Artcoin.ai

Без названия (25).jpg

Днес в нашия съвременен свят има много измами и естествено фалшификати, поради което екип от велики хора реши да създаде проект ArtCoin.Тази платформа ще помогне на незаконни копия и фалшификати. Толкова много автори страдат от занаяти, както и от инвеститори, които намаляват средствата по чл.
Съвременният софтуер ArtCoin, предназначен за удостоверяване на изображения, премахва риска от измами и предотвратява фалшифицирането. Благодарение на уникалния отпечатък на всяко произведение на изкуството, което е регистрирано на блокчейн, както и неговия произход и история, сега изкуството е с перфектно ниво на прозрачност и сигурност.
images (43).jpg
Предимства на изкуството на Blockchain ArtCoin:

  1. Прозрачност
  2. Доверие
  3. Подобрена сигурност
  4. Опростени транзакции
  5. Оторизирани потребители
  6. Общи и непроменени данни
    Без названия (24).jpg
    ArtCoin, чрез насочване на потребителите чрез криптовалутни сделки, позволява на инвеститорите да се възползват от повишената сигурност и прозрачност на Smart договорите. ArtCoin събира информация, до която обикновените инвеститори нямат достъп, докато демократизира пазара на изкуства и действа като връзка между инвеститорите и художествената индустрия. ArtCoin възнамерява да покрие всички области на художествената индустрия, като техните методи за удостоверяване са напълно подходящи както за отделни колектори, така и за големи организации. Много прости и бързи отчети за състоянието и самият процес могат лесно да бъдат наблюдавани.

Платформата поддържа директории, базирани на blockchain. Платформа, базирана на блокчейн и изградена върху профили, защитени от неоторизиран достъп, създава специални директории, където ще има информация за произхода на произведението на изкуството, неговата история и дори цифрови пръстови отпечатъци.
Благодарение на платформата VR ALL ART, фактори като размера на произведенията на изкуството, пространството, местоположението и времето не могат да бъдат пречка. Мисията на ArtCoins и VR ALL ART е да обедини всички агенти в света на изкуството и да увеличи интереса на хората към изкуството с помощта на собственост и печеливш подход. Чрез мрежовата платформа потребителят е готов да търгува с изкуство и да участва в отворени пазари в арт къщата.

В областта на изкуството е неизбежно, че новите технологии ще революционизират създаването, търговията, събирането, разпространението и трансфера на произведения на изкуството. ArtCoin и екипът планират да използват тази нова технология, за да подобрят сферата на изкуството в търсене на “изкуство за хора”
Повече информация можете да намерите на следните връзки:
Website: https://www.artcoin.ai/
🔗 White Paper: https://www.artcoin.ai/mt-content/uploads/2018/11/whitepaper_oct.pdf
🔗 Twitter: https://twitter.com/Artcoinreal
🔗 Facebook: https://www.facebook.com/artchain.ai20
🔗 Telegram: https://t.me/artcoinai
🔗 Bounty Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5095606.0
🔗 Medium: https://medium.com/@artchainai
🔗 Reddit: https://www.reddit.com/r/artcoinai/
🔗 YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCwVqhxQgTiBiVxKr1USyYIg
🔗 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/artchain-ai/
🔗 Instagram: https://www.instagram.com/artcoin.ai/

Cristino alberto
0

Publication author

offline 2 weeks

Cristino Alberto

0
Comments: 0Publics: 191Registration: 02-10-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation