CompositeCoin

CompositeCoin

http://www.compositecoin.io/en

Varje dag i världen finns tusentals nya idéer som inte kan hitta sin förverkligande. Varje dag tänker hundratals människor om var de ska investera sina pengar. Det finns många projekt, men jag vill investera i beprövade, vilket kommer att ge vinst. Investeringar är som en lotto, du vet inte vad som kommer att ge lycka till. Ta åtminstone en investerare Yuri Milner. Ett av de rikaste i Ryssland, som är på 32: e plats i den ryska listan över Forbes. Han tjänar genom att “spendera pengar”. Han investerar sina medel i Internetprojekt, vetenskaplig välgörenhet. Men inte alla investerare investerar i stående projekt. Charles Steadman är ett bra skott för kontrast. Denna investerare lyckades med fyra fonder, inkluderade i 10 ku av de värsta fonderna. Hans affärer gick så illa, att han kunde förlora en stor summa pengar insättare i den gyllene tiden på den amerikanska fondmarknaden. “Du måste ha en hajflair för sådana saker”, säger du. Och vad händer om det fanns en plattform där det redan skulle finnas bevisade projekt med minimala risker? Så vad gör det möjligt att välja värdiga projekt?

CompositeCoin är den kommande elektroniska plattformen, vars mål är att förena entreprenörer och investerare på ett innovativt sätt. Det är skapat av ett team av entreprenörer som försöker hjälpa företagare att inse sina innovationer. Det kommer att bli lönsam plattform för dem som vill locka till sig investeringar, liksom för investerare, eftersom målet är att båda parter att spendera så lite tid och pengar på investeringsprocessen. Det kommer också att vara en plattform som minskar riskerna för investerare och ger vägledning till företagare. Med andra ord är detta ett sätt för både företagare och investerare att underlätta hela investeringsprocessen.

Vad gör CompositeCoin annorlunda från andra projektaggregatörer är att de har lagt till kvalificerade experter i en tidskrävande och dyr investeringsprocess. Plattformen kommer att ge både en teknisk expert och en affärsexpert. På så sätt kan vi utvärdera både vetenskapliga och kommersiella aspekter av innovation. Företagare som letar efter investerare kommer till stor nytta av expertutlåtanden om sina projekt. Inte bara får de mentorskap, men projektet kommer att betraktas som en lovande expert på detta område. Detta ger en stor fördel i processen att hitta rätt investerare. Samtidigt kommer investeraren att dra nytta av expertbedömningen, eftersom riskerna kommer att minskas, liksom den tid som spenderas på att söka ett projekt för investeringar.

CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Detta innebär att investeraren kommer att förses med kryptocoyin, med andra ord en token, i utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kommer han eller hon att kunna köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara accepterar innovativa projekt av realekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken minimerar plattformen kostnaden för att attrahera investeringar och minskar också investeringskostnaden.

TEKNOLOGI

 • Investeraren
 • Företag som har skrivit in ICO
 • experten

Det föreslagna investeringsprojektet granskades och uppnåddes genom investeringsbedömning av kvalificerade specialister. Detta gör det möjligt att avsevärt minska investerarens risk när det investerar kapital.

Eventuella portföljinvesteringar i utvalda projekt för utvalda prioriteringar: utvecklingsstadiet, branschfokus etc. Denna diversifieringsstrategi gör investeringar tillgängliga för olika investerare, inklusive. har ingen utbildning och ingen speciell erfarenhet.

Plattformsfunktionen kombinerar nödvändiga servicekomponenter och användarvänlighet. Plattformens intuitiva struktur gör investeringsprocessen enkel och logisk.

CMN TOKEN

Laddning för
token: CMN $ 0,5 för en
extra kostnad ICO Token:
CMN 1 $ per ICO

 • IC Startdatum: 13 januari 2018-31 januari 2018
  Bonusprogrammet för den ursprungliga köparen av token är inte angivet. 

  • Minsta kostnad: $ 0,2 miljoner. USA
  • ICO: s huvudmål: 0,5 miljoner. USA
  • Maximal kostnad: 1 miljon USD. USA
  ICO Datum:
  1 mars 2017 – 30 mars 2017

  • Minimikostnad: 1 miljon dollar. USA
  • ICO: s huvudmål: 5 miljoner. USA
  • Maximal kostnad: 10 miljoner US-dollar

Vägkarta

Mars – Juli 2017 – Utveckling av begreppet plattform “CompositeCoin”;
Augusti – oktober 2017 – förberedelse inför ingången till Preyko;
November 2017 – börjar med reklamföretaget “Preyko”;
December 2017 – början av Preico;
Januari 2017 – Februari 2018 – Skapa en prototypplattform;
Mars 2018 – börjar ICO;
April 2018 – ingången till affären “CompositeCoin”. Funktion av den fortsatta utvecklingsplattformen;
Maj 2018 – lansering av “CompositeCoin” plattformen; 
Augusti 2018 -50 grundade först ett innovativt projekt;
Januari 2019 -500 sätter ett innovativt projekt.
Mars 2019 – Börja valutahandel för att säkerställa maximal likviditet av publicerade tokens.

CompositeCoin-plattformen använder ICO-mekanismen för att locka till sig investeringar. Det innebär att investerare kommer att förses med kryptocoyin, det vill säga en token, i utbyte mot investeringar. När en investerare har hittat ett projekt på plattformen kan han köpa tokens som ett sätt att investera. CompositeCoin är en plattform som bara tar emot innovativa projekt från den reala ekonomin. Med hjälp av blockchain-tekniken kommer denna plattform att minimera kostnaden för att attrahera investeringar och minska investeringskostnaderna.

Webbplats: http://www.compositecoin.io

Tekniskt papper: http://www.compositecoin.io/img/presentation_eng.pdf

WEBBPLATSEN | WHITEPAPER | FACEBOOK | TWITTER | TELEGRAM

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1792008

0

Publication author

offline 2 years

ananjalu

0
Comments: 0Publics: 10Registration: 26-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation