Bitbose.Com Kajian Ico: D’Zukunft vu Crypto Investments

Mengenai Bitbose.com
Bitbose.com tidak menawarkan apa-apa perkhidmatan keselamatan, dan tidak ada tip / cadangan untuk individu perseorangan. Laman web ini dirancang di sekitar anda untuk memberi anda maklumat. BitBose bertanggungjawab untuk menyediakan anda dengan sistem sokongan klien yang lengkap dan klien. Token BitBose tidak dimaksudkan untuk mempunyai prospektus / dokumen mengenai sekuriti dan mahkamah. Bitbose.com menawarkan hak dan peluang pelaburan yang sama untuk orang, penduduk dan wakil syarikat mengenai pengeluaran, kecuali negara-negara di mana pelaburan kriptografi dianggap tidak sah.
Cabaran yang dihadapi semasa Crypto Exchange
Sistem Rawan Hack
Walaupun teknologi blockchain memberikan keselamatan tambahan sebagai teknologi pusat, namun amalan pengkodan yang buruk dan Ecosystem muda bertanggungjawab terhadap banyak label keselamatan dan kesulitan. Berjuta-juta kitaran kanser dicuri oleh penjenayah siber kerana kekurangan tanda keselamatan.
Platform Bitbose.com adalah lasak, selamat dengan firewall tertinggi dan algoritma penyulitan. Sistem ini dibina untuk menguji pada ujian masa sebenar yang tinggi. Pasukan teknikal Bitbose.com terdiri daripada pengantin berbakat, kompeten dan relevan dalam domain masing-masing.
Sokongan Klien Buruk
Senario hampir semua pertukaran kripto. Sama ada telefon tidak akan dilepaskan atau dihantar melalui e-mel. Walaupun selepas pelbagai susulan, tema itu tidak dapat diselesaikan. Kebanyakan bursa membantu perkhidmatan dalam bahasa yang merupakan ibu negara mereka atau bahasa Inggeris.
Matlamat
Bitbose.com bertujuan untuk mempunyai prinsip utama blockchain bahawa desentralisasi dan tidak mahu namanya disiarkan tetap utuh apabila melabur adalah platform yang kukuh, selamat dan menguntungkan. Sebagai gangguan pihak ketiga atau perantara percuma, BitBose cenderung bergantung kepada ketidakpastian kewangan yang disebabkan oleh pasaran kewangan yang tidak tetap.
Bitbose.com juga sepatutnya meningkatkan cakrawala kita di seluruh dunia, sehingga orang dapat mengetahui stamina dan manfaat yang mereka gunakan dengan menggunakan pelan yang mudah digunakan. BitBose telah berusaha untuk mempunyai platform bukan kerajaan alternatif yang bebas daripada semua birokrasi mewah dan bangunan / kos tersembunyi.
Visi
Bitbose.com merawat dan mengalami teknologi blockchain ini di seluruh dunia, supaya lebih banyak orang mendapat manfaat daripada teknologi baru ini. Untuk merealisasikan impian, Team BitBose adalah pendekatan yang dapat diramalkan dan strategik untuk menggunakan platform yang boleh dipercayai, berskala dan stabil menggunakan piawaian iteraal dan ERC20.
Ambil pelaburan anda di peringkat seterusnya

Platform Mudah & Secure Crypto untuk Pelaburan Anda.
Perolehan Aset (unjuran 2025) $ 500 juta.
Dikuasakan oleh kecerdasan buatan.

Hartanah

BoseToken
Bose Token adalah Pengenalpastian Token & Ibu Utiliti Platform BitBose berdasarkan ERC20 dengan blok block ditetapkan sebagai terpantas dan paling mudah untuk menangani transaksi secara telus dengan bangunan yang sangat rendah.
Penyelesaian Perbankan Pelaburan
Platform ini menawarkan penyelesaian perbankan pelaburan yang unik seperti Dana Portfolio, Kredit Crypto, Program Ganjaran Perlombongan.
Penyelesaian Pertukaran Dagangan & Pembayaran Dagangan Pintar Hibrid
Penyelesaian Pelaburan Unik Bitbose.com direka untuk mengekalkan kecairan yang mencukupi melalui pertukaran lebih banyak mata wang Fiat & Crypto yang menjadikan Hibrid Perdagangan Pintar Dagangan & Penyelesaian Pembayaran pintar moden.
Dihantar oleh Pasukan Pepejal
Pasukan Bitbose terdiri daripada pemaju, peniaga, penasihat kewangan di Pakar Blockbag.
Penyelesaian pekerjaan penuh
Sepenuhnya serasi dengan semua peraturan, pematuhan, KYC & AML
Perkongsian berkongsi adil
Semua urus niaga direkodkan dalam lejar yang diedarkan dan mempunyai pemeriksaan yang saksama dan semua opsyen dagangan. Ini menjamin keuntungan dan aliran tunai yang cekap dan dengan itu pengembangan kelas kecairan.
Portfolio Pintar
PLATFORM ARBITRASI YANG DIPERLUKAN OLEH INTELIKAN PERTAMA
Inti terdapat perisian dagangan algoritma yang menggunakan analisa teknikal yang rumit untuk membuat keputusan pihak kedua yang melabur dalam pertukaran. Kuasa AI dapat menggabungkan mesin, menggabungkan analisis teknikal dan pemerolehan data asas ke dalam bot mesra perdagangan yang kuat.
Pelaburan swasta
Bitbose.com meninggalkan beberapa bunyi anda untuk peniaga profesional kami yang sentiasa dipantau oleh Altcoinsmarket dan berita mengenai mencari peluang besar & keuntungan ICO yang menghasilkan pulangan murah hati kami.
Kewangan Crypto Fiat
Bitbose.com Crypto Loans Program membolehkan pengguna untuk menggugurkan dana kepada crypto / fiat dengan mengenakan aset crypto mereka di platform selamat kami sebagai jaminan untuk kepercayaan yang baik.

Permohonan Mudah Pinjaman & Kredit, Sijil Segera & Tiada Akaun Kredit. Semak Tunai terus pada akaun bank anda.
Kadar faedah yang kompetitif tanpa bayaran pendahuluan. Bantu reputasi anda dan nikmati kebebasan kewangan.
Tiada Blok Modal kerana anda boleh mengeluarkan aset anda di mana-mana sahaja.

Program Perlombongan
Platform Bitbose.com akan membiarkan anda mendapat token BOSE saya dan menghasilkan cyt stabil BoseTokens kembali. Walaupun teknologi ini lebih kepada pengguna maju, perisian BitBose menggabungkan perkakasan keras dan keras yang melampau.
Kerana sifat bebas kanser, pelombong menyediakan semua urus niaga yang telah dilakukan dan disahkan di lejar awam yang dipanggil BLOCKCHAIN ​​dan akan mengembalikan ganjaran. Penambang crypto pertama untuk mengesahkan transaksi itu dihargai. Oleh kerana ganjaran, lebih ramai walikota digalakkan untuk membuat proses perlombongan. Itulah sebabnya lebih banyak bilangan mineral crypt, lebih banyak pengesahan transaksi dan lebih selamat transaksi.
Berdagang di Boursse
Beli & Menjual BOSE Token pada pertukaran dalaman dan luaran.
Anda boleh mendapatkan mainan BOSE selepas kami melancarkan penggantian dalaman kami generasi ketiga pada pertengahan April 2018.
Oleh kerana banyak kelebihan dan pelan pertumbuhan platform BitBose, kami sangat yakin bahawa keperluan BOSE token akan meroket dan kami mempunyai rundingan dengan beberapa pertukaran cryptto untuk BOSE Token.
Maklumat asas

Pasukan
Ahli

Ravi Dutt – pengasas bersama
Navdeep Garg- CTO
L K Bansal
Naviin Kapoor
Krystelle Galano
Sydney Ifergan
Mark Kreimerman
Laura Zaharia
Boris Otonicar

Pautan Pantas
Laman web: https://www.bitbose.com/
Whitepaper: https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/Bosetoken/
Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin
Telegram: https://t.me/bitbose
Sederhana: https://medium.com/@Bitbosecoin

Pautan Profil Saya Bitcointalk: https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1545555

0xa878531E9A6c19bB5555F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation