ApolloChain

ApolloChain er en energiutvekslingsplattform. Selskapets tokens er lik energien, og de brukes til å symbolisere energien som selges på plattformen. Dette er mulig fordi du kan bruke tokens (og bare dem) for å bytte dem for energi på plattformen.

På denne måten kan du kjøpe ren energi fra plattformen når du trenger det. De smarte kontrakter gir en dobbel krypteringsmekanisme, noe som betyr at ingen data vil bli stjålet fra deg hvis du bruker plattformen. Dessuten er det sikrere på grunn av hvordan blokkeringen fungerer på en desentral måte i stedet for at hele nettverket er fokusert på et enkelt inngangspunkt.

Bruken av ApolloChain kan til og med spare penger og redusere forurensning på grunn av de løsninger som selskapet har utviklet som reduserer mengden forurensende stoffer som slippes ut i atmosfæren.

Selskapet har allerede en femårig plan som går fra 2018 til 2022 om hvordan man skal bygge et globalt nettverk og gjøre selskapet til en kjempe for energideling og utveksling av industri.

Fremfor alt implementerer Apollochain Blockchain 3.0-teknologien for å sette opp sin handelsplattform. Apollochain tar sikte på alle regulerte og detaljert orienterte energimarkeder rundt om i verden, og kan dør i disse landene og regionene gjennom nåværende tilkoblinger og ressurser for å bygge viktige brukere som kan være generatorer, grossister, forbrukere av institusjonell eller individuell elektrisitet, for å realisere transaksjoner mellom Partene svekker sentraliserte handelskostnader og unngår tap på statens priser. I dette tilfellet blir smart grid med IoT (Internet of Things), AI (Artificial Intelligence) og Blockchain-teknologi det kritiske fysiske grunnlaget for å oppnå alle de ovennevnte målene.

Hvordan ApolloChains Smartkontrakter for Energi-bytting Plattform Fungerer

Selskapet har en enhet som kalles ApolloChain Smart Meter, også kjent som SOL. Den bruker kraftledningskommunikasjonsteknologi til å overføre data via en strømnettet som sender energi og kryptert informasjon til brukeren. Enheten bruker AI og smarte kontrakter til å fungere.

SOLs hovedfunksjoner arbeider i frekvensbåndet fra 10kHz til 490kHz, med en maksimal dekning på 6 kilometer, som støtter LOADng-protokollen og IEEE 802.15.4 MAC-protokollen.

ApolloChain-teamet

Dette selskapet ble opprettet av en gründer kalt Craig Nalder, som har jobbet i energibransjen i mer enn 20 år. Andre medlemmer er Peter Turnbull (teknisk partner), Charles Allen (COO) og Roman Voloshin (salgsdirektør).

Hovedrådgiverne er Synth (grunnlegger av Skycoin), Daniel Lightwing (medstifter av Castella Research) og Kaicheng Wu (VP of Haitong Securities). Selskapets hovedpartnere er Skycoin, Gravitas Energy, Caara Solar og PNB Renewables India.

ApolloChain APL Token & ICO Detaljer

Selskapet vil bruke sine APL-tokens som en måte for deg å kjøpe energi på selskapets plattform. Det vil bli totalt 100.000.000 APL tokens. I øyeblikket planlegger selskapet å selge 40% av disse tokens i en Initial Coin Offering (ICO).

Forhåndssalget av APL-tokens avsluttet nylig (15. Juni). Hovedsalget starter 1. Juli og varer frem til 1. September (eller frem til hard cap er nådd).
Token-Salget har en soft cap på 8 millioner USD, og en hard cap på 30 millioner USD.
Hvis salget mislykkes, vil selskapet søke privat finansiering.

ApolloChain Bedømmelse

Dette ser ut som et interessant initiativ i energisektoren. Selskapet har noen sterke partnere og synes å ha sin fremtid på sporene. Alt vil virkelig være avhengig av om dette selskapet er i stand til å sikre sin finansiering, selv om dette er en viktig milepæl i prosjektet for at den skal lykkes.

For more details:

Website: http: //www.apollochain.io/

Whitepaper: https://downloads.apollochain.io/docs/WhitePaper(Technical + Version) -v2.0.4-5th + May.pdf

Facebook: https : //www.facebook.com/apollochain/

Twitter: https://twitter.com/apollochain

Telegram: https://t.me/apollochaingroup

My Bitcointalk profile link – https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1182404

0

Publication author

offline 2 months

bisiland

1
Comments: 0Publics: 349Registration: 01-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation