BLOOMZED – Mobiele financiële assistent

In  dit technologisch geavanceerde tijdperk waarin dagelijks steeds meer  soft- en hardwares van verschillende variëteiten worden geproduceerd, is  het alleen maar noodzakelijk dat we oplossingen hebben voor het  probleem van het gebruik van verschillende software of hardware wanneer  we verschillende dingen moeten doen. Er  moet een vorm van unificatie en integratie zijn van de verschillende  alledaagse componenten in één systeem om ons te helpen omgaan met de  vele technologische systemen die we dagelijks moeten verwerken. Wat  hardware betreft, hebben we nu telefoons die camera’s, spraakrecorders,  muziekspelers, FM-radio’s enz. Allemaal op één apparaat hebben,  waardoor het een integratie van verschillende hardware is. Hoe  zit het met Fintech als we een uniforme software-oplossing kunnen  hebben met verschillende componenten die allemaal in één softwaresysteem  zijn gestoken en ons de bovengenoemde druk voorkomen? Bloomzed komt hier binnen.

Wat is Bloomened?

Bloomzed  is een hightech-software met een open API en bestaat uit een groot  aantal softwareblokken die zijn geïntegreerd in een uniform systeem. In dit systeem kunnen verschillende technologische oplossingen binnen  hetzelfde systeem worden gevonden, waardoor het een eenvoudige manier is  om individuele blokken en het hele systeem te beheren.

Welke technologieën zijn er te vinden in dit uniforme systeem?

Binnen het Bloomzed-systeem zijn verschillende kant-en-klare en gebruiksklare technologieën. Deze omvatten:

· Bloomzed Mobile Payment Module

Dit  is een mobiele betaalmodule die NFC-transacties ondersteunt met  digitale emissies en die ook kan communiceren met kassa-machines bij  betaling en met Wallet Management System / Universal Cloud Payment  System waarmee klanten kaarten kunnen beheren. Vermeldenswaardig is dat deze module kan worden geïntegreerd in elke bestaande toepassing die wordt uitgevoerd onder Android.

· Bloomzed Universal Cloud Payment System

Dit  onderdeel van het Bloomzed-systeem is een cloudbetaalsysteem dat in  feite dient voor het doel van actief beheer en opslag van  gebruikersaccountgegevens, kaartgeschiedenisgegevens en tijdige  vervanging van sleutels op mobiele gadgets. De technologie is bestand tegen het hacken van het Wallet Management-systeem.

· Bloomzed Wallet Management System

Met dit softwareplatform kunnen gebruikers hun smartphones als  eengemaakte portefeuille gebruiken. Net als bij de meeste  portefeuillestelsels, kunnen gebruikers allerlei soorten betalingen  doen, overschrijvingen doen enzovoort via hun telefoons.

· Bloomzed Cloud Transaction Module

Deze module dient als de definitieve authenticatie voor de  cloudbetalingen die in het systeem worden gedaan en deze kan  afzonderlijk functioneren als onderdeel van het Universal Cloud  Payment-systeem

· Gebloeid e-geld

Dit is met opzet ontworpen voor de verwerking van elektronisch geld.

Bloomzed Gift

Dit is handig voor marketeers die een manier willen om hun klanten te belonen. Ze kunnen dit doen via de Bloomzed Gift-certificaten in de mobiele app of via sms. Er is een grote verscheidenheid aan certificaten om uit te kiezen, bijvoorbeeld. elektronica, geneesmiddelen enz. en deze kunnen worden geruild voor  gerelateerde diensten of goederen in offline en online winkels.
Bloomened Retail

Dit is een hardware- en softwaresysteem waarmee winkeliers betalingen van om het even welk kunnen accepteren
types: kaart, elektronisch, cryptocurrency, via NFC en QR-code. Met deze oplossing kunt u
betalingen verwerken via POS-machines, kassa’s of met behulp van een tabel.

· Bloomzed e-commerce
De oplossing maakt het mogelijk om de kwaliteit van de klantenservice te optimaliseren en is geschikt voor iedereen
mobiel apparaat. Deze module is vooral handig voor elektronische handel.

The Bloomzed Token en TGE

The Bloomzed Token (BZT) is een ERC 20-standaardtoken dat dienst doet als een soort ‘ticket’ in de Bloomzed Crypto Club. Door het te kopen of te ontvangen, kun je deel uitmaken van de club en zo genieten van alle voordelen waar leden recht op hebben

Dingen om op te merken over het token;

1.de BZT is geen monetaire of andere verplichting voor het nmaterial van Bloomzed, haar partners en / of structurele afdelingen

2.Het lidmaatschapstoken kan niet worden ingewisseld voor cryptocurrency, elektronisch of fiatgeld

3. Het bloeide bedrijf zal zich niet bezighouden met de terugkoop van BZT

3. Er worden 100 miljoen BZT’s uitgegeven.

Kosten van BZT

1BZT = 0.002 eth en 1eth = 500 BZT

Minimale aankoop van BZT is 250 tokens of 0,5Eth

TGE

Het Token Generation-evenement begon op 17 januari en eindigt op 17 februari 2018

MEER INFORMATIE hier:

ANN THREAD | WEBSITE | WHITEPAPER | TWITTER | FACEBOOK | MEDIUM |

TELEGRAM

My Bitcointalk profile:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=332256

0

Publication author

offline 2 years

fengzhiyan

0
Comments: 0Publics: 22Registration: 14-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation