BlockShipping - Combinatie van Blockchain-technologie en containervervoer

BlockShipping is het creëren van het “Global Shared Container Platform”, ook bekend als het GSCP-platform. Het is gebaseerd op blockchain-technologie en is een register voor vrachtcontainers waarmee mensen in de branche een groot aantal verschillende transacties kunnen verwerken. Blockshipping is een Deens bedrijf met meer dan vijfenzeventig jaar ervaring in de scheepvaartcontainerindustrie.

Er zijn wereldwijd een groot aantal transportcontainers op doorvoer, maar momenteel ontbreekt de efficiëntie aan de industrie. Het Global Shared Container Platform is bedoeld om veel van dit efficiëntieprobleem op te lossen. Het belangrijkste onderdeel van de GSCP is om blockchain te gebruiken om een ​​compleet activaregister van containers samen met locaties in realtime te bieden. Met wereldwijd meer dan zevenentwintig miljoen containers wordt BlockShipping gebruikt om binnen ongeveer vier jaar een dekking van zestig procent te bereiken, wat neerkomt op zestien miljoen containers.

Andere functies in ontwikkeling en doelen worden het belangrijkste betaalplatform tussen partijen, worden de marktleider in het Internet of Things voor containers en inkomsten genereren met gegevens uit hun activiteiten. Gebruik van blockchain kan zorgen voor meer transparantie, lagere kosten en geautomatiseerde slimme contracten.

BlockShipping voert een symbolische verkoop uit voor fondsenwerving. Er worden twee verschillende tokens gebruikt op het platform. Het CPT-token of Container Platform-token wordt gebruikt door de mensen die het platform gebruiken en interne transacties uitvoeren. Het zal zijn eigen private blockchain gebruiken. Het andere token is het CCC-token of Container Crypto-muntstuk. Dit token gebruikt de Ethereum-blockchain en wordt openbaar verhandeld. Een deel van de kosten van transacties op het GSCP-platform zal worden uitbetaald aan houders van het CCC-token. Het CCC-token is wat wordt uitgegeven tijdens de tokenverkoop. Als u meer wilt weten over het GSCP-platform, lees dan hun whitepaper in de onderstaande links.

Home

whitepaper: https://www.blockshipping.io/wp-content/uploads/2018/02/Blockshipping_GSCP_ICO_White_Paper_public.pdf

telegram: https://t.me/blockshipping

Auteur

Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 6 months

Atorise

1
Comments: 0Publics: 579Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation