BitStash Marketplace – STASH Token – Køb & Sælg Produkter

BitStash er et fælles (P2P) crypto business-handelscenter, som giver købere og leverandører mulighed for at købe eller sammenkalde varer, produkter eller tjenester.

BitStash-scenen giver et grundlæggende og sikkert kommercielt center for klienter at udføre fejlfrit mellem hinanden og med den tillid til forsikring, der gives af vores escrow-ramme. 16,8 Billioner USD spenderes hvert år for varer, produkter eller administrationer over hele kloden. Den web-baserede erhvervsliv er ved at udvikle sig hurtigt, og det bliver enklere at udføre tværgående overkanter. Dette åbner adgangsstedet for BitStash til at scalere grundigt og give et stort antal mennesker over hele verden chancen for at åbne en online butik og få kryptografiske penge; monetært skabende nationer kan enormt profitere af dette. BitStash vil udføre nogle få dialektolkninger for at gøre det lettere for alle klienter over vores scene.

BitStash-løsninger

De fleste minimal tænkelige kommercielle center omkostninger:
Vores nuværende udgiftsrate vil aldrig stige. Sandheden bliver fortalt, de vil bare mindske gennem tiden. Den kommercielle center handelsskatter vil ikke være en måned til måned medlemskab, dog vil betale størst 3% af den samlede anmodning.
Afdrag accepteret (Bitcoin, Ethereum, STASH, og mere):
BitStash kan nu behandle afdrag i Bitcoin og Ethereum. Efter crowdsalen forsøger vi at opbygge den indre handel og kombination af STASH Tokens. Før slutningen af ​​crowdsale, vil vi oprette tre ekstra tokens, som kan udnyttes til udvekslinger på BitStash Marketplace.

Bestemmelsescenter / Retur og Refusion:
Sikkerheden af ​​dine digitale penge er noget, vi organiserer og anser vigtige. Der er manglende tillid på nettet, især inden for det digitale valuta rum; hvilket er grunden til, at vi har sammensat og aktualiseret vores blødende kant-escrow-ramme. Dette garanterer overførsel af vareanmodninger og afdrag. Hvis en anmodet ting ikke overføres eller ikke kan kontrolleres som formidlet, vil vi ikke udstede aktiver til købmanden. Når en help-billet er åbnet en afregnet, vil kundens aktiver derefter blive returneret. Vi har gjort en stor indsats for at sikre, at sælgere og kunder forbliver 100% tilfredse med vores beslutsomhedsprocedure.

Vareannoncering og placering:
Kampagner kan være ringe irriterende nu og igen, være det som muligt, vi har lavet en rimelig model, hvor annoncen sker konsekvent inden for vores kommercielle center. Publicister vil have kapacitet til at købe, hvad der vil blive kaldt “forfremmelsesåbninger”. Promotorer skal bruge STASH Tokens for at begynde at offentliggøre. Fremme vil være baseret på en første start ting ud tjene og vil være en afgjort pris i tokens. Alle reklamer skal opfylde BitStash-målere og bør ikke være i strid med BitStashs vilkår og betingelser.

Web- og applikationskunder:
BitStash har en 100% praktisk webapplikation, der kan hentes fra alle pc’er, mobiltelefoner og strålende gadgets, der har tilgængelighed på nettet. Dette gør det muligt for BitStash at nå standardkøberbase. Enhver købmand, der ikke ønsker at downloade eller introducere projekter på deres maskine, kan holde sig væk fra dette helt. Ligeledes kan du uden en stor del af et strejf logge ind i verden, så længe du har en webforening.

STASH Token

Reserve Token:
Review STASH Token er et ERC20 utility token på Ethereum Network. Reserve kan anvendes til kommercielle center udvekslinger, handler, betaler for udgifter, betaler for offentliggørelse, og der er en helt anden verden, der kommer. Navnet STASH blev plukket med den begrundelse, at vi forestiller BitStash ligner det største handelscenter og handler for kryptografiske penge og lager. Gør det muligt for de to forhandlere og købere at STASH deres tokens eller bruge dem til at udføre på scenen.
Årsag til STASH Token:
Der er mange formål bag STASH Tokens at eksistere inde i Cryptocurrency Space. De vil blive brugt som den vigtigste type afbetaling for kampagner på BitStash Marketplace. Desuden beregnes alle sælger- og tilbagekøbsafgifter i STASH Tokens, mens handelsproceduren sker samtidig på bagsiden. Desuden vil BitStash udover slutningen af ​​hvert kvartal airdropping 10% af alle kommercielle centerudgifter til indehavere af STASH Tokens for at forstå deres justering. En højere justering vil medføre en højere airdrop sum. Reserve Tokens kan udnyttes som en slags afdrag med en konstant markedsrente. Du kan sende til forskellige tegnebøger for at afslutte udvekslinger. BitStash-gruppen skaber altid og laver nye anvendelser til STASH Token.

Reserve Token Fakta:
Reserve Token indehavere får kvartalsvise airdrops fra kommercielle centerudgifter (10%). – STASH kan snart bruges til at købe ting på kommercielle center. – STASH vil have sin egen særlige indadgående kryptografiske pengehandel. – STASH Tokens vil blive optaget på tophandler efter ICO.
BitStash Marketplace

BitStash kommercielle center er det sted, enkeltpersoner kan købe eller tilbyde nye ting til Cryptocurrency. Det er 100% GRATIS at deltage i BitStash kommercielle center. Som en del på BitStash, vil du have en sikker Bitcoin og Ethereum tegnebog til brug ved din rekreation. BitStash betyder at være det afgørende svar for sourcing betroede sælgere, der anerkender digital valuta og STASH Tokens som afdrag. Alle handlende vil tilbyde kvalitetsskabelser på stedet for at sikre, at shoppere har en kvalitetsaffære på scenen. Vi har et 100% arbejdsstadium, der i øjeblikket lever og tolererer købmandsapplikationer hele vejen over hele kloden.

Hvordan det virker:
Brug af BitStash Marketplace er i høj grad nem at bruge til de to handlende og enkeltpersoner. Bare lav en rekord, vælg om du er købmand eller køber. Når tilmeldingen er færdig, vil du have en dynamisk rekord på BitStash.

Dette indebærer, at du nu har en sikker Bitcoin og Ethereum tegnebog (flere mønter skal medtages snart). For at afslutte et køb skal du støtte din Bitcoin eller Ethereum tegnebog. Når du først er blevet subventioneret, skal du i princippet gennemgå det online kommercielle center og se købmandsvarer. Vælg i grunden et emne, du kan lide, og tilføj det til din lastbil eller hold kassen. I løbet af checkout proceduren vil du blive tilbudt transport alternativer, og de digitale penge, du ønsker at afslutte udvekslingen i. Det er det! Købmanden vil få en advarsel med hensyn til din anmodning og vil starte deres forsendelsesprocedure og overdragelse af de opnåede ting. For at holde sig væk fra eventuelle problemer, der måtte opstå, har vi oprettet en indvendig escrow ramme for at sikre, at både køber og forhandler butikker er sikkert sikret midt i hele proceduren.

Merchant Program:
At slå ind i en leverandør på BitStash er 100% GRATIS. Bare “Lav en konto” og vælg “Jeg er en leverandør” midt i enlistment. BitStash har en engageret gruppe, der undersøger alle sælgers applikationer og henvendelser, som du præsenterer dit første emne for en hurtigere godkendelsesproces. En af BitStash-kollegerne kommer i kontakt med dig i forbindelse med udstationering og proceduren om bord. På BitStash har vi brug for størstedelen af ​​vores købmænd til at bruge BitStash til deres bedste, og BitStash Support Team hjælper alle igennem hele proceduren. Hver købmand har en sælger bekostning afgjort til deres rekord med en sats på 3%. Dette er den højest hævede vores afgifter vil nogensinde være. Alle gebyrer betales i STASH Tokens inden udbetalinger fra købers konto. BitStash forventer at reducere disse valutakurser ned til 0,25% i løbet af aktivitetsperioden.

BitStash Affiliate Program:
Niveau 1: 1% (10% af valutakurserne)

Niveau 2: 0,1% (1% af valutakurserne)

Niveau 3: 0,03% (0,3% af valutakurserne)

Optagelsesniveau 1: 1% (10% af valutakurserne)

Optag Niveau 2: 1,1% (11% af valutakurserne)

Optag Niveau 3: 1,2% (12% af valutakursudgifterne)

Optagelsesniveau 4: 1,3% (13% af valutakursudgifterne)

Optagelsesniveau 5: 1,4% (14% af valutakursudgifterne)

BitStash Escrow System:
Ved at tilslutte en spærret rammer ind i BitStash Marketplace, kan vi garantere et beskyttet og sikkert kommercielle centrum for alle at udføre åbent fri for problemer. På den tilfældige chance, at en sælger ikke indsender følgende interessepunkter og kontrollerer transporten af ​​de ønskede varer fra købmanden, vil køberen få 100% rabat. Vi opfordrer alle enkeltpersoner til at finde ud af, hvordan vores kommercielle center fungerer og det potentiale, vi har for så vidt angår vækst og indtræden på rabatområdet.

Retur og refusion:
I anledning får du ikke et emne som portrætteret eller hvis køberen ikke fik posten som helst måde, har vi indarbejdet de midler, som BitStash og klient bør tage. Til at begynde med foreslog vi at nå den købmand, du har fået varen fra. Nogle gange kan der være overvågninger eller fejl med ordrer. Hvorom alting er, kan, på off chance for, at du ikke er klar til at afgøre spørgsmålet med den handlende ligefrem, bør du kontakte BitStash ved hjælp af e-mail eller vores budskab kanal og adresse styrke.

Kommercielle center Sikkerhed:
BitStash Marketplace, Wallet og Exchange er sikret med 256-bit kryptografisk hash. Vi har garanteret, at det kommercielle center er solidificeret mod overfald. Alle aktiver sættes væk i en kølig lommebog og kræver en 2-faktor verifikation af klienten om at gøre en tilbagetrækning eller afslutte en udveksling på scenen.

Engros:
Mod begyndelsen af ​​2019, forventer vi driver vores Engros platform, hvor gør og handlende vil have kapacitet til at tilbyde deres poster på discount priser til købere og forhandlere. Dette giver enkeltpersoner mulighed for at købe produkter i masse. Rabatfasen vil have en uundgåelig forudsætning fra detailområdet på BitStash Marketplace.

BitStash Wallet

BitStash Wallet er centrum for hele vores Marketplace. Det falder som en med escrow-fordel og giver kontosikkerhed 2-faktor verifikation. Ved hjælp af BitStash tegnebogen kan du få og sende digitale penge fra enhver gadget hvor som helst på planeten i løbet af få minutter ved hjælp af en webforening. Midt i alfa-testfasen har vi bemyndiget udnyttelsen af ​​Bitcoin og Ethereum. Ikke desto mindre vil vi, når vi nærmer os den officielle afsendelse af vores kommercielle center, gøre det muligt for BitStash-personer at stemme på følgende mønt, som vi bør inkludere / inkorporere.

køreplan

Intern udveksling

Den interne udveksling vil løse eventuelle problemer for klientjusteringer, der er en del, når man forsøger at afslutte et køb. Først og fremmest vil vi have kapacitet til at udveksle et volumen i lyset af vores kunder ved hjælp af interhandel. Dette gør det muligt for vores gruppe at søge udenforhandelsorganisationer mindre krævende. Det vil også gøre det muligt for os at lukke optaget på steder som Coin Market Cap og kontakte en større crowd, når vores kommercielle center er autoritativt levende. Indre handel vil inkludere alle de grundlæggende højdepunkter, som du ville forvente fra lys, levende volumen, aktuelle udvekslinger, udvekslingshistorie, og det er bare begyndelsen. Alle digitale former for penge, der er tilgængelige inden for tegnebogen, vil også være tilgængelige inden for den interne udveksling. Dette vil f.eks. Tage sig af et væsentligt problem, hvis en del har $ 20 i Bitcoin og $ 15 i STASH Tokens og varen er $ 30, vil BitStash-klienten ikke have kapacitet til at købe denne vare, da deres justering ikke er tilstrækkelig i kun en digital penge; Under alle omstændigheder med intern handel vil det gøre det muligt for klienter på BitStash at handle med STASH eller Bitcoin og afslutte købet med de eftertragtede kryptografiske penge.

At vide mere om dette store projekt
Hjemmeside: https://bitstash.co
ICO Site: https://bitstash.co/ico
Whitepaper: https://bitstash.co/bitstash-whitepaper.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3735106.0
Twitter: https://twitter.com/bitstashco
Facebook: https://www.facebook.com/BitStash-Marketplace-170184787153225
Telegram: https://t.me/bitstashmarketplace
Forfatter

Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

0

Publication author

offline 1 year

bimpzy

1
Comments: 0Publics: 82Registration: 17-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation