Crypotlancers.network | Blockchain Freelancing & Web Sec 2.0

Tervetuloa, rakkaat lukijani. Vakaus on paras aika ja jakaa hyvää tunnelmaa, jonka päätin kanssasi. Ja niin aloin tarkastella hyvin perspektiivistä projektia. Perinteisesti  aloitamme lyhyen kuvauksen projektista.Platform CryptoLancers on  perusta vapauttamiselle ja koodaukselle CryptoLancersille maksujen  verkkopalvelusta. Se mahdollistaa hankkeen johtajan ja palveluntarjoajan  välisen yhteyden auttamalla ihmisiä luomaan luovaa hanketta ja  vuokraamaan freelancereita toimittamaan työtä ja siihen liittyviä palveluja. CryptoLancers ratkaisee monia ongelmia
Vapauden  perustana on vuosikymmenten ajan kamppaillut löytää tasapaino  asiakkaiden tarpeiden ja kehittäjän, freelancerin, tarpeiden ja  palvelinten toimijoiden kesken.
CryptoLancers  auttaa sinua maksamaan ja vastaanottamaan nopeasti rahaa nopeasti ja  CryptoLancer tarjoaa palveluja, jotka parhaiten täyttävät asiakkaiden  tavoitteet ja ongelmat mahdollisimman kustannuksin ja ajallaan.
Ecosystem  CryptoLancers käyttää hajautettua tietojenkäsittelyä kauppapalvelujen  ongelmien ratkaisemiseksi, online-maksu, joka on kiinteä nykyisessä  järjestelmässä taustatekijöinä ainoana jakelijana. Blockchain-teknologian  hajauttaminen ja älykkäät sopimukset asiakkaan hankkeen maksamisen  helpottamiseksi luotettavalla alustalla, mikä tarjoaa petosten  merkittävän vähentämisen riskin eikä vastapuoliriskiä ole.
Ystävät,  tavata CryptoLancers https://cryptolancers.network/ vBulletin  CryptoLancers on hajautettu foorumi horisontaalinen freelancing ja  merkitse CryptoLancers verkkomaksuille, jonka avulla voit kommunikoida  projektin johtajan ja palveluntarjoajan kanssa auttamaan ihmisiä  elvyttämään luovia projekteja ja vuokraamaan freelancereita suorittamaan asiaa koskevat työt ja palvelut. Jotkut eivät vielä arvata kuka on freelancer. Englannista käännetty “freelancer” on ammatillinen vapaus työskennellä itse Internetin kautta. Itse hän etsii asiakkaita ja päätti myös työtä ja asettaa aikataulutoiminnan. Freelance-työ voi olla sekä yhden että samaan aikaan useiden asiakkaiden kanssa. Useimmissa tapauksissa freelancereista voit tavata luovien ammattien edustajia. Huolimatta viimeaikaisista tehtävistä, jotka liittyvät lähinnä insinööreihin, konsultteihin, opettajiin ja muihin.
Vapaus  on työ, jonka luonne on henkilö tai yritys, joka palkkaa itsensä tietyn  tehtävän suorittamiseksi, voi olla toisessa kaupungissa tai muussa  maassa.
Sähköinen raha on sähköisen tiedonsiirron mekanismi, digitaalisen maksun keino, ongelma on hierarkkinen
Joten projekti CryptoLancers https://cryptolancers.network/ yhdistää kaksi tätä tehokasta työkalua yhteen.

Edut freelancing:
Työaikataulu ilmaiseksi.
Tämä on luultavasti kaikkein perustavaa laatua olevalle, joka valitsee tämän suunnan, on heidän ensisijainen tehtävä. Voit päättää, kuinka monta päivää viikossa teet töitä, päivää sinä päivänä viime viikolla ja kun lähdet lomalle. Tärkeintä on tehdä oikea järjestys oikeaan aikaan. Voit herätä ja mennä nukkumaan sopivaan aikaan puolestasi ja älä välitä siitä, että sinun on herätä kellon ympäri.
Työskennellä kotona.
Mikä voisi olla parempi kuin viihtyisässä pyjamassa työskenteleminen tuoksuvan teekupin kanssa? Sinun ei enää tarvitse viettää aikaa tiellä ja kommunikoida kollegoiden kanssa, epämiellyttävää. Työskentele kotona, olet mukavassa ympäristössä, vieressäsi teistä ja päätä kenen kanssa kommunikoida.
Ei ole väliä missä asut.
Jos katsot palkkoja, silloin suurissa kaupungeissa se on paljon suurempi kuin pieni kaupunki. Samaan aikaan asiantuntija on myös sama kaikkialla. Tämä on perinteisen työn suurin haitta, koska palkka riippuu siitä, missä työskentelet maantieteellisesti. Mitä freelancerilla, sillä ei ole merkitystä missä asut. Sinulle maksetaan vain kykysi.
Palkat.

Tämä on miellyttävintä, mitä freelancerilla on. Välittömästi on syytä huomata, että tulotaso tässä ei ole rajoitettu. Tulosi riippuvat työn tyypistä. Joillakin aloilla maksu riippuu siitä, kuinka paljon työtä tehdään, kun taas toisissa laadun suhteen.
Työnnä hiljainen.
Hiljaisuus on jotain, jota monet kansalaiset arvostavat. Mikään asiakas ei ole huolissasi enemmän kuin ne, jotka ärsyttävät sinua ja esittävät erilaisia

kysymyksiä. Niinpä pomo hermostunut, ihmiset usein vannovat ja lataa työ hyödytön.
Kyky yhdistää työ ja matka.
Jotkut ihmiset saattavat ajatella, ettet voi työskennellä ja matkustaa samaan aikaan. Kaikki on totta, jos työskentelet freelancerina. Kaikki mitä työhön tarvitaan on tietokone tai kannettava tietokone, jossa on Internet-yhteys ja vapaa-aika.
Tiedotuskoodi:
Token: CLT
Platform: Ethereum
Tunnisteet: ERC20
Cryptolancer-koodausanalyysi nykyisillä markkinoilla
Pre-sale 1 Hinta: $ 0,00
Token summa myydään:
5.000.000 / 100 000 000 (5%)
Minimiostosumma: 10 000 dollaria
Pre-sale 2 Hinta: 0,375
Token summa myydään:
10.000.000 out of 100,000,000 (10%)
Minimimääräinen ostosumma: 1000 dollaria
Hinta ICO: $ + 0,498
Maksimimäärää myydään:
22.500.000 out of 100,000,000 (22,5%)
Minimipanostusmäärä: 0,5 ETH
Cryptolancer token total softcap: $ 1,500,000
Cryptolancer-merkin kokonaispaino: 11 250 000 dollaria
Distributed Token:
CryptoLancer jaetaan mahdollisimman laajalle tapahtumajakoodausilmoituksessa käynnistämisen jälkeen. Jakelu sisältää tilan, joka on laskettu hyviksi ryhmille CryptoLancersille sekä julkisten ja yksityisten rahakkeiden myynnistä.

Seuraavassa  on selitys minusta ja kaikenlaisten petosten välttämiseksi, etsi  oikeita tietoja ja on luotettava tai käy alla olevalla linkillä:
WEBSITE: https://cryptolancers.network/index
WHITEPAPER: https://cryptolancers.network/whitepaper.pdf
TELEGRAM: https://t.me/cryptolancers_official
WHITELIST: https://cryptolancers.network/register

Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

#Crypotlancers.network  #TokenSale  #startup  #BountyCampaign  #Investment #Cryptocurrency  #Exchange  #Crowdfunding  #ico  #blockchain  #ethereum

 

0

Publication author

offline 8 months

ty4sure

0
Comments: 0Publics: 474Registration: 26-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation