AlphaCar ICO

Картинки по запросу alphacar ico
Er zijn diverse soorten projecten op de blockchain, die de branche waarin ze actief zijn willen veranderen en ontwikkelen. Een belangrijk deel van deze projecten richten zich onder andere op de auto industrie. In de afgelopen jaren hebben wij steeds te maken gehad met innovatie en verbetering die is plaatsgevonden in deze branche.
Zo zijn er bijvoorbeeld auto´s die zonder automobilist op weg kunnen gaan. Daarnaast zijn er extra functies in auto´s die het leven van de gebruikers makkelijk maken. Voor de auto industrie kan de blockchain technologie een belangrijke pijler worden. Hierbij kan AlphaCar rol bij spelen door de CTE te ontwikkelen. De CTE is een token economie die zich richt op de gemeenschap.

AlphaCar & Blockchain

Een belangrijke deel van de tokens zullen in handen zijn van de gemeenschap. Alle data zal worden opgeslagen op de blockchain door middel van een DApp. Alle data die wordt opgemaakt uit de transacties zal op een veilige manier worden opgeslagen op de blockchain. Deze data wordt later geanalyseerd met behulp van kunstmatige intelligentie bij het maken van keuzes. Zo kan er een transparant en veilig CTE worden opgebouwd waar iedereen profijt van kan hebben.
Картинки по запросу alphacar ico
De meerwaarde van de token is dat er services en goederen mee kan worden gekocht op het platform. Hierdoor is het niet meer nodig dat er een tussenpersoon is, aangezien alles op het platform geregeld kan worden. Met de komst van dit platform zullen de transactiekosten die worden gemaakt in de automobiel industrie aanzienlijk dalen. Bovendien kan de gehele industrie profiteren van effectiviteit en de snelheid die de techniek van AlphaCar met zich meebrengt. Binnen een periode van tien jaar streeft het projectteam om van CTE een miljoenen platform te maken.
Картинки по запросу alphacar ico

Voordeel voor iedereen

Alle consumenten en bedrijven die gebruik gaan maken van het platform krijgen te maken met diverse voordelen. Naast dat ze te maken gaan krijgen met veilige services kunnen zij op het platform terecht voor onder andere de volgende dingen:
• Autodelen: Een van de aspecten waar AlphaCar mee gaat beginnen is het autodelen. Vandaag de dag is het probleem van autodelen dat er geen vertouwen is tussen beide partijen. Met het bijhouden van het eigen rijgedrag en inzicht van de historie hiervan, hoopt AlphaCar hiermee dit probleem op te lossen.
• Gebruiker gebaseerde verzekering: De autoverzekeringen en bedrijven die deze dienst aanbieden zijn een belangrijke pijler geworden in de verzekeringsindustrie. Typisch voor deze branche zijn de hoge transactiekosten en commissies. Daarnaast is de hoogte van je verzekeringspremie gebaseerd op aspecten die weinig te maken hebben met rijgedrag. Jonge automobilisten zijn hierdoor de dupe van hoge premies, omdat zij meestal niet vallen onder de voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen. Het aanbod dat zijn hebben is dus minder geschikt voor deze groep autorijders. Met het introduceren van UBI hoopt AlphaCar op basis van individuele rijgedrag data aan te bieden die verzekeringsmaatschappijen kan helpen met het bepalen van een geschikte premie per individu. De service en prijs zal dus worden bepaald per persoon en aan de hand van de data, dat is gebaseerd op rijgedrag.
• Delen van auto design
• Delen van R&D
• Auto ruilen
• Auto onderhoud -en reparatie
• Autofinanciering
1_ibeXN5QiL7GPRYBrf8hdCw.png
De eerste componenten waar AlphaCar zich op gaat richten is het autodelen en de gebruiker gebaseerde verzekering. Bovenstaande aspecten in achten genomen wordt er dus naar gestreefd om een compleet platform te creëren, waar alle automobilisten en stakeholders terecht kunnen.
Картинки по запросу alphacar ico

De toekomst van de auto-industrie

In het tweede kwartaal van 2017 is het projectteam bij elkaar gekomen en is er besloten om dit project te starten. Aan de hand van de roadmap kan er worden opgemerkt dat het streven in 2018 is om fors te groeien. Zo wilt het bedrijf in het derde kwartaal van 2018 1 miljoen gebruikers hebben op het platform en daarnaast het autodelen mogelijk maken. Richting 2020 wil AlphaCar wereldwijd actief zijn en een belangrijke speler worden in deze industrie. De potentie en de groei van de industrie is zeer groot, vandaar dat AlphaCar een grote rol kan spelen voor de auto-industrie.
Картинки по запросу alphacar ico

AlphaCar Token Details

Het is voor iedereen mogelijk om tokens te kopen en een deel uit te maken van dit project. Zo zijn er verschillende fases waarmee investeerders te maken mee hebben. De prive verkoop is inmiddels afgelopen, maar tot 17 juni 2018 is de pre-sale aan de gang. Gedurende deze fase kan er tokens worden gekocht met tien procent bonus. Voor 1 Ethereum kan er 60,000 tokens worden gekocht exclusief de bonus. De ICO fase van het project start op 18 juni en duurt to 27 juni 2018. In deze fase is er geen bonus.
Token Details
Totaal Tokens 10,000,000,000
Token Afkorting ACAR
Tokens in de verkoop 2,100,000,000
Token soort ERC20
Betalingsmethode ETH
Soft/Hard Cap NVT/35,000ETH

Картинки по запросу alphacar ico

Overige Informatie

Bitcointalk Profile URL:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2002666
0

Publication author

offline 2 months

Laura18

0
Comments: 0Publics: 256Registration: 14-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation