BiNeuro | Overzicht ICO

DZ8DJTsX0AEYy_Y.jpg

Vandaag zullen we het hebben over fascinerende software die binnenkort zijn munt gaat verkopen: BiNeuro. Dit bedrijf is een partner van Google en ontwikkelt oplossingen voor gebruik in neuroclame met behulp van blokkeertechnologie.

BiNeuro, gecreëerd door UTC World Corporation, is een nieuw ecosysteem dat is ontworpen voor neuro-advertenties. Dit is een AI-systeem dat is gebouwd met behulp van machine learning, grote gegevens, genetische algoritmen en singuliere spectrale analyse. In principe, als u een korte versie wilt: BiNeuro maakt reclame effectiever.

Dit lijkt misschien niet zo’n uitstekende beschrijving als je het generaliseert, maar BiNeuro kan bedrijven veel geld besparen door campagnes te maken die gewoon beter werken.

De software bestaat al, maar gebruikt de fondsen die door de ICO zijn opgehaald om zijn systemen te upgraden en een nieuwe webversie van BiNeuro te lanceren, die kan worden gebruikt door kleine reclamebureaus. Met behulp van slimme contracten en belangrijke analytische gegevens, gecontroleerd door de blockbuster, kan BiNeuro reclame nog effectiever maken.

BiNeuro gebruikt AI om te leren en slimmer te worden bij elke online advertentiecampagne die wordt gestart. Het bedrijf beweert dat, hoewel mensen niet meer dan 100 reclamecampagnes in één jaar kunnen maken, BiNeuro sinds 2009 meer dan 80.000 campagnes op Google heeft uitgevoerd, wat te vergelijken is met 800 jaar menselijke ervaring.

De software kan rekening houden met 1000 verschillende parameters voor kleine klanten en tot 300.000 voor grote bedrijven, en 24/7 reageren op nieuwe wijzigingen. Zelfs een expert kan niet meer dan 40 parameters tegelijkertijd verwerken.

Dit biedt maximale efficiëntie, wat handig kan zijn voor bedrijven die voor advertenties betalen, en zelfs voor professionals die kosten in rekening brengen voor weergave, waardoor de effectiviteit van campagnes in 87% van de gevallen met ten minste 50% toeneemt.

Dit kan worden gebruikt door bedrijven die zichzelf willen promoten, maar ook kleine en middelgrote reclamebureaus, freelancers en advertentiestudio’s kunnen het gebruiken.

Deze bureaus hebben hoge kosten, omdat ze veel professionals nodig hebben om een ​​grote campagne te maken, en ze zijn erg duur en zouden uren moeten werken. Hierdoor kunnen onafhankelijke professionals of kleine bedrijven gewoon niet concurreren met grote organisaties, maar met BiNeuro kunnen ze dat wel.

Met deze software kunnen ze de kosten effectief verlagen, omdat ze minder specialisten nodig hebben en ze meer controle hebben over de advertentiecampagne. Het bedrijf verwacht zelfs dat het in de toekomst zal worden bediend door meer dan 340.000 bureaus en 12 miljoen freelancers.

Als u met reclame, SEO, sociale netwerken of invloedmarketing werkt, kan dit bedrijf u zeker van dienst zijn.

BiNeuro is momenteel bezig met het plannen van een Initial Coin-aanbod (ICO) om de ontwikkeling van zijn blockbuster te financieren, dus dit is de beste kans om in het bedrijf te investeren. Het project bestaat al en het succes van de ICO heeft alleen invloed op de snelheid van verandering, niet op het project zelf.
Dezelfde tokens zijn gebaseerd op de ERC20 en je kunt ze kopen tegen een prijs voor elke 0.0001 ETH. Er zijn echter bepaalde kortingen. De verkoop vindt plaats van 27 maart tot 4 juni en elke week worden kortingen die beginnen bij 20% met 2% verlaagd tot de laatste week 0% bereikt.

Een andere manier om kortingen te krijgen, is door bulk in te kopen:

5-15 ETH: 2% korting;
15-30 ETH: 5% korting;
30-50 ETH: 8% korting;
50+ ETH: 10% korting.

Details van het token
Tokensymbool: BNR
Token Sale start: 27 maart 2018
Token Sale Ends: 4 juni 2018
Token Prijs: 5 – 50 ETH, 1 BNR = 0,0001 ETH
Totale levering: 850 miljoen BNR
Standaard token: ERC 20
Hardcup: 47.000 ETH

Als het bedrijf een partnerschap heeft met Google, moeten we het zeker serieus nemen. Op dit moment gebruiken niet veel mensen BiNeuro, maar alles doet ons denken dat dit aantal in de nabije toekomst dramatisch kan toenemen.

Kunstmatige intelligentie is de laatste tijd op grote schaal gebruikt, en de effecten ervan leiden tot grote voordelen voor veel bedrijven. Zelfs als de verwachtingen van het bedrijf om met 340.000 bureaus en 12 miljoen freelancers te werken fout zijn en ze slechts 50% van dit doel bereiken, blijft het kopen van tokens een uitstekend en lucratief idee.

roadmap

Stratenplan

Teamlid

enter image description here

enter image description here

counselors

enter image description here

Voor meer informatie bezoek:

Website: https://bineuro.com/web/

TUE: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3229031.0

Telegram: https://t.me/BiNeuroChannel/

Telegram NL: https://t.me/BiNeuroTokenSaleNL/

Facebook: https://www.facebook.com/BiNeuroPartnersNL/

Twitter: https://twitter.com/BiNeuroPartners/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbLBP9uZQfZ7mmsAaqeGxLQ/

Reddit: https://www.reddit.com/user/BiNeuro/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bineuro/?trk=organization-update_share-update_update-text

Auteur

Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 1 month

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation