Bitcoin Crown – najsigurniji kripto za online igrače

BitcoinCrown.jpg

UVOD

Bitcoin Crown (BTCC) – kriptoznanost za ljubitelje online igara. Programeri su uvjereni da je potražnja za kovanicama ogromna. BTCC će surađivati ​​s programerima igara i popularnim serverima igara sa 20.000 i više igrača. Funkcija kripta se integrira na platformu BTCC CMS. U početku će podržati više od 250.000 web mjesta za igre. Osim toga, Bitcoin Crown će razviti phpBB, vBulletin, Xenforo i ostale forume. Integracija s CMS-om postat će dio API otvorene sourse platforme, koja će mnogim mrežnim zajednicama omogućiti jednostavno prihvaćanje novca na svoje igre i web stranice. A web programeri PHP open sourse i NodelJS SDK omogućit će pristup svim funkcijama BTCC-a za integraciju API-ja. Sada milijuni korisnika

Bitcoin Crown će moći komunicirati i raditi zajedno kako bi stvorili jedinstvene zajednice, sadržaj igre i virtualno gospodarstvo. Nabavit će se potrebni alati. Igre žanra “sandbox” – najpopularniji, popis koji uključuje Minecraft. Pri korištenju BTCC-a poticat će se kultura strasti, ponosa i suradnje. Igrači će imati veliku kontrolu nad svojim sadržajem igre. Kao rezultat toga, igrači će se sigurno vratiti, što će, naravno, povećati dohodak razvojnih programera sadržaja igara. Sudionici su također dali nagrade. Sustav automatizacije na platformi BTCC CMS-a može dodijeliti korisnike računa novčića na temelju snažnih kombinacija uvjeta i okidača.

Što može promijeniti Bitcoin Crown u svijetu online igara?
Situacija je da se programeri igara oslanjaju na platforme trećih strana za obradu transakcija virtualnih dobara. A za igrače nema transparentnosti. Osim toga, suočavaju se s visokim troškovima transakcija i sporim performansama sustava. Ponekad postoji plaćena prijevara – šteti ugledu igre. Digitalne stavke za igrače licencirane su i često su dostupne samo na njihovim vlasničkim platformama. Virtualne stavke i valute u osnovi su zaključane u jednu igru, a sposobnost prijenosa postaje nedostupna. Trgovačke pozicije su neudobne i izazovne izvan okruženja igranja. U slučaju zabrane, igrač može izgubiti sve stavke. BTCC je jedinstveno rješenje za sve te probleme. Razvijat će se alati za stvaratelje igara, igraće poslužitelje i mrežne zajednice za upravljanje virtualnim dobrima i stavkama na više platformi. Korištenje Bitcoin Crown-a postat će svojevrsni ključni fokus s vrlo pouzdanim funkcijama. Većina koristi će osigurati korištenje decentraliziranih platformi i struktura podrške.

Prednosti BTCC-a za zajednice:
Mogućnost poboljšanja web stranice i mobilne zajednice zahvaljujući Bitcoin Crown novčanicama, kao i povećanju sudjelovanja na forumima.
Automatizacija nagrađivanja i podešavanja različitih okidača.
Sposobnost povezivanja nagrada sa stavkama u igrama na poslužiteljima u vašim zajednicama.
Prednosti projekta za kreatore sadržaja igara:
Izradite novi token za podnošenje kripto valute, elemente igre i stvaranje virtualne robe s ograničenim vremenom.
Upravljajte digitalnom robom programski ili putem aplikacije. * Sposobnost prilagodbe pohrane virtualnih dobara.
Transparentne transakcije i bez prijevare.
Minimalne naknade za transakcije.
Dostupnost intelektualnih torbica.
Sposobnost postavljanja API-ja i SDK-ova otvorenog koda za svaku popularnu platformu.
Jednostavno postavljanje web stranice i mobilne zajednice uz integraciju digitalnih proizvoda.
Igrači, zauzvrat, moći će kupovati i prodavati bez rizika od prijevare, moći će se trgovati između igara za igre s različitih igara koristeći Bancor. Kroz igru ​​ili zajednice će biti dopušteno da preuzmu svoju valutu (ne mogu se oduzeti). Za pretraživanje i trgovinu možete koristiti trgovačku platformu i društvenu mrežu Bitcoin Crown. Ostale pogodnosti: zaradite novac jednostavnim igranjem igara ili sudjelovanjem u zajednici, kupnjom stavki igara na različitim igraćim poslužiteljima koji podržavaju BTCC, trgovinu izvan gaming okruženja, mogućnost postavljanja vrijednosti u različitim igrama.

Najveća platforma za stvaranje online gaming zajednice
Ukupni broj žetona je sada 70 000 000. Možete ih kupiti prije ili poslije ICO-a, razmjenom Fiat i ostalih kriptoskopa putem selektivne razmjene. Ako je kupnja izvršena prije ICO Live, zajamčen je popust od 40%.

Projekt je pokrenut 2017. godine u Velikoj Britaniji. Tim radi na timu s velikim iskustvom u razvoju, marketingu, blokiranju i poslovanju SOFTVERA. Programeri imaju čvrstu reputaciju, tako da postoji svaki razlog za povjerenje u Bitcoin Crown. Svijet će vidjeti novu BTCC kriptočarnu valutu (ERC-20 token) i pametnu ugovornu platformu koja omogućuje razvojnim igračima i zajednicama igara sa svim alatima za implementaciju i upravljanje digitalnim dobrima.

Za rad s BTCC bit će dostupna “pametna” novčanik i mobilna verzija za iOS i Android. Kripto predmemorija može primati i slati obavijesti, primati zahtjeve za transakcije i sinkronizirati korisničke račune sa svakom pouzdanom platformom. Prilikom slanja novčića novčanik sama pronalazi željene kontakte i adresu (ne trebate kopirati / zalijepiti adresu računa). Predložene informacije o transakciji mogu se prihvatiti ili odbiti jednim klikom. Sve to kao rezultat daje jednostavno korisničko sučelje.
Dodatne informacije:
Web stranica BTCC-a: http://www.bitcoincrowncoin.com
Twitter: https://twitter.com/BtcCrown
Telegram: https://t.me/bitcoincrown
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3194641
Reddit: https://redd.it/86zr0r
Facebook: https://www.facebook.com/BitCoinCrownofficial
GitHub: https://github.com/Bitcoincrown
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRmFW2y8jjp6pXn6kLSGPzQ

Autor: Bentadem11

Moj profil Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Moj Ethereum Novčanik Adresa: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

 

 

0

Publication author

offline 6 days

bentadem11

0
Comments: 0Publics: 552Registration: 26-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation