BetHash | De eerste Satoshi-stijl gedecentraliseerde online cryptocurrency jackpot

 Niet gevonden
Invoering
Het Bethash-team introduceert een systeem met meerdere ketens op het platform, waardoor gokken in meerdere valuta’s mogelijk wordt via EOS Blockchain. [BetHash] (http://bethash.io) is ‘s werelds eerste satoshi cryptocurrency #JACKPOT die ervaring biedt met de realiteit in gokken. Elke klant van het project heeft de mogelijkheid om een ​​echte pionier te worden in dit segment. Het is de moeite waard om de belangrijkste kenmerken van het platform in overweging te nemen, wat zeker geïnteresseerde mensen zal aantrekken. Het spel naar een hoger niveau tillen waar spelers kunnen genieten van een veilige omgeving.
BetHash is een plaats die erg populair is onder de liefhebbers van gokken. De faciliteiten aangeboden door de beste online goksites voor Jackpot stellen nooit teleur. Deze site biedt games die je alleen in de jackpot tegenkomt, dus zelfs als je met een smartphone of laptop speelt, wil je nog steeds echte games spelen.
BetHash EOS heeft de snelste bloktegeneratietijd, waardoor het het best geschikt is voor ons snelle loterijspel! De 1st Satoshi Style Decentralized online cryptocurrency Jackpot, het biedt maximale ervaring. Heb je geen headset? We zijn ontworpen voor veel spellen! EOS heeft een bloktijd van 0,5 seconde, wat betekent dat elke seconde 2 blokken worden gegenereerd, waarbij elk van deze blokken een willekeurig gegenereerde transactiehash heeft. Het veilige, beveiligde en transparante garanties zijn gegarandeerd.
Projectoverzicht en doelen
Het project combineert alle positieve elementen in verband met blockchaintechnologie en decentralisatie, waaronder een sterk verbeterde beveiliging en een transparantie die zowel de makers als de gebruikersbasis inspireert en heeft een bonus van 10% uitbetalingsratio, 0,05% voor Invitee Reward, 0,2% commissie.
Naast het samenbrengen van de meest indrukwekkende technische elementen om een ​​gebruikerservaring van het volgende niveau mogelijk te maken, biedt het platform ook voordelen voor zijn investeerders. Ze krijgen als token-houders recht op een% -aandeel in de inkomsten van het platform naarmate het groeit.
Niet gevonden
Elke speler heeft toegang tot de volgende functies
Er zijn verschillende soorten spellen bij online jackpot gokken, vijf daarvan zijn gokautomaten, Roullete, Blackjack, Baccarat en Dice, Lottery. Eerste gokautomaat, is een spel dat veel bonussen en jackpots biedt. Daarom is het niet verrassend dat deze game erg populair is, maar het is ook eenvoudig en eenvoudig hoe je een bonus of jackpot kunt krijgen.
Tweede Roullete, als je deze game ziet, dan is er geen onbekende, omdat je dit soort games vaak op gameplay-plaatsen ziet. Roullete is een spel met kleine wielen met witte ballen die nummers bevatten van 0 tot 36. Dus je moet voorspellen waar de witte ballen zullen stoppen, meestal gezien de keuze van nummers, groepen getallen, kleuren en zelfs oneven.
Derde Blackjack, toch ken je deze ene game, een game die gebruik maakt van speelkaarten waarbij het uiteindelijke doel is kaarten te verzamelen tot het getal 21. Mensen kopen om vele redenen kaarten. Voor sommigen is het kopen van een ICO-token een hobby, voor anderen is het een manier van leven. Een aantal transactiecodes is een slimme, gediversifieerde portefeuille van hen met kaarten van allerlei soorten blockchain-projecten. Anderen spelen alleen maar een spelletje speculatie.
#BetHash doet er alles aan om de manier waarop we online gokken bekijken in Algemeen te veranderen. ‘S Werelds eerste blockchain – het integreert ook de traditie van online gaming en brengt eindelijk transparantie en verantwoordelijkheid naar de wereld van online jackpot.
Ons aanbod
We zullen een online betaalsysteem ontwikkelen om spelers die top 10 crypto tokens bezitten per marktkap te laten spelen, zodat spelers andere crypto-valuta’s dan bitcoins kunnen gebruiken om te spelen in een gelicentieerde online jackpot, spelers kunnen al spelen op onze [Bethash] (bethash.io) website, en we proberen het probleem van het accepteren van andere crypto-valuta aan te pakken door een online betalingsplatform te bouwen voor het gebruik van het accepteren en integreren van meer cryptocurrencies.
Belangrijkste voordelen van Bethash
Het is noodzakelijk om een ​​paar echt belangrijke factoren onder de aandacht te brengen :
Het gebruik van blockchain-technologie; kunt u spelers beschermen tegen problemen met fraudeurs en het verlies van hun eigen vermogen. Bovendien maakt het gebruik van de blockchain-mogelijkheden het mogelijk om de diensten van tussenpersonen te weigeren – de Bethash voert vrijwel directe betalingen uit, rekening houdend met de wensen van de spelers;
Volledige transparantie in alle transacties; intellectuele contracten stellen je in staat om in een jackpot veilig en gemakkelijk te spelen.
Geen problemen met het aanvullen van de portemonnee. Je kunt projecttokens kopen met Eth, Btc, Hash, Iost enz. En ze vervolgens gebruiken om te spelen op de apparaten die je leuk vindt.
Een Blockchain-netwerk waarop u kunt vertrouwen
Het BetHash-token zal een EOS-blockchain-token zijn en zal voortbouwen op alle beveiligings- en utilityvoordelen van het EOS-netwerk. Ze kunnen worden vastgehouden in elke portefeuille die bethash-tokens kan opslaan en gemakkelijk op P2P-wijze of op beurzen kan worden ingewisseld.
Website: http://bethash.io/
Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5129963.0
Twitter: https://twitter.com/BetHashTeam
Telegram: https://t.me/BetHash
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1743266
fatimahzahra
0xF62D165FD7e894ac5c402C4E56bf99f5aF7533dd
0

Publication author

offline 3 weeks

ambarawa

0
Comments: 0Publics: 136Registration: 21-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation