AIGO

AIGO

AIGO is de ontwikkeling van de betalingsruimte met de flexibiliteit en het gebruiksgemak van creditcards voor blockchain-technologie. We zijn een compleet betalingssysteem aan het ontwikkelen dat de zakenwereld nodig heeft. Vergroot en vergroot uw betalingsopties en begin vandaag met het controleren van uw cryptocurrency.

Het Aigo-project is vele jaren geleden ontstaan ​​toen de oprichter van het bedrijf, Peter Voss, zich realiseerde dat zelfs de beste software van die tijd, inclusief de zijne, “fragiel en stom” was, zonder gezond verstand en redenering. Iedereen die niet voorziet, produceert ongewenste reacties of crasht uit het systeem. Nadat hij zijn succesvolle ERP-bedrijf had verlaten, bracht Peter vijf jaar door met het bestuderen van fundamentele concepten van intelligentie. Zijn reis ging over filosofische en epistemologische vragen zoals “wat is de werkelijkheid?”, “Wat is kennis?” En “hoe krijgen we kennis en zekerheid?” Peter onderzocht de definities van intelligentie; psychometrisch project om de dimensies van metingen van intelligentie te begrijpen; verschillen tussen dierlijke en menselijke intelligentie; en leerde over cognitieve ontwikkeling bij kinderen. natuurlijk,

motivatie
Op dit moment is de dominante betaalmethode het online of offline kopen van betaalkaarten (creditcards, betaalkaarten, prepaid-kaarten, enz.). Het probleem is dat de betaalkaart is ontwikkeld in 1950, nog voor de komst van pc’s en internet. Aanvankelijk waren ze bedoeld voor offline transacties, waarbij klanten zich aanmeldden door de facturen handmatig te ondertekenen en betaalkaarten niet waren ontworpen om de snelgroeiende wereld van vandaag te ondersteunen voor onze economie.

Hun populariteit is te wijten aan het gebrek aan aanvaardbare alternatieven voor elektronische betalingen. Het gebruik van betaalkaarten breidt het anachronistische systeem uit, wat betekent dat het lijdt onder inefficiëntie van de infrastructuur.

Blockchain en AigoTensens AigoToken is gebaseerd op Ethereum met behulp van het standaard ERC223-token.
ERC223 standaard tokens bieden talloze voordelen voor de Aigo-gemeenschap, waaronder:
• Intelligente contractfunctionaliteit voor veilige handel en royalty-distributie
• Zelfmanagement en voorkeursoperaties, management en efficiëntie
• Lagere transactiekosten in vergelijking met bestaande blockchain-opties
• Verhoogde gegevensbeveiliging
• Uitdagende slimme contracten voor royalty-distributie
• Directe en transparante boekhouding
• Schaalbaarheid met verhoogd transactievolume.

Token distributie
AigoTokens is beschikbaar voor de voorverkoop, die op 8 mei begint en eindigt in juli 2018. Publieke crowdsale zal later worden aangekondigd.
• Er worden in totaal 100 miljoen AigoTens gemaakt.
• 70 miljoen (70%) AigoTokens worden aangeboden tegen een nominale waarde van $ 1,00 per token. Onverkochte AigoTensens van deze verkoop zal worden verbrand / vernietigd.
• Vroege kopers ontvangen bonusfiches.
• Er komt een hard stempel van $ 40 miljoen.
• Gebruikers kunnen AigoTokens kopen met Bitcoins, Ethereum en verschillende andere valuta’s.
• AigoTokens zal worden gedistribueerd aan het einde van de verkoop.
• De overige 30 miljoen (30%) AigoTokens zullen worden gebruikt voor operaties, incentives en ontwikkeling.

Maximaal 8 miljoen daarvan zullen worden toegewezen aan managers en aandeelhouders van het bedrijf, teamleden, toolconsultants en partijen bij Crowdsale. De resterende AigoTokens zullen in de komende jaren worden toegewezen als dat nodig is.

informatie:
https://ip.bitcointalk.org/?
https://drive.google.com/file/d/17K2inOew076KJ_iTKL3n4g0tDz8JXUf0/view
https://www.linkedin.com/company/aigopay

http://facebook.com/aigopayment
https://t.me/AIGO_Global
https://www.instagram.com/aigopay/
https://medium.com/@aigopay
https://github.com/aigo-dev
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155901

Mijn Bitcointalk-profielkoppeling;

0

Publication author

offline 2 months

skillbose11

0
Comments: 0Publics: 76Registration: 27-06-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation