A CoTrader_com által kifejlesztett CRYPTO TRADING PLATFORM REVOLUTIONALIZÁLÁSA.

Mi a CoTrader?

Ez decentralizálja az alapkezelést, a befektetők, a Cryptos és az ICO (“Olyan, mint a nagy volumenű szupermarket”) olyan rialto, amely automatikusan ugyanúgy fektethet be, ők a világ első Crypto ICO Exchange-je és pénzügyi platformja lesz a CoTrader célja, hogy a világ legjelentősebb nagyságrendű befektetési alapja és kereskedési emporiumává váljon, a CoTrader MVP már megerősíti a kriptákat és az ICO határidős ügyleteket. Ez innovatív és félelmetes a cryptocurrency ökoszisztémán keresztül blockchain. Látogasson el a weboldalra több okuláris perceiver nyitó fogalmakhoz: https://cotrader.com

Modus Oparandi

A CoTraders a legjobb bizonyított alapkezelőkkel együtt befektethet. Ellentétben a versenytárs platformokkal, a CoTraders befektetési alapok kezelhetők anélkül, hogy bárki bármikor elküldte volna a mazumát. Az alapkezelők díjai és teljesítménytörténete átlátható és bizonyított a blokkhálózaton, az alapkezelők, akik az alapok eszközeit a decentralizált tőzsdéken (DEX) használják. A gazdag alapkezelők részesülnek a befektetők által elért nyereség százalékában. A befektetők továbbra is irányítják a mazumát, és bármikor bármikor letétbe helyezhetik és visszavonhatják bármelyik alapból. A Top kereskedők titkosított és ICO befektetéseit megkapják, hogy ugyanazokat a nyereségeket kapják meg, mint amennyit csak annyit jelentenek, hogy nem is kötelezik a kereskedést. Ez újszerű, és mint a kereskedelmi aggodalmak átvétele tőle.

tokenizálás

A CoTrade bevezeti az ERC 20 megfelelőségi jelölőt a COT szimbólummal, amely hivatalosan az ICO résztvevője fog vásárolni és a jövőben is megszerezni fogja a kifizetéseket mind a befektetők, mind a fejvadászok számára.

A CoTrade jellemzői

Szép alapok: A CoTrader platform legfontosabb eszközei az erősen intellektuális alapok. A kíméletes alap egy Ethereum ügyes szerződés, amelynek alapkezelője, befektetői és értékesítései vannak. Az alapba befektető befektetők bizonyos számú részvényt kapnak, amelyek az alap teljes tulajdonjogát képviselik. A Smart Funds végrehajtja az ERC20 token felületet, amely az erősen intellektuális alapú részvények megismerését lehetővé teszi a tőzsdéken ugyanúgy, mint bármely más ERC20 token.

Az alapok felajánlása: A CoTrader platformon bárki kivívóan intellektuális alapot hozhat létre, és letétbe helyezhet zsetont az alapba. A kibocsátó elnyomhatja az alapra szóló felhatalmazást, és beállíthatja az ösztönzői díjat, amely a nyereség százalékos aránya.

Befektetés: Minden ügyes alap olyan részvényekből áll, amelyek az alap minden egyes tagjának százalékos részesedését képviselik. Amikor egy befektető egy erősen intellektív alapba fektet be, a kezdeti részvényeket a befektetett teljes összegből és az alap befektetési jegyeinek aktuális értékéből kiindulva az alapot birtokolja.

Miért érdemes a CoTradert előnyben részesíteni?

A Blockchain lehetővé teszi az alkalmi befektetők számára, hogy szexuális eredményeket érjenek el a világ legjobb kereskedői számára. Céljuk, hogy több pénzügyi felszabadulást és nyereséget teremtsen mindkét fél számára, miközben forradalmasítja a mazumát és a beruházásokat mindannyiunk számára.

A következtetésem? ez lesz az egyik legelevánsabb kolosszális és az egyik vezető kereskedelmi befektetési platform lesz, hiszen a CoTrader rugalmasságot, felszabadulást, opciókat és biztonságot nyújt Ügyfelei számára. A CoTrader nagyszerű platformot kínál a befektetők, a Cryptos és az ICO egy üzletben való egyesítéséhez. (“Nagyon innovatív”)

A CoTrader megszervezi az ICO-t, amely 2018. június 1-jétől indul, és 2018. július 30-ig ér véget. Mit vársz, hogy ma legyenek a beruházási projekt komponensei és holnap nagyszerű ember legyen. Ebben az időszakban összesen 100 milliárd dollárt fogunk felemelni, így optikai úton több információt ismerhet meg a fehér könyv bemutatása mellett: https://cotrader.com/cotrader-whitepaper-en.pdf

Token eloszlás

Kövesse nyomon az örömteli médiát, és élvezze a fejlődést az ICO eseményei alatt

Telegram: https://t.me/cotrader

Facebook: https://www.facebook.com/cotrader

Twitter: https://twitter.com/cotrader_com

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/574164

Bitcointalk.org Ann Téma: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4371801

My Bitcointalk profil link:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation