Cardonio – De krachtigste Crypto-creditcard is nu beschikbaar

Inleiding:

Cardonio is een toonaangevende betaalkaart die is georganiseerd in items die eigendom moeten zijn van elke Bitcoin-houder en / of Cryptocurrency Ether. Daarnaast is het geschikt voor iedereen die geld uitgeeft in vreemde valuta over de hele wereld. Speciaal ontworpen als een oplossing voor degenen in de Cryptocurrency-community, wat Cardonio zo’n interessante en unieke mogelijkheid biedt, is dat kaarthouders een directe kredietlijn kunnen beveiligen met niet meer dan hun bestaande eigendom van Crypto als beveiliging.

> Betalingssysteem

Elektronische betaalsystemen zijn de afgelopen decennia snel gegroeid als gevolg van de groeiende verspreiding van bankieren en winkelen via internet. Naarmate de wereld vordert met technologische ontwikkelingen, zien we de opkomst van elektronische betalingssystemen en betalingsverwerkingsapparatuur. Aangezien deze toename, verhoging en veiligere online betalingstransacties oplevert, neemt het percentage cheques en contante transacties af.

Een van de meest populaire vormen van online betalen zijn creditcards en betaalkaarten. Naast hen zijn er ook alternatieve betaalmethoden, zoals bankoverschrijvingen, elektronische portemonnees, smartcards of bitcoin-wallets (bitcoin is de meest populaire cryptocurrency).

Het volgende is een betalingssysteem dat vaak door mensen wordt gebruikt

E-wallet – Een vorm van prepaid account die financiële gebruikersgegevens opslaat, zoals debit- en creditcardgegevens om online transacties eenvoudiger te maken.
Smartcard – Een plastic kaart met een microprocessor die kan worden gevuld met geld om transacties te verrichten; ook bekend als chipkaarten.
Een elektronisch betalingssysteem wordt gecreëerd om de ontvangst van elektronische betalingen voor online transacties te vergemakkelijken. Met de groeiende populariteit van online winkelen, zijn elektronische betalingssystemen een must voor online consumenten – om winkelen en bankieren comfortabeler te maken. Het heeft vele voordelen, zoals:

Meer klanten van over de hele wereld bereiken, wat meer omzet genereert.
Effectievere en efficiëntere transacties – Dit komt omdat transacties worden uitgevoerd in seconden (met een enkele klik), zonder de tijd van de klant te verspillen. Het komt met snelheid en eenvoud.
Gemak. Klanten kunnen op elk moment en overal op e-commercewebsites betalen. Ze hebben alleen apparaten nodig die verbonden zijn met internet. Zo simpel als dat!
Lagere transactiekosten en lagere technologiekosten.
Beheer de kosten voor klanten, omdat ze hun virtuele account altijd kunnen controleren waar ze de transactiegeschiedenis kunnen vinden.
Nu is het eenvoudig om betalingen aan een website toe te voegen, dus zelfs niet-technische mensen kunnen het binnen enkele minuten toepassen en beginnen met het verwerken van online betalingen.
Betalingsgateways en betalingsproviders bieden zeer effectieve beveiligings- en fraudebestrijdingshulpmiddelen om transacties betrouwbaar te maken.

Over betalingssystemen gesproken, we willen betalingsplatforms bespreken die eigendom moeten zijn van crypto-fans over de hele wereld, dit platform heet Cardonio. Zoals eerder uitgelegd, is Cardonio een toonaangevende betaalkaart die is ingesteld om een ​​must-have Bitcoin en / of Ether Cryptocurrency te worden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Cardonio;
Visa-kaarten, lage rentetarieven, zonder jaarlijkse kosten
Maak een soepele fiat-aankoop
Besteed veel geld
Stel je voor dat het vooruitzicht van een aankoop vandaag voor $ 10.000 voor een ruzie 1BTC is. Wanneer de betaling binnen 90 van het heden moet worden voldaan, kan de BTC-prijs hoger zijn dan $ 12.000, wat betekent dat u meer dan 20% op de aankoopprijs hebt bespaard. ”

> Belangrijkste kenmerken

Geef het grote publiek de mogelijkheid om aankopen te doen via Ether of Bitcoin met behulp van een fysieke kaart die vergelijkbaar is met een standaard krediet / schuldrekening.
Doe aankopen waar krediet / schuldkaarten traditioneel worden geaccepteerd – Geaccepteerd, zowel online als voor traditionele betaalkaarten.
Het subtiele verschil tussen Cardonio-kaarten en de manier waarop mensen historisch gezien creditcards gebruiken, is dat (achter de schermen) het juiste aantal aankopen via de Cardonio-kaart in realtime van ETH / BTC wordt uitgewisseld. Dit gebeurt wanneer de kaart wordt weggevaagd aan een ATM- of POS-betalingsgateway, waarbij het resterende saldo veilig wordt opgeslagen in de persoonlijke portemonnee van de klant waartoe ze alleen toegang hebben.
Wissel geld uit met de perfecte interbancaire wisselkoers met behulp van de Cardonio mobiele applicatie.
Geniet van dezelfde perfecte interbancaire tarieven telkens wanneer een aankoop wordt gedaan met een Cardonio-kaart.
Verzend gratis geld van de Cardonio-app in 23 valuta’s en 120 landen wereldwijd.
Geld versturen tussen Cardonio App-gebruikers is niet alleen gratis, maar ook realtime. Het verzonden geld is onmiddellijk beschikbaar op de Card Cardio van de ontvanger.
> Markt

De markt voor cryptocurrency ziet er bullish uit en volgens bepaalde experts kan het op een dag de marktkapitalisatie van minstens $ 40 biljoen waard zijn. Een expert die gelooft dat het $ 40 biljoen zal bereiken, is de oprichter van Pantera Capital en Morehead. Hij benadrukte positief: “de industrie als geheel is $ 400 miljard. Het zou gemakkelijk $ 4 triljoen kunnen bereiken, en $ 40 triljoen zou mogelijk zijn. “. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de cryptocurrency-markt die Cardonio wil betreden, omdat deze markt het komende jaar groter zal worden.

> Tokenverkoop

Naam van token Cardonio-token
TickerCDO
PriceInitial Aanbieding 15 augustus 2018 $ 0,02, FASE 1: 15 september 2018 $ 0,10, FASE
Beginnend op 15 augustus 2018
Volledige datum 15 februari 2019
PlatformEthereum
Totale voorraad van 550.000.000 CDO
Zachte dop van 220.000.000 CDO – 16 mill
Harde schijf van 3.600.000.000 CDO – 80 molen
Koninkrijk van het Verenigd Koninkrijk
AcceptingETH

Voor meer informatie over Cardonio, kunt u de volgende link bezoeken:

Website: https://cardonio.com/
Whitepaper: http://static.cardonio.com/cardonio-whitepaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/Cardonio-191286528410156/
Telegram: https://t.me/CardonioOfficial
Twitter: https://twitter.com/Cardoniotoken

De auteur
Bitcointalk-gebruikersnaam:skillman11

Link naar mijn Bitcoin-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Mijn etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

DISCLAIMER: Dit bericht is aan u geleverd door Skillman11 als mijn persoonlijke project op het AutoBlock-campagneproject

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation