Bitco ICO

BitBose adalah projek yang baik dan boleh dipercayai. Terutamanya ia berkaitan dengan token. Keajaiban projek ini adalah tandatangan yang dipanggil BOSE atau TokenBose. Ia adalah pangkalan dan asas mata wang berdasarkan platform BitBose berasaskan ERC20. Urus niaga sistem bukan hanya bersih dan tidak telus, tetapi rumah-rumah sekeliling persahabatan masyarakat dapat sangat kecil. Projek dilahirkan dan disediakan untuk penyelesaian. Satu juta projek di planet ini berwarna. Segala-galanya, bagaimanapun, adalah apa-apa tetapi tidak ada dalam penyelesaian arah yang lebih baik sebelum ini, dan sesi ini bercakap tentang kuasa praktikal dan ekonomi.

Kelebihan dan keburukan projek terbaharu. Namanya baru dan, tentu saja, semuanya masih normal dalam menghadapi teknologi terkini. Di dalam projek Bosh Boss yang baru ini, dia membawa kabar baik kepada mereka yang ingin menyertainya.

Mengetahui BitBose pada platformnya adalah untuk membuat penyelesaian desentralisasi bank sepenuhnya lengkap. Ketahanannya bukan sahaja meneutralkan struktur normal bank, tetapi menawarkan peluang pelaburan berasaskan blok di sekitar eter. Ciri penting BitBose

Platform BitBose adalah penyelesaian bukan perbankan yang unik yang menawarkan penyelesaian yang unik kepada sistem perbankan serta peluang pelaburan berasaskan teknologi cloaking.

Bose Token menggunakan platform BitBose berasaskan ERP20 dengan etherium blockchain, yang merupakan tindakan terpantas dan paling telus dengan sedikit komisen. – Penyelesaian perbankan pelaburan Platform ini menawarkan penyelesaian perbankan pelaburan, seperti Dana Pelaburan Awam, Kredit Crypto dan Program Anugerah Perlombongan.

Penyelesaian komersial untuk hibrid bijak.

Penyelesaian pelaburan unik kami adalah untuk memberikan kesolvenan yang munasabah melalui pertukaran banyak penyulitan enkripsi dan cryptoky. Ia berubah menjadi pertukaran perniagaan intelek moden dan penyelesaian pembayaran moden.

Pasukan ini terdiri daripada pemaju bertaraf dunia, peniaga, penasihat kewangan, dan pakar blok.

Bose Token Semua peraturan, Pematuhan, KYC dan AML.

Pada masa ini PRESALE 40%

Crypto / Fiat Finance

Apabila mengkonfirmasikan kebaikan program, BitBose’s Crypto Loans membolehkan platform BitBose disimpan di crypt / crypt / fiat.

Permohonan pinjaman, pinjaman mudah, pengesahan segera dan tiada pemeriksaan kredit. Dapatkan wang secara terus dari akaun bank anda.

Kadar kompetitif untuk yuran prabayar. Pastikan reputasi anda dan nikmati kebebasan kewangan. Di samping itu, anda tidak akan dapat membuka kunci aset anda, jadi anda tidak mempunyai kunci modal.

Pengenalan ringkas Token

Tanda nama – BOSE

Laman Web – /www.bitbose.com/

Jenis pemesinan – Perdagangan Chip

Token-300 juta

Wang yang diluluskan – BTC, ETH, FIAT

Token ERC20 – YA

Hat lembut – $ 5 juta

Hat keras – $ 45 juta

Untuk maklumat lanjut

Laman web – https://www.bitbose.com/

Buku putih – https://s3.amazonaws.com/bitbose-documents/Update+bitbose+whitepaper-1.pdf

Telefoni: https://t.me/bitbose

Facebook: https://www.facebook.com/Bosetoken/

Twitter: https://twitter.com/Bitbosecoin

Pautan profil Bitcointalk saya: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

0xa878531E9A6c19bB5555F1De863fa58f5fEb628

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation