AUDITCHAIN Decentralized Continuous Audit & Reportage Protocol Scheme

Hej……. nu skal jeg skrive en præsentation for et par forfærdeligt ekstraordinære projekter. Dette projekt har navnet AuditChain. Dette projekt er ekstremt ekstraordinært og ekstremt dyrt at savne specielt til kryptolivere. Men det er, at afklaringen, lad os scanne langs nedenfor.

Forstå, hvad er AuditChain
Auditchain er førende for udviklingen i verdens første forstæderede non-stop-revision og i real-time finansielle nyhedsprotokolsystemer til virtuel kvalitet og reparation af leverandørgaranti og afsløring. Auditchian tillader non-stop udenfor validering af service leverandør maskine og ledelse, finansiel information og afslørende administrerende miljøer ved hjælp af foreslår det af et fællesskab af CPA’er og Chartered Accountants.

Decentralized Continuous Audit & News Protocol system
Auditchain er mest fordelagtigt mønsteret af verdens første forstæderede non-stop-revision og finansielt nyhedsprotokolsystem i real time for virtuel kvalitet og forretningsledergaranti og afsløring. Auditchian tillader non-stop uden for validering af virksomhedslederkontraktion og -administration, finansiel information og afslørende håndteringsmiljøer af et fællesskab af CPA’er og Chartered Accountants. SCARPE Alliance er associeret grad regnskab, revision og finansiel nyhedspool bestående af CPA’er, chartrede revisorer, forretningsleder værktøjstjenester og udviklere, der er befordrende instrumenter til mønsteret og victimization vedtagelse af SCARPE Assurance og afslørende protokol. Auditchain tillader virksomheder at give interessenterne de optimale garantier ved at foreslå, at forpagterede konsensusbaserede forretningsledere uden for validering.

Utility og oversigt over AUDT Tokens & AUDT Gebyrer
AUDT er det nederste udenlandske kontanter eller “utility tokens”, som kunne bruges ved hjælp af metoden for kunderne til indrejse og få fat i virksomhederne i Auditchain Network. AUDT er ERC20-kompatibel og vil blive distribueret konsekvent til en token generation lejlighed (“TGE”) til tidlige brugere af Auditchain netværk. Se “TGE-generationsbegivenhed” TGE “.

AUDT Gebyrer er Auditchain Network understøttet stort set sæt af pris og er knyttet til de indfødte udenlandske kontanter i hver forskellige jurisdiktion. Transaktioner på Auditchain-netværket har udnyttet AUDT-gebyrer, der trækkes fra den stakede konto.

Ved udladningen af ​​Auditchain-netværket kan kommandoen AUDT ERC20 tokens ved hjælp af indehaverens metode ændres til native Auditchain community AUDT tokens og migreret til netværket.

Hvordan er AUDITCHAIN ​​nyttig?
Administrer ved konsensus: Nature: Blockchain-teknologi decentralisering kan ændre mange kunder til nyhedsnyheder i virkeligheden, men ikke risikoen for hacking eller manipulation af oplysninger.
Transaktion gennemsigtig: Non-stop-revisionsrollen giver dig mulighed for at revidere og liste åbne åbne leveringsoplysninger, som er tilgængelige for analyse af hver spiller, som FN-agenturet finder det relevant.
Automatiseret revision: Selvovervågning gør det nemt at registrere, studere og undersøge periodeguiden ved at foreslå det af kloge kontrakter. Denne rolle giver dig mulighed for hurtigt at forbedre nyheder, der kan bruges takket være leverandørerne af en professionel revisor.
Analyser periode revisionsdata: AUDIT Analytical Console kan udføre en kommando for at validere guide og formidle effekter ved at foreslå det af forudkonfigurerede forhold, der er faktiske af platformen.

AUDT TOKEN ECONOMY
Under forbehold af ændringer i protokol og forbedringer vil AUDT-tokens blive købt af alle virksomheder. AUDT er ansat hos alle virksomheder for at hente Auditchain. AUDT trækkes fra hver virksomheds stavkonto for at erhverve implementering, god kontraktforberedelse, transaktionsvalidering, løbende revision og vækst i virksomheden.

 

HVAD ER FORDELE AF AUDT TIL FÆLLESSKABET?
PREMIUM STAKEHOLDER AUDT
Garantien giver interesserede parter mulighed for at åbne og se en detaljeret analyse af virksomhedens revision og detaljerede økonomiske resultater, der giver højeste gennemsigtighed i virksomhedens system og overvågningsstatistikker for finansielle indikatorer i realtid.

AUDITCHAIN ​​NETWORK ACCESS
AUDT Token åbner det mest kraftfulde og sikre sæt applikationer og decentraliserede netværksgaranti og rapporteringstjenester.

AUDIT NETWORKS
AUDT-tokens er basisvalutaen og værktøjerne til virksomhedsapplikationer, garantibetalinger og oplysninger. AUDT åbner netværkstjenester, der giver højeste gennemsigtighed for investorer og interessenter med en lille andel af traditionelle revisions- og rapporteringsomkostninger.

INTERAKTION AF AUDITCHAIN ​​NETWORKS
Som en to-lags protokol giver Auditchain uafbrudt kompatibilitet mellem private og offentlige blokkæder, hvilket sikrer en høj grad af nytte og elementær tilbagebetaling af leverandørgæld.

AUDT COST En AUDT
betaling for virksomheder kan reduceres til nul ved at distribuere abonnementsindtægter og deltagende virksomheder i et garanteret økosystem uden decentraliseret tillid.

Den samlede forsyning af AUDT på genesis-blokken vil være 250.000.000, som omfatter 160.000.000, der skal sælges i TGE, 25.833.333, der skal distribueres til teamet, 25.833.333 reserveret og distribueret til rådgivere, 25.833.333 reserveret og distribueret til partnere og udbydere af applikationer og tjenester til Auditchain-netværket og 12.500.000 reserveret og fordelbart i forbindelse med bounties. Se “Tildeling af tobak”. Ud over den oprindelige AUDT token-forsyning og underlagt blokeringstider, konsensusforslag og forbedringer, vil ca. 12.500.000 ekstra AUDT-tokens blive belønnet til alle fødererede og ikke-fødererede noder årligt, der svarer til 237 AUD-tokens pr. Blok. Nedenfor kunne være et diagram over inflationskurven, som slutter inden for debasementet af den oprindelige forsyning på 250.000.000 AUDT ved den indledende sats på halvtreds hvert år, der er noninflationary.

 

For mere information :

Hjemmeside: https://auditchain.com/

Whitepaper: https://auditchain.com/wp-content/uploads/2019/05/Auditchain-Whitepaper.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/auditchain/

Twitter: https://twitter.com/auditchain

Telegram: https://t.me/Auditchain_Community

My Bitcointalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile
my etherwallet
0x53bf79254C4e6EACB644ae7F291E0EFE76218aEF
0

Publication author

offline 2 weeks

skillbose11

0
Comments: 0Publics: 53Registration: 27-06-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation