Bitco ICO

BitBose er et godt og pålitelig prosjekt. Spesielt er det knyttet til tokens. Miraklet til dette prosjektet er en signatur som heter BOSE eller TokenBose. Det er en token- og valutabase basert på den ERC20-baserte BitBose-plattformen. Systemtransaksjoner er ikke bare rene og ikke gjennomsiktige, men blokkene i fellesskapets vennskap kan være svært små. Prosjekter er født og forberedt på løsninger. En million prosjekter på planeten er fargerike. Alt er imidlertid ingenting annet enn å gjøre i løsningen av en bedre retning før, og denne sesongen snakker om praktisk og økonomisk makt.

Fordelene og ulempene ved de siste prosjektene. Hans navn er nytt og selvfølgelig er alt fortsatt normalt i lys av den nyeste teknologien. Innenfor dette nye Bosh Boss-prosjektet, bringer han gode nyheter til de som ønsker å bli med ham.

Å vite BitBose på plattformen er å gjøre bankens desentraliserte løsning fullstendig fullført. Dens overlevelse neutraliserer ikke bare bankens normale struktur, men tilbyr blokkbaserte investeringsmuligheter rundt eteren. Viktige funksjoner i BitBose

BitBose-plattformen er en unik ikke-bankløsning som gir en unik løsning til banksystemet, samt cloaking teknologibaserte investeringsmuligheter.

Bose Token bruker den ERP20-baserte BitBose-plattformen med blockchain ethereum, som er den raskeste og mest transparente handlingen med svært få provisjoner. – Investeringsbanksløsningen Denne plattformen tilbyr investeringsbankløsninger, for eksempel det offentlige investeringsfondet, Crypto Loan og minedeltildelingsprogrammet.

Kommersielle løsninger for smarte hybrider.

Vår unike investeringsløsning er å skaffe en rimelig solvens gjennom utveksling av stort antall kryptering og kryptering. Det forvandles til moderne intellektuelle forretningsutvekslinger og moderne betalingsløsninger.

Teamet består av førsteklasses utviklere, kjøpmenn, finansielle rådgivere og blokkeksperter.

Bose Token Alle regler, Compliance, KYC og AML.

For tiden er PRESALE 40%

Crypto / Fiat Finance

Når du bekrefter programmets godhet, tillater BitBose’s Crypto Lån at BitBose-plattformen lagres på krypten / krypten / fiat.

Lån søknad, enkelt lån, umiddelbar bekreftelse og ingen kredittsjekk. Tjen penger direkte fra bankkontoen din.

Konkurransedyktig rente for en forhåndsbetalt avgift. Hold omdømmet ditt og nyt økonomisk frihet. I tillegg vil du ikke kunne låse opp dine eiendeler, slik at du ikke har kapitallåser.

Kort introduksjon av Token

Navneskilt – BOSE

Nettsted – /www.bitbose.com/

Anbudstype – Chip trade

Tokens-300 millioner

Godkjente penger – BTC, ETH, FIAT

ERC20 Token – JA

Myk lue – $ 5 millioner

Har hatt – 45 millioner dollar

For mer informasjon

Nettsted – https://www.bitbose.com/

Hvit bok – https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf

Telefoni: https://t.me/bitbose

Facebook: https://www.facebook.com/Bosetoken/

Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin

Min Bitcointalk-profilkobling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

0xa878531E9A6c19bB5555F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation