Bitbose

Projecten worden geboren en getraind voor oplossingen. Miljoenen projecttypes zijn nog steeds aanwezig in de kleur van Persolusian op aarde. Alles behalve geen en geen oplossing voor een betere richting dan voorheen, in deze sessie alleen over praktische en veerkrachtige economische macht.

Zoals altijd, de energie en aantrekkingskracht van de nieuwste projecten. Zijn naam is ook nieuw, natuurlijk is alles nog steeds soepel en moeilijk in de confrontatie met de nieuwste technologie. In dit prachtige nieuwe Bose Bit-project komt hij met het aanbieden van goed nieuws voor degenen die met hem mee willen doen.

Moet BitBose leren kennen met zijn huidige platform om een ​​complete gedecentraliseerde bankoplossing te creëren. Het bestaan ​​ervan verstoort niet alleen de normale bankstructuur, maar biedt ook investeringsmogelijkheden op basis van blockhian-technologie rondom het etherisch milieu.

BitBose is echt een goed en veelbelovend project. Vooral als het gerelateerd is aan token-problemen. dat de grootheid van dit project zijn eigen idee heeft, bekend als BOSE of TokenBose. Dit is de utility-token en -basisvaluta van het BitBose-platform zelf op basis van ERC20. De Sisitem-transactie is niet alleen “Cepan” en transparant, met “Blockchain ethereum peer-to-peer” die zeer weinig niasa kan consumeren.

Samenvatting van Tokenomi

Token naam – BOSE

Website – /www.bitbose.com/

Aanbodstype – Chipverkoop

token otal – 300 miljoen

Ontvangen valuta – BTC, ETH, FIAT

ERC20-token – JA

Soft Cap – $ 5 miljoen

Starre hoed – $ 45 miljoen

BitBose bestaat uit de volgende drie componenten:

• BitBose Exchange

• BitBose Bank

• BitBose Smart Wallet

Deze drie componenten zijn volledig geïntegreerd in het serviceplatform.

Wanneer een deelnemer BOSE (Token Platform) koopt, wordt hij automatisch lid van BitBose Bank.

Het belangrijkste kenmerk van banken is de mogelijkheid om leningen toe te wijzen aan gekwalificeerde kandidaten. In een gewone bank beoordeelt de leningbeheerder wie de lening wil, zoals bij de beoordeling. Deze methode is willekeurig en onderhevig aan fouten.

BitBose maakt gebruik van kunstmatige intelligentie, die nog steeds leert van machineleren als een kredietbeheerder.

Kunstmatige intelligentie onderzoekt de mogelijkheid van klanten die een lening willen. Volgens de wet zal een klant die een lening wil, worden opgenomen in een vertrouwensbeoordeling, die het maximale bedrag bepaalt dat hij als lening kan gebruiken.

AI zorgt ervoor dat alleen de meest betrouwbare persoon de lening ontvangt. Als onderpand moet de persoon die de lening neemt een deel van zijn eigendom presenteren als onderpand.

Belangrijke kenmerken van BitBose

Bose Token is het motto van het ERC20-gebaseerde BitBose-platform met behulp van blockchain ethereum, wat de snelste en meest transparante transacties met zeer lage commissies betekent. -Investeringen Oplossingen voor bankieren Dit platform biedt unieke oplossingen voor beleggingsbankieren, zoals Portfolio Funds, Crypto Loans, Mining Rewards Program.

Slimme hybride handelsoplossingen voor handel en betaling.

Onze unieke beleggingsoplossingen zijn ontworpen om voldoende liquiditeit te behouden door fiduciaire en cryptografische valuta te verhandelen, wat zich op het eerste gezicht vertaalt in moderne intellectuele zakelijke uitwisselingen en moderne betalingsoplossingen.

Het team bestaat uit ontwikkelaars, handelaars, financiële adviseurs en blockchain-experts van wereldklasse.

Bose-token Volledig compatibel met alle regels, Complilance, KYC en AML.

Momenteel kunt u uw token bij PRESALE kopen met 40%

Crypto / Fiat Finance

Bewijs van de goedheid van het programma BitBose Crypto Leningen programmeurs mogen in crypto / fiat financieren door in hun crypto op het BitBose-platform op te slaan.

Lening en lening aanvraag is eenvoudig, onmiddellijke goedkeuring en geen kredietcontrole. Verdien geld dat direct is bijgeschreven op uw bankrekening.

Concurrerende rentetarieven zonder kosten vooraf. Behoud uw reputatie en geniet van financiële vrijheid. Bovendien is er geen vergrendelingskapitaal, omdat u uw tegoeden op elk gewenst moment kunt opnemen.

voor meer informatie:

Website – https://www.bitbose.com/

White Book – https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf

Telegram: https://t.me/bitbose

Facebook: https://www.facebook.com/Bosetoken/

Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin

Telegram: https://t.me/icokate

author:

oluseyi12

My Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1361016

My ETH. wallet address:0x9c39699f055482eE15834f31736f0dcb16f439Ce

0

Publication author

offline 1 year

oluseyi12

0
Comments: 0Publics: 190Registration: 27-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation