BitcoinCrown

Bitcoin Crown platform tilbyder den sikreste kryptoplatform til online gamers & crypto valutaer verden over. Vores løsning til lokalt og digitalt udveksling af alle FIAT- og CRYPTO-valutaer mellem interesserede parter er unik. En decentraliseret platform til at styre, distribuere og handle virtuelle varer. Giver spillere og indholdsskabere en ny model af virtuelt ejerskab.

Fremtiden for at spille CRYPTOCURRENCY
Online gaming er et af de mest blomstrende og stabile segmenter inden for teknologiområdet, støttet af et loyalt publikum af spillere og spredningen af mobilteknologier sammen med den verdensomspændende udvidelse af højhastigheds internetforbindelse. De to sidste faktorer arbejder også mod udvikling af digital økonomi, og især af virtuelle valutamarkeder. Virtuelle valutaer har allerede taget 0,1% af verdens globale pengetransaktioner, og det betyder virkelig meget.

BTCC ER DET NYE ERA AF ONLINE SPIL
Bitcoin Crown er det digitale handelsmærke, som vil give spiludviklere, indholdsskabere og spillemiljøer den nødvendige kryptobagede værdi og værktøjer til implementering og styring af virtuelle varer. Du kan erhverve BTCC gennem vores pre-ICO og ICO faser af udgivelsen eller, en gang ICO er færdig ved at udveksle fiat valuta og andre kryptokurver via udvalgte udvekslinger.

FORDELE

Fordele til Fællesskabet
Fordele til Fællesskabet er: Gamere dit websted og mobil community med specielle BTCC Mønter, Forbedre brugerdeltagelse og bidrag i fora og vægge, Auto-Awards og forberede statsbaserede udløsere, Hent dit fællesskab med in-game-elementer på serveren eller spillet .
Fordele for Game Publishers / Creators
Fordele for spiludgivere / skabere omfatter: Opret nye tokens til at repræsentere virtuelle valutaer, spilobjekter eller privilegier. , Opret og administrer virtuelle ting programmatisk eller gennem apps. , Opret begrænset tid eller abonnementsbaserede virtuelle varer. , Mint-emner, der ikke kan udveksles eller specialudgaver. , Opsæt en virtuel varebutik. Kør en decentraliseret betalingsgateway uden en mellemmand. Transparente transaktioner. Forbered rapport og provision system. , Ingen svig, tilbageførsel eller annullering. , Minimumsgebyr for blockchain-transaktion og ingen gebyr.
Fordele for spillere
Fordele for gamere omfatter: Køb og sælg varer uden risiko for bedrageri. , Handel mellem spilobjekter fra forskellige spil ved hjælp af Bancor for likviditet. , Giv din valuta med dig i ethvert fællesskab eller spil og hold værdien. , Har en værdifuld valuta og sjældne ting, der aldrig kan tages. , Brug BTTC-markedet og sociale netværk til at finde og handle spilobjekter. Generer BTCC-mønter for at spille spillet. Konverter brugerdefinerede virtuelle genstande lige tilbage til BTCC-mønter og hold værdien.

LØSNINGER TIL Svig og høje omkostninger
For hvert gyldigt køb af virtuelle genstande taber 75% af varerne på grund af svig. Token trykt af BTCC Coin vil skabe tillid og sikkerhed med minimale transaktionsomkostninger.

UDVIKLET AF FÆLLESSKAB OG CREATORS
Millioner af involverede spillere

Millioner af BTCC-brugere er dybt engagerede i at socialisere og arbejde sammen om at skabe unikke fællesskaber, spilindhold og virtuel økonomi. Ved at levere de værktøjer, de har brug for, tillader BTCC disse skabere at tjene penge på deres indhold.
Værdien af spil og indholdsskabelse

Sandbox spil, som Minecraft, er de mest populære online spil. Ved at bruge BTCC Coin vil vi fremme en passion, samarbejde og stolthed ved at give spillerne mere kontrol over deres spilindhold. Værdifulde spillere vil fortsat komme tilbage og øge indtægter og engagement fra udgivere og skabere.

TOKEN INFORMATION

Navn: Bitcoin Crown (BTCC)
Samlet udbud: 70.000.000 Token BTCC
Samlet tildeling: 50.000.000 BTCC-tokens
Hård lue: $ 10.000.000 USD
Soft Cap: $ 2.500.000 USD
Valuta: ETH
TILBUDSTILLING:
50% Develpoment30% Marketing10% Sikkerhed & Juridisk5% Hosting & Infrastucture5% Beredskab

KØREPLAN

April 2018 BTCC Token
2. kvartal 2018
Core Smart Kontrakter
Platform API
Mobil Smart Wallet (Kernefunktioner)
Minecraft-plugin
Java SDK

3. kvartal 2018
C # SDK
Unity SDK
Unturned plugin
Mobile Smart Wallet-opdateringer
PC Smart Wallet
BTCC butiksmoduler
BTCC Automations
BTCC Forum Integration
Token Manager

4. kvartal 2018
Unreal Development Kit
iOS Swift SDK
Android SDK
Virtual Item Trading System
PHP SDK

1. kvartal 2019
BTCC Mobile App
Betaling Gateway Kontrakt
Payment Gateway Framework

2. kvartal 2019
Abonnementer
TopList Kontrakt & UI
BTCC Coin Community App

FOR MERE INFO:

Hjemmeside: http://www.bitcoincrowncoin.com
Whitepaper: http://www.bitcoincrowncoin.com/legal/white%20paper.pdf
Twitter: https://twitter.com/BtcCrown
Telegram: https://t.me/bitcoincrown
Facebook: https://www.facebook.com/BitCoinCrownofficia
GitHub: https://github.com/Bitcoincrown
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRmFW2y8jjp6pXn6kLSGPzQ

Min Bitcointalk-profillink – https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1182404

0

Publication author

offline 3 months

bisiland

1
Comments: 0Publics: 349Registration: 01-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation