Autobay

Autobay is het eerste e-commerceplatform op basis van Ethereum blockchain waarmee gebruikers auto’s

Hasil gambar untuk AUTOBAY bounty

Cryptocurrency zoals Bitcoin of Altcoin lijkt goed om een ​​wereldwijde tool voor uitwisseling te zijn. Ja, vergeet bepaalde reële valuta die alleen in bepaalde landen beschikbaar zijn. Samen met de ontwikkeling van internettechnologie kan elke transactie wereldwijd worden gedaan door deze te gebruiken. Interessant genoeg is het niet alleen flexibeler om iets te kopen of te kopen, het lijkt erop dat je Cryptocurrency op een slimmere manier moet gebruiken. Een daarvan is om het te gebruiken als een voorwerp van handel en investeringen. Dus hoe is het?

Natuurlijk moet je om te beginnen deelnemen aan het Cryptocurrency-platform waarmee je financieringsactiviteiten zoals handel en investeringen kunt doen. Het is heel moeilijk, vooral misdaden zoals fraude zijn tegenwoordig heel gewoon. In de tussentijd zijn er veel sites die dergelijke faciliteiten aanbieden zonder dat u weet of deze geldig is of niet. hiervoor wordt aangeraden AutoBay te gebruiken. Dit is een soort Cryptocurrency-platform met eenvoudige vereisten, gemakkelijke toegang en veel geweldige functies. Dit is nog interessanter omdat er hier consultaties en discussies beschikbaar zijn om u te helpen later succesvoller te worden.

Invoering

In bijna 20 jaar van 1997 tot 2006 heeft de autobranche bijna de hele generatie gekopieerd, van 54.000.000 eenheden naar 94 miljoen eenheden in één jaar tijd. De autobedrijfsspaander ging in twee speciale eenheden van principe, nieuwe en gebruikte voertuigen. De uitbreiding van mensen over de hele wereld die nu toegang kunnen krijgen tot het kopen van voertuigen, zowel vrachtwagens voor vrachtwagens als mensen die hun auto gebruiken om anderen te kopen. Deze twee vergaderingen samengevoegd waardoor de industrie meer dan $ 3 biljoen (US dollars) per jaar. Om vast te stellen wat de in China gebruikte autosector is, wat de grootste automarkt ter wereld is, is deze in de afgelopen 10 jaar met 10X gestegen tot $ 94 Billon dollar in 2016 en alleen in de Verenigde Staten in 2017 meer dan 37 miljoen gebruikte auto’s verkocht

Met Autobay kun je nieuwe en gebruikte auto’s kopen, verkopen en veilen bij persoonlijke verkopers en dealers van over de hele wereld in de grootste buurt van blockchain voor e-commerce. U kunt met cryptocurrency betalen voor de door u gewenste auto met een lage transactietarief en met een gratis contante betalingsprocesbeveiliging.

Met Autobay kunnen gebruikersrecensies een ideale omgeving creëren waarin veilige en beveiligde transacties kunnen plaatsvinden, zodat kopers reviews kunnen krijgen over verkopers en dealers. Verkopers aan de andere kant zullen hun verkopen verhogen via een back-endplatform waarmee ze, naast andere tools, statistieken van elk gepost voertuig en een lijst met geïnteresseerde potentiële kopers kunnen bekijken.

Autobay is het eerste e-commerce platform op basis van Ethereum blockchain waarmee gebruikers voertuigen kunnen verkopen, kopen en veilen met behulp van cryptocurrency als betaalmiddel. Elk jaar worden wereldwijd meer dan 80.000.000 nieuwe auto’s verkocht en alleen in de VS worden dagelijks meer dan 100.000 gebruikte auto’s verkocht, via een verouderd geldafhankelijk proces. De visie van Autobay is om echte waarde te creëren voor cryptocurrency waarmee ze kunnen optreden als een financieel voordeel om goederen te kopen (voertuigen in dit geval) terwijl ze de alledaagse problemen van de auto-industrie oplossen, waardoor een veel veiliger, eenvoudiger en veiliger proces om voertuigen te kopen ontstaat. Het belangrijkste doel van Autobay is om legitimiteit te creëren in de markt voor cryptocurrency door het gebruik van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Autobay Tokens (ABX) als financiële activa voor het verwerven van goederen (auto’s, vrachtwagens en motorfietsen) mogelijk te maken.

Probleem

Bij het kopen van een nieuw voertuig moet bijna iedereen op een gegeven moment FIAT-valuta in contanten meenemen, van of naar de bank of van hun huis naar een dealer die een stressvol en onveilig proces met zich meebrengt. Bij het kopen van gebruikte auto’s realiseren we ons dat de hele branche alleen gebaseerd is op contant verkoopbeleid, waardoor er meer onzekerheid ontstaat tijdens het proces. Bovendien zijn mensen bij het kopen van gebruikte auto’s van particuliere verkopers gedwongen om naar onbekende locaties te reizen, waar onbekende verkopers claimen eigenaar te zijn van de auto’s die ze willen en contant transacties te doen in zeer ongemakkelijke situaties. Risico’s als het verliezen van geld, beroofd worden, betalingen met neprecords en verloren tijd maken deel uit van het risico van contante betalingen. In de afgelopen 100 jaar is het aankoopproces van voertuigen hetzelfde geweest en is het verouderd en onveilig. werkwijze.

Oplossing

Autobay is een gepatenteerd e-commerceplatform waarmee gebruikers hun voertuigen kunnen promoten zodat iedereen ze online kan bekijken, zodat gebruikers over de hele wereld een voertuig kunnen kopen met cryptocurrency als betaalmethode. Theautobay creëert een veel eenvoudigere en veiligere ervaring bij het kopen van een voertuig, waardoor mensen een auto kunnen kopen met slechts 3 eenvoudige en veilige stappen.

In de eerste stap moet de persoon de auto vinden die hij wil, een filter gebruiken dat zijn zoektocht naar merk, model, bouwjaar, millage, prijsklasse en specifieke locatie (straal binnen km) verkort.

De tweede stap, wanneer iemand de auto vindt die ze willen, nieuw of gebruikt, klikt u op de knop in de publicatie waarin staat dat ik geïnteresseerd ben, wat betekent dat ze bereid zijn om de locatie te bezoeken waar het voertuig zich bevindt, om de auto te beoordelen. Door op de knop te drukken die mij interesseert, ontvangen beide partijen, de verkoper en de koper elkaars profielinformatie.

De derde stap, en nog belangrijker, wanneer een persoon ermee instemt om een ​​voertuig te kopen, heeft geen contante betaling nodig, het enige wat de koper zou moeten doen is de Decentralized Autobay-app openen op hun mobiele apparaat, voer het menu “Ik ben geïnteresseerd” in , waar de lijst met alle auto’s geïnteresseerd is in de koper, zoekt hij vervolgens naar een post in een bepaalde auto die hij wil kopen, en via een in Dapp ingebedde portemonnee kan hij een vooruitbetaling of volledige betaling doen, de cryptocurrency kiezen die hij wil betalen met en op de knop “Kopen” drukken maakt hij het Intelligente contract in Ethereum Blockchain betalen voor auto’s.

Met Autobay is veilingen ook op elk gewenst moment mogelijk. Veilingen zullen geen vaste functie zijn die elke dag op het platform aanwezig zullen zijn, maar zoals overal in Auto-shows gebeurt, zullen ze elke keer een periode een speciale gebeurtenis zijn, afhankelijk van het land (dwz één keer per maand, na iedereen uit de hele wereld). de wereld krijgt de mogelijkheid om een ​​auto direct op een veiling te kopen en de aanbieding zal alleen in crypto-valuta worden gedaan.

Voordelen te behalen:
De verkoper krijgt een groter publiek om te pronken met zijn voertuig.
Kopers krijgen een groter display van het voertuig boven lokale of regionale veilingen.
Kopers zullen in staat zijn om betalingen te doen via cryptocurrency tegen zeer lage kosten.
Kopers kunnen cryptocurrency kopen vóór Pre-Sales – General Sale Autobay tokens tegen een gereduceerde prijs om te betalen voor een later voertuig tegen een hogere prijs.
Autobay ontvangt exclusief Cryptocurrency (BTC, ETH en ABX) als betaalmethode en er wordt geen FIAT-valuta geaccepteerd. Cryptocurrency wordt ook gebruikt om voertuigpublicaties door gebruikers te betalen en als betaalmethode voor bedrijven om hun merk te adverteren op in-sitebanners. Betalen met ABX biedt gebruikers en topkortingsbedrijven Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) die gebruikers ten goede komen omdat het een meer concurrerende prijs heeft en een hoger nut creëert voor ABX Token.

Met AutoBay kunt u een voertuig kopen met 3 eenvoudige stappen:

Zoeken

Met de Autobay Dapp en website kunt u zoeken naar de auto die u zoekt, filters toevoegen om uw zoekopdracht aan te passen, dwz voor merken, modellen, jaar, mijl en afstand, zodat u kunt aanpassen om auto-, motor- of vrachtwagenresultaten binnen een straal van 20 mijl te vinden.

Bezoek

Zodra u de auto hebt gevonden waarin u bent geïnteresseerd, klikt u op ‘Ik ben geïnteresseerd’ en krijgt u het adres van de verkoper en het profiel en krijgt de verkoper uw profielinformatie, zodat hij van tevoren weet wie de auto zal bezoeken. Dit helpt dealers om zich te organiseren en de vraag van elk van hun voertuigen te begrijpen.

Uitbetaling zonder geld

Zodra u de auto ziet en u besluit om hem te kopen, geen contanten nodig hebt, kunt u met Autobay een verdere betaling betalen of direct betalen met Autoray Token (ABX), Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) zonder contante betaling, Autobay de veiligste manier maken om een ​​auto te kopen.

Redenen voor Autobay
VEILIGE BETALING
Veilige beveiligde betalingen en transacties tussen partijen.

GOEDKOOP
Lage kosten betalen met ABX, BTC en ETH

NUT
Tokens worden gebruikt als betalingen voor voertuigaankopen en auto-berichten op e-commerceplatforms

GIFT
Promoties, kortingen en prijzen worden toegekend aan gebruikers die met ABX betalen via andere crypto-valuta’s.

GEBRUIKERSVERIFICATIE
Verifieer gebruikers via sociale media, telefoonnummers, gebruikersrecensies, enz.

BETERE GEBRUIKER ERVARING
Zonder stress omdat het geen contante betaling vereist, gemakkelijke en eenvoudige transacties

GEBRUIKER REVIEWS
Gebruikers zullen worden beoordeeld om de community beter en eerlijker te maken

VEILIGE TRANSACTIES
Blockchain zorgt voor een degelijk register voor elk transactiedetail.

Info-token
Token ABX
Ethereum-platform
Type ERC20
Prijs bij ICO 1 ABX = 0.0001 ETH
BONUS
Tot 08 mei 47%
9 mei – 08 juni 37%
26 juni – 09 juli 27%
10 – 23 juli 17%
24 juli – 6 augustus 7%
Token verkocht 510,3 miljoen
Investeringsinformatie
Min. investering 200 USD
Ontvang ETH, BTC
Gedistribueerd in ICO 54%
Zachte dop 1.000.000 USD
Harde dop 24 miljoen USD

roadmap

Q1 2017
Productconcept ontwikkeld. Bedrijf opgericht, Team Assembled.

Q2 2017
Website en Dapp ontworpen.

Q3 2017
Adviseurs treden toe tot het team. Beta Autobay Website heeft MVP ontwikkeld.

Q4 2017
Autobay ABX Token gemaakt.
Tokensale-website ontwikkeld.

Q1 2018
Autobay gepromoot in websites en sociale netwerken.

Q2 2017
Pre-sale en Crowdsale-lancering.
Beloningsveiling toegekend.

Q3 2018
Gedecentraliseerd platform en Dapp Beta-proef. Marketingcampagne voor het platform.

Q4 2018
Autobay-website en lancering van het Dapp-platform.

Q1 2019
Marketingcampagne voor Autobay-veiling.

Q2 2019
Lancering van het veilingplatform.

Q3 2019
Het aanbieden van 3 autofabrikanten een officiële winkel in het platform om te testen voor een periode van 4 maanden.

Q4 2019
Marketingcampagne voor die 3 officiële winkels.

Q1 2020
Lancering van 3 officiële winkels op a
beta-testen gedurende 4 maanden.

Q2 2020
Andere autofabrikanten de mogelijkheid bieden om een ​​officiële winkel te openen.

Q4 2020
Lancering van officiële winkels voor autofabrikanten op het platform.

Q3 2020
Marketingcampagne voor officiële winkels.

Tenslotte
Cryptocurrency zoals Bitcoin heeft veel problemen met betalingen en geldoverdracht opgelost. ICO gebeurt dagelijks om enkele grote problemen op te lossen en AutoBay is een van de meest veelbelovende ondernemingen omdat het de automarkt raakt met een waarde van meer dan $ 3 triljoen, met een uniek en revolutionair idee van het verkopen en kopen van een auto met cryptocurrency.

Ga voor meer informatie naar de onderstaande link:
Website: https://www.autobay.io/
Whitepaper: https://www.autobay.io/whitepaper
Facebook: https://www.facebook.com/Autobay.io/
Twitter: https://twitter.com/Autobayio
Telegram: https://t.me/autobaybounty
Bounty Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4686641
JST Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3327461

Auteur
Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

Ga voor meer informatie naar de onderstaande link:
Website: https://www.autobay.io/
Whitepaper: https://www.autobay.io/whitepaper
Facebook: https://www.facebook.com/Autobay.io/
Twitter: https://twitter.com/Autobayio
Telegram: https://t.me/autobaybounty
Bounty Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4686641
JST Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3327461

Auteur:
Nagasaki2019
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2324173
0xbcB5965bFd153A78f7552F37Ce18494066B14059

0

Publication author

offline 3 months

rivaldo2020

1
Comments: 0Publics: 443Registration: 28-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation