Bitbose

Projekti su rođeni i obučeni za rešenja. Milioni tipova projekata su i dalje prisutni u boji Persoluzije na zemlji. Sve osim bez i bez rešenja za bolji pravac nego ranije, u ovoj sesiji samo o praktičnoj i otpornoj ekonomskoj moći.

Kao i uvek, energija i privlačnost najnovijih projekata. Njegovo ime je takođe novo, naravno sve je još uvek glatko i teško u suočavanju s najnovijom tehnologijom. U ovom prelepom novom Bose-ovom projektu dolazi tako što nudi dobre vesti za one koji žele da mu se pridruže.

Potrebno je poznavati BitBose sa postojećom platformom kako biste stvorili kompletno decentralizovano bankarsko rješenje. Njegovo postojanje neće ne samo da poremeti normalnu bankarsku strukturu, već će takođe ponuditi investicione mogućnosti zasnovane na blokhijskoj tehnologiji oko ethereuma.

BitBose je zaista dobar projekat i obećava. Naročito ako se odnosi na tokene probleme. da je veličina ovog projekta imati svoj tok, poznat kao BOSE ili TokenBose. Ovo je uticajni tok i bazna valuta same BitBose platforme zasnovane na ERC20. Transakcija Sisitem nije samo “Cepan” i transparentna, sa “Blockchain ethereum peer to peer” koji može konzumirati vrlo malo niasa.

Rezime Tokenomija

Ime žetona – BOSE

Web stranica – /www.bitbose.com/

Tip ponude – prodaja čipa

token otal – 300 miliona

Primljena valuta – BTC, ETH, FIAT

ERC20 Token – YES

Soft Cap – 5 miliona dolara

Rigid Hat – 45 miliona dolara

BitBose se sastoji od tri komponente:

• BitBose Exchange

• BitBose banka

• BitBose Smart Wallet

Ove tri komponente su u potpunosti integrisane u servisnu platformu.

Kada učesnik kupi BOSE (Token Platform), on automatski postaje član BitBose banke.

Glavna karakteristika banaka je mogućnost dodeljivanja kredita kvalifikovanim kandidatima. U običnoj banci, menadžer kredita procenjuje ko želi kredit, prema proceni. Ovaj metod je proizvoljan i podložan greškama.

BitBose koristi veštačku inteligenciju koja nastavlja da uči od mašinskog učenja kao menadžera kredita.

Veštačka inteligencija ispituje mogućnost klijenata koji žele kredit. Po zakonu, klijent koji želi kredit će biti uključen u rejting poverenja, koji će odrediti maksimalni iznos koji može koristiti kao zajam.

AI osigurava da samo zajamčena osoba dobije zajam. Kao obezbeđenje, lice koje uzima kredit mora predstaviti neku njegovu imovinu kao kolateral.

Važne karakteristike BitBose-a

Bose Token je moto platforme BitBose zasnovane na ERC20 koji koristi blokchain ethereum, što znači najbrže i najtransparentnije transakcije sa vrlo niskim provizijama. -Investment Banking Solutions Ova platforma nudi jedinstvena rešenja za investiciono bankarstvo, kao što su Portfolio Funds, Crypto Loans, Mining Rewards Program.

Smart hibridna trgovinska rješenja za trgovanje i plaćanje.

Naša jedinstvena investiciona rešenja su dizajnirana da održavaju dovoljnu likvidnost trgovanjem fiducijarnih i kriptografskih valuta, koja na prvi pogled pretvara u savremene intelektualne poslovne razmene i savremena platna rešenja.

Tim se sastoji od programera, trgovaca, finansijskih konsultanata i stručnjaka iz svetske klase.

Bose Token Potpuno kompatibilan sa svim pravilima, Complilance, KYC i AML.

Trenutno možete kupiti token na PRESALE sa 40%

Crypto / Fiat Finance

Dokaz o dobrobiti programa Programerima BitBose Crypto Loans je dozvoljeno da se finansiraju u kripto / fiatu tako što čuvaju svoje kripto na BitBose platformi.

Aplikacija za kredit i kredit je laka, instant odobrenje i bez provere kredita. Zaradite novac koji se instalira na vaš bankovni račun.

Konkurentne kamatne stope bez naknade. Održavajte svoj ugled i uživajte u finansijskoj slobodi. Pored toga, ne postoji blokada, jer možete povući svoja sredstva u bilo koje vrijeme.

za više detalja:

Web stranica – https://www.bitbose.com/

Bela knjiga – https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf

Telegram: https://t.me/bitbose

Facebook: https://www.facebook.com/Bosetoken/

Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin

Telegram: https://t.me/icokate

author:

oluseyi12

My Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1361016

My ETH. wallet address:0x9c39699f055482eE15834f31736f0dcb16f439Ce

0

Publication author

offline 1 year

oluseyi12

0
Comments: 0Publics: 190Registration: 27-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation