bimpzy

LetItPlay

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Каталог-16-min.jpg

Groeten, mijn lieve vrienden. Vandaag zullen we een uniek project overwegen. LetItPlay is een gedecentraliseerd ecosysteem waarmee een nieuwsportal, blogger, community of website een audioversie van de inhoud kan maken, commercialiseren en distribueren. LetItPlay biedt contentleveranciers, contentleveranciers en contentgebruikers zodat elk nieuwsportaal en zelfs individuele bloggers een audioversie van hun inhoud kunnen bieden. LetitPlay is een platform voor het creëren van een internetaudiokanaal. Dit betekent dat elke informatiebron op internet, nieuwsportaal of blog, interessante doelgroep, een eigen audioversie moet hebben.

Door middel van geluid willen we het visuele kanaal van informatie die door een moderne persoon wordt overbelast verlichten. Tekst, video, VR en gelijkwaardige spellen – alles wordt visueel geconsumeerd en concurreert tegelijkertijd voor dagen die dat niet meer zijn.

Tegelijkertijd heeft bijna elke persoon een paar uur als het visuele kanaal bezet is en de geest vrij is om informatie waar te nemen: rijden en transport, tijdens sport en binnenlandse zaken, voordat hij naar bed gaat en na het ontwaken. Deze tijd is perfect voor de perceptie van informatie in de audioformaat.

Stel dat je veel van wat je gewend bent aan het lezen of het kijken van video, misschien opnieuw geprobeerd woorden bent, vrijwel geen verlies van impact, zoals nieuws, artikelen, analyses, blogs, etc. Het zou erg handig zijn tijdens een reis naar om te werken om naar het nieuws te luisteren met een bekende website, uw favoriete blog of zelfs opmerkingen van vrienden over evenementen in de wereld.

Maar zelfs zo’n populaire vorm van inhoud zoals nieuws wordt heel zelden in audioformaat geproduceerd – veel zeldzamer dan in de vorm van teksten of video’s. De belangrijkste reden hiervoor is dat de wijdverspreide productie van de audioversie van inhoud (podcasts) economisch onrendabel is voor de auteurs, omdat dit niet leidt tot directe inkomsten en extra productiekosten.

LetitPlay wil dit probleem oplossen.

LetitPlay is ontwikkeld op blockchain-technologie, waardoor de auteurs van inhoud zullen worden beloond voor de aandacht van de gebruiker voor de inhoud: luisteren, likes, reacties en reposts. Lijkt op Steem en Golos. Hierdoor kan niet alleen de productie van audiomateriaal worden hersteld, maar ook wordt toegang verkregen tot een nieuw distributiekanaal en inkomstengeneratie van content, waardoor een nieuw publiek wordt bereikt.

00_dnuigty4.jpg

LetitPlay binnen zijn ecosysteem brengt niet alleen de inhoud schrijvers en regelmatige gebruikers samen, maar ook service providers, die zal bijdragen aan het creëren audio-inhoud: sprekers, lydredigeringsstudioer, vertalers, editors, enz. Dit betekent dat iedere nieuwsportaal of blog audio-inhoud niet alleen kan produceren om hen ten goede komen, maar ook om dat te doen met een minimale inspanning, omdat het genoeg om uw favoriete student huren en kiezen van de juiste stem voor de voorbereiding van de audio-inhoud zal zijn.

Letitplay ecosysteem wordt zo open mogelijk gemaakt, zodat het in staat om de andere ontwikkelaars van gespecialiseerde toepassingen en diensten zullen toetreden – inhoud distributeurs. Bij blok keten kan gemaakt apps voor muziek, audioboeken, lydguides LetitPlay enzovoort En in de toekomst zal LetitPlay bij beetje verbeteringen dezelfde economie van veel andere gebieden te realiseren. Video, games, zelfs.

Alle betalingen tussen de leden van het ecosysteem zullen worden uitgevoerd in de lokale valuta Play, waar de auteurs worden beloond voor aandacht van de gebruiker.

LetItPlay-systeemspelers
Aanbieder van inhoud:
Ze zijn eigenaren en makers van kwaliteitsinhoud. Ze zijn belangrijke spelers in het letitplay-ecosysteem.

Content Retailers:
Zijn degenen die services maken die inhoud aan consumenten leveren? Deze omvatten mobiele apps, slimme apps, websites en sociale media onder andere systemen.

Inhoud Consumenten:
Dit zijn mensen die een kwalitatieve audioversie van online content willen. LetItPlay zorgt ervoor dat consumenten audiocontent ontvangen die aan hun behoeften voldoet.

Serviceprovider:
Zijn mensen en bedrijven die audioproductieservices aanbieden. Deze omvatten vertellers, vertalers en audio-productiestudio’s en zullen worden betaald met tokens.

Adverteerders:
Zijn bedrijven en mensen die hun content aan de doelgroep willen leveren. Adverteerders betalen consumenten voor hun aandacht met game tokens.

Een gedecentraliseerde autonome organisatie of DAO:
Zal de ontwikkeling van de blockchain en de groei van het ecosysteem beheren. DAO bestaat uit afgevaardigden die zijn geselecteerd op basis van hun competentie en bijdrage.

Om de productie van audio winstgevende ecosysteem zal gebruik maken van het bewustzijn economie. Contentproviders zullen consumenten belonen voor hun aandacht, zoals likes, reacties, berichten en luisteren. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de totale capaciteit van de leverancier en de consument.

Voordelen van het systeem LetItPlay voor de bescherming van het geluidssysteem
Nadat producenten, consumenten en dienstverleners in een ecosysteem zich hebben ontwikkeld, verandert de markt voor audiomateriaal:

Creëer nieuwe kansen voor freelancers om te werken als redacteurs, vertalers en verhalenvertellers
Dienstverleners willen een stabiele bron van inkomsten
Serviceproviders willen toegang tot de wereldmarkt
De kosten van audioproductie zullen dalen
De aanmaaktijd van de audiocontent wordt verkort tot 30 minuten
Contentproviders kunnen op een betaalbare en snelle manier audio produceren
Consumenten hebben toegang tot tonnen inhoud van hoge kwaliteit
Distributeurs hebben toegang tot één inhoudsbron die ze kunnen gebruiken in hun applicaties

images.jpg

LetItPlay SPEEL ICO
De afspeelmarkering is een token ERC20 op basis van de netwerkketen Ethereum. De ICO-datum van de tokenverkoop is van 2 april tot 1 juni 2018. Het token zal tijdens de verkoop in vier fasen worden verdeeld. 60% van de 1.000.000 beschikbare PLAY tokens zijn beschikbaar voor aankoop tijdens een openbare verkoop.

Gedetailleerde informatie:
Website: https://letitplay.io
Whitepaper: https://letitplay.io/wp/WP_en.pdf
Telegram: https://twitter.com/letitplay_io
Twitter: https://twitter.com/letitplay_io
Facebook: https://www.facebook.com/letitplayio
ANN-thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3140643.0

Mijn Bitcointalk-profiellink; https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1545555

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation