Bitboxes (BOSE Token): Flere lån og investeringsplatforme

Beatboz Crypto bliver fremtidens investering. Det forventes at give innovative investeringsløsninger. Platformen tilbyder en utrolig og teknisk overlegne forretningsplatform, der eliminerer hele den traditionelle sikkerhed i den nuværende finansielle sektor. Platformen er en envejsløsning til brugernes behov. Når du bruger Power Blockken til at begrænse forskellen mellem eksisterende inkonsekvenser i de nuværende markeder.

BitBuzz platform service

Beetboy platformen vil have et intelligent managementprogram, der vil have mange vanskelige komponenter for at sikre en stabil passiv indkomst for investorer.

Platformen vil få en bit-bit screening, der gør det muligt for brugerne at få rigtige penge på en sikker platform, der indeholder deres kryptografiske aktiver. Programmerne giver en nem måde at få penge på fra brugere uden at sælge deres cripper ressourcer. Programmet vil være let at låne og låne, et øjeblikkeligt lån på lånet og låntageren vil modtage deres penge straks, da det vil blive krediteret lånets bank. Renterne er også konkurrencedygtige, og der er ingen forudsætninger. Et andet bemærkelsesværdigt træk ved programmet er mangel på kapital. Programbrugere kan til enhver tid tilbagekalde deres ressourcer.

For at skabe en stabil indkomststrøm ved hjælp af denne metode giver BETBS minedrift programmet dig BOSE-token. Ved at bruge Cryptokunge-miner, har de transaktioner, som minerene har lavet, og i stedet for at returnere de helt sikkert modtaget en præmie. Den første minedrift kompenseres for at legalisere transaktionen. På grund af prisen tilskyndes en anden minedrift til at indgå i minedriftsprocessen. Dette store antal cripple minedrift øger gyldigheden af ​​en transaktion og gør transaktioner mere sikre

Holdet bringer en unik, moderne og sikker tegnebog, der kan bruges til at gemme BOSE-tokens. Teamet af udviklere har omfattende viden og bruger ny teknologi til at medbringe nyhedsbreve.

BOSE Token

Det introducerer intelligente og gennemsigtige lempelige kommentarer, der kan bruges til minedrift til lemlæstede og bærbare lån, porteføljefonde og rentabel generation. Baseret på BOSE Token ERC20 Ethereum blockchain, vil det tillade hurtigere og mere gennemsigtige transaktioner.

Professionelle udviklere, bankfolk, købmænd og blockbox-eksperter yder solid beta-støtte til Bitcoins. Der vil være andre anvendelser uden at bruge token platform produkter og tjenester. BOSE-token-ejere vil have gavn, fordi de kan gøre passiv indkomst gennem Kripta / Phatia Mine-programmet.

Der er en høj efterspørgsel efter tokens kun de første 300.000.000 flåter vil være tilgængelige. 210.000 af dem vil blive solgt. Offentlige salg vil være fra 16. juli til 30. november. Accepterede betalingsmetoder BTC og ETH

BOSE-salg kan købes og sælges i interne og eksterne børser. I midten af ​​april 2018 starter Beatt-holdet en tredje generation af intern udveksling.

Tokensymbol: BOSE

Tokencelle starter: 16. juli, 018

Færdiggjort Token Salg: 30. november 2018

Fuld beholdning: 300 mio

Testa normo: ERC 20

Nedre kapsler: 5 millioner dollars

Hårde hatte: 45 millioner dollars

For flere detaljer:

Hjemmeside: https://www.bitbose.com/

Hvidbog: https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/bosetoken/

På Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin

Kabel: https://t.me/bitbose

Blog: https://medium.com/@Bitbosecoin

BT-tråde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3952051.0

Link til min BitKintsk-profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation