wiwitan ngganggu sing bakal ngganti tampilan kita properti majeng. Interoperabilitas saka NFTs bakal ngaktifake desainer hiburan non main kanggo nggawe kabeh rekreasi anyar ing ngendi sampeyan bisa muter karo kaluwihan, menehi klien kasedhiya kwalitas asil.

Kanggo awake dhewe kudu ngetrapake tampilan kualitas produk sing canggih. Kita ngrancang autos kanggo merek ageng, kabeh autos sing rampung rampung ing 3D dijupuk lan populasi umum ing sandhinge studio ora bakal ngetutake usaha komputerisasi sing nggumunake. Saiki ing NFTs kita bisa nggawe autos sing nggumunake karo populasi umum kanggo populasi umum. Ora ana aktivitas liyane lan lawang mbukak sing padha kanggo saben populasi umum saka ngendi wae ing saindhenging donya kanggo ngrampungake bayangane babagan perencanaan, ndhuweni lan nggayuh autos anyar.

Apa pandhuan, lan apa rancangan sampeyan kanggo masa depan grup lan bisnis sampeyan?

4Q 2018

– Tahap MVP diputer

– Pasar

– Studio – CM GEN0 otomatis.

– Garage

– Pangalihan Beta dashing

– Pangembangan dashing otomatis

– Kesulitan Design dhisik

1Q 2019

– Racing pangalihan

– Panampil 3D / VR kanggo autos ing carport

– Mobil dicoba ing njaba rekreasi

– Perkembangan bagean khusus

2Q 2019

– Customizable Parts

– Pilihan 3D dicithak otomatis

– Langkah pisanan CryptoMotors Academy

3Q 2019

– Pelaksanaan CM Token kanggo ningkatake panggrundingan dashing

– Perkembangan aplikasi portabel

4Q 2019

– Aplikasi seluler

– Pengembangan 3D / VR pangalihan

Apa wae tanggal kunci utawa titik referensi sing arep sampeyan gunakake? Apa deklarasi teka munggah?

Kita bakal ngeterake wangun pertama kita saka panggung CryptoMotors ing wiwitan November. Iki bakal kalebu pusat komersial, carport, lan studio rencana. We intend to dispatch the principal configuration challenge soon.

Pangalihan beta hustling bakal diakses kanggo eksprimen karo pungkasan taun! uga, Aransemen ing 1Q duwe macem-macem gaya dashing. Supaya tetep disetel, lan siap kanggo lomba otomatis sampeyan!

Kanggo informasi luwih lengkap, bukakan pranala ing ngisor iki situs

web: https://cryptomotors.io/

Whitepaper: https://cryptomotors.io/whitepaper.pdf

Facebook: https://fb.com/CryptoMotors/

Twitter: https: // cryptomotors .io / whitepaper.pdf

Telegram: https://t.me/cryptomotors

Username:BERN14
Profile:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2576481
Eth:0x669fd0cfbE1506f95801ED9d3E97595696E38A62

0

Publication author

offline 1 week

BERN14

0
Comments: 0Publics: 16Registration: 04-04-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation