BRAVO – Menyediakan Sistem Pembayaran Tanpa Tunai, Anonymous dan Selamat

BRAVO, yang pada asalnya dibina untuk pembayaran ganjaran kepada artis dan perkhidmatan profesional, telah beroperasi sebagai beta sebagai platform pembayaran mudah alih untuk transaksi P2P-to-peer (P2P) yang lancar, selamat dan tanpa nama. Setakat ini, BRAVO mempunyai komuniti berpuluh-puluh ribu pengguna aktif dan telah memproses berjuta-juta dolar dalam mata wang fiat (mata wang yang disokong kerajaan, seperti USD, Euro, Yen). Selepas membuktikan konsep yang berjaya, BRAVO mula membina platform blockchain hibrid inovatif dengan pusat pengguna yang lancar untuk pengalaman pengguna mudah alih (UX) yang menyokong permintaan pembayaran peribadi dan permintaan peribadi menggunakan token BRAVO (BVO).

BRAVO dibina untuk pengguna generasi baru yang menuntut kesederhanaan, privasi dan tidak mahu dikenali. Kami sangat yakin bahawa BVO akan meningkatkan keupayaan untuk membayar dengan selamat, dengan serta-merta dan secara global pada kos yang sangat rendah. Versi sebelumnya BRAVO fiat tersedia pada hari ini di Google Play dan Apple AppStore. Kertas ini adalah pengenalan kepada BRAVO, pasukan kami, cerita dan pasaran tarikan dan teknologi blockchain dan platform pembayaran peribadi kami.

 

Apakah itu Bravo?

Bravo adalah program yang telah wujud sejak tahun 2015. Ia pertama kali ditubuhkan di pasaran AS, mata wang telah ditetapkan, namun syarikat itu memutuskan untuk melancarkan jenamanya sendiri dan, menjelang 2019, kemas kini perisian baru tersedia untuk teknologi blockchain. , dan mereka akan bekerja pada platform syarikat itu sendiri.

 

Cabarannya

BRAVO untuk melengkapkan pembayaran pasaran semasa, halangan kepada privasi pengguna, blok block dan kaedah pembayaran cryptocurrency. Teknologi ini kukuh, tetapi masih ada tujuan untuk memperbaiki dan menyelesaikan cabaran yang signifikan.

  • §  Secara global, kami memasuki masyarakat, tidak ada wang, tetapi berbilion orang tidak mempunyai akaun bank, terpaksa bergantung kepada wang tunai untuk mencari nafkah dan membayar barang dan perkhidmatan.
  • §  Cryptocurrency tetap tidak boleh diakses kerana kerumitan kebanyakan individu dan perniagaan.
  • §  Penggunaan skala besar Blockchain dari platform pembayaran sedia ada mempunyai kesan negatif pada reka bentuk dan kekurangan antara muka yang mudah digunakan. Mereka mempunyai proses pengajaran yang rumit dan sistem pengurusan utama, serta peruntukan untuk tidak dikenali dan keselamatan, gagal. Kos urus niaga boleh menjadi platform mahal dan perlahan, kerana latensi tinggi. Kompleks, pengalaman pengguna kadang-kadang pelik untuk melupakan kesederhanaan dan kekuatan teknikal blockchain.
  • § Privasi dan keselamatan pembayaran dan data peribadi pengguna masih dikhuatiri. Blockchain kelihatan seperti penyelesaian, tetapi kegunaannya sukar untuk mengesan transaksi yang berpotensi.

Dalam platform yang ideal, pengguna boleh mendaftar dan membuat KYC / AML dalam beberapa saat (Dapatkan Tahu Pelanggan Anda dan Pencegahan Pengubahan Wang Haram) Akaun yang sempurna. Sistem ini mesti dapat menjalankan urus niaga tanpa memasukkan kunci awam / swasta lama, mesti dapat mengurangkan risiko aplikasi mudah alih terus dari serangan penggodam rangkaian dan menyimpan pembayaran phishing secara peribadi, selamat dan tanpa nama, dan akhirnya, untuk dapat menyimpan akaun disulitkan dan selamat, tetapi tidak pernah kehilangan pemilikan dan token akses.

 

gambar (1) .png

 

Kelebihan Bravo

Perlu ditekankan bahawa ciri-ciri utama platform ini yang terdesentralisasi:

  • §  Platform selamat yang pertama, yang menjamin perlindungan penuh peralatan dan data pengguna;
  • §  Tiada penipu yang boleh menggunakan rancangan mereka, dan dapatkan wang anda;
  • §  Komisen yang sangat rendah dan kekurangan institusi sebenar. Anda tidak perlu membuat bayaran yang diperlukan untuk bekerja dengan pihak ketiga. Ini cukup untuk mencari rakan niaga, dan menguruskan semuanya melalui kontrak harta intelek;
  • §  Pemaju sentiasa dihubungkan. Inilah yang memungkinkan untuk mengira kejayaan projek, mereka melakukan segala-galanya untuk rancangan pembangunan. Projek ini dilancarkan di AS pada tahun 2015 dan telah beroperasi dengan jayanya untuk masa yang lama, menarik pelanggan baru.

 

Screenshot_17.png

 

Whitelisting & Tokenomics BRAVO (BVO)

Nama Token: BVO

Jenis Token: ERC-20

Jumlah Token: 1,000,000,000

% Token Dijual: 50%

Tempoh Jualan Token: TBA

Token Harga: $ 0.10

Cap yang keras: $ 34,700,000

Mata Wang yang Diterima: ETH, BTC & USD

Kewarganegaraan Diterima: Apa-apa kecuali Republik Rakyat China, Singapura, Amerika Syarikat & Kanada.

 

TEAM

 

Untuk maklumat lanjut:

Laman web rasmi: https://bvo.trybravo.com/

Whitepaper: https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf

ANNThread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4863013.0

Twitter: https://twitter.com/Bravo_Pay

Facebook: https://www.facebook.com/bravopay/

Telegram: https://t.me/BRAVOPay

Username Bitcointalk : Elsa20000

Profil Bitcointalk  : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1691648;sa=summary

0

Publication author

offline 7 months

Elsa Ratna Dewi

0
Comments: 0Publics: 4Registration: 02-10-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation