COVEX – Alt i en digital handelsplatform

Hilsen Fællesskabet, i dette nye indlæg vil jeg gerne introducere om CoVEX-One Stop Trading Platform, og for mere detaljer, lad os bare gå til følgende diskussion:

Alt i en digital handelsplatform.

Abaut Us

CoVEX er et one-stop-handelsplatform for Cryptocurrency Exchange, Social Trading, Margin Trading & Lending, P2P Lån, Prepaid Card, Payment Gateway og ICO Underwriting-tjenester.

CoVEXs smarte kontrakt er baseret på næste generation ERC223, hvor handlende kan handle og udveksle kryptokurrency, kopiere handelsfærdigheder og konkurrere med deres respektive handler inden for deres investeringsgruppe. Med andre ord tager vi social / kopihandel, marginalhandel og betaling gateways til en gennemsigtig, meget sikker og pålidelig måde. CoVEX-signaturet, der skal implementeres på Ethereum Blockchain under standard ERC223-vil fungere som indtægtsgenererende kryptokurrency. Dette vil give tokenholderen mulighed for at modtage indtægter i form af transaktionsgebyrer.

CoVEX-tokens vil være tilgængelige for interesserede deltagere under ICO, som er indstillet til at løbe fra maj 2018. Under ICO vil det samlede volumen på 250.000.000-25.000.000 * 23% CoVEX-mønter blive frigivet til interesserede møntholdere.

I sidste ende vil vores platform gøre handel tilgængelig for alle og forbedre den samlede brugeroplevelse. Vores platform vil ændre fundamentet for kryptomarkedet, såsom start ups, petahana, købmænd, forbrugere og forhandlere til levedygtige økosystemer, der øger massenes vedtagelse af kryptomønster.

Vores tjenester

Crypto Exchange Platform Grænseoverskridende: Vi vil skabe muligheder for erhvervsdrivende og investorer til at købe, sælge og udveksle deres yndlingscryptocurrency til løbende priser og indstilles til lave omkostninger.

Social Trading Platform: Vores platform vil give brugerne mulighed for at styre deres midler og tokens til kopihandler fra tophandlere, og tophandlere kan dele deres handelserfaring med nye brugere, der hjælper nye investorer til at lære mere om markedet. Platformen er gennemsigtighed, og sikkerheden vil blive styrket, hvilket giver brugerne fuld kontrol over deres fagfonde og investeringer.

Grænseoverskridende margenhandel: Vores platform gør det muligt for købmænd at låne eller låne tokens til margenhandel.

CoVEX Payment Gateway: Vores betalings gateway vil gøre det muligt for vores brugere at handle nemt mellem cryptos og fiat valutaer i fremtiden som USD, GBP og EUR. I fremtiden vil tegnebogen være udstyret med et forudbetalt kort eller et kreditkort, der giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til deres midler.

P2P Låneservice: CoVEX implementerer en platform, der gør det muligt for långivere at låne til låntagere baseret på udvalgte kreditbeslutningspakker. Dette vil blive bestemt af ML algoritmen, der vurderer anbefalet svig, identitet og andre kreditvurderingsbureauer.

Covex Platform

CoVEX R & D R & D-teamet udvikler en stabil og sikker platform. Når CoVEX konkurrerer med sin udvikling, bliver det faktisk en one-stop platform.

Inde i CoVEX-platformen handler tradlere ikke kun om kryptokurser, men deler også deres ideer, kopierer handelsfærdigheder og konkurrerer med andres handler inden for CoVEX-netværket. Vi tror på det sociale aspekt mellem handlende, og deling af information er uvurderlig. CoVEX tilbyder en hybrid handelsplatform for købmænd med fremragende handelsværktøjer, volatilitetsadvarsler, markedsopdateringer, opdaterede nyheder og et dedikeret kundesupportsteam.

* Financiel sikkerhed
* Nogle Cryptocurrency Support
* System Security
* High Perfomance Machine
* Unikt facilitet for studerende at eksportere
* Finansiel stabilitet
* Daglig bonus er delt mellem CoVEX Holders
* Inviter Bonus
* Kopier handel
* Tilbyder online kundeservice 24/7
Token Sale

CoVEX Token er Valuta Kilde & Cryptocurrency Funding Cost.

Pre ICO
* Begyndende den 12. maj 2018
* Slut den 8. juni 2018
* Antal tokens: 3000000
* 1 ETH = 3000 CoVEX

1. ICO
* Fra 7. juli 2018
* Slutningen af ​​3. august 2018
* Antal tokens: 81250000
* 1 ETH = 2000 CoVEX

2. ICO
* Fra 1. september 2018
* Slutningen af ​​30. september 2018
* Antal tokens: 81250000
* 1 ETH = 1000 CoVEX
* Fordeling af mønter og brug af provenuet
KØREPLAN

For mere information, følg venligst dette link

WEBSITE: http: //covexlabs.com/
WHITEPAPER: http: //www.covexlabs.com/#litewhitepaper
FACEBOOK: https: //www.facebook.com/covexcoin
TWITTER: https: //twitter.com/covexcoin
TELEGRAM: https: //t.me/joinchat/FGqocRL7Oj3p-YYV3mu2Ng
min bitkonintalkadresse: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1141276

0

Publication author

offline 9 months

abiola1

0
Comments: 0Publics: 69Registration: 22-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation