CRYPTF – Een nieuwe set cryptomunten

Crypto-valuta of crypto-economie is nog in de kinderschoenen en een relatief lage circulatie van cryptocurrenciënes veroorzaakt gevoeligheid voor prijsmanipulatie en daaropvolgende volatiliteit. Cryptf biedt dus een mogelijkheid voor snellere welvaartsgroei, maar er zijn slechts enkele hulpmiddelen aanwezig om de gebruikersrisico’s te beperken.
Cryptf creëert een mogelijkheid voor cruptohouders om te beleggen in de aandelen van toonaangevende bedrijven. Crypto-munten van cryptf zijn gebaseerd op blockchain-technologie en deze munten zijn verhandelbaar en kunnen worden uitgewisseld met elke crypto-munt. Deze cryptf-munten zijn beschikbaar voor iedereen om te kopen. Deze cryptf-munten zijn uniek omdat ze een betrouwbare achtergrond zijn door blue-chipaandelen en -obligaties. De prijs van deze munt is hard bekabeld aan de huidige marktwaarde. Muntstukken worden gemaakt door fysieke replicatie en de beveiliging is gekoppeld aan de munt en de gebruiker moet deze kopen door cryptf.
Hoe te beleggen : de gebruiker kan beleggen in de marktsegmenten en de beleggingsportefeuille wordt beheerd door cryptf en maakte de munthouders probleemloos. Investeringen van de gebruiker worden verhoogd tijdens het aanvankelijke aanbieden van munten en het geeft de strategische marketing voor een verhoogde acceptatie van de crypto munten op crypto-uitwisselingen. Naarmate het aantal beschikbare cryptomunten toeneemt, neemt ook de winstgroei direct toe.
Deze CPTF-tokens worden niet terugbetaald, ze zijn niet bedoeld voor speculatieve investeringen. Cryptf garandeert geen toekomstige prestaties, dividenden noch stabiliteit. Winsten in dividenden zullen worden herbelegd in meer aandelen, zodat de waarde van de munt toeneemt dan de bijbehorende indexwaarde.
De toename in fondsen zal worden gebruikt voor het creëren van infrastructuur, de ontwikkeling van onze producten, de organisatie van crypto-exchange trading en het ondersteunen van liquiditeit in munten. De initiële tokenprijs is 0,001 ETH of gelijkwaardig. Het totale aantal CPTF-tokens zal 90.000.000 (90 miljoen) bedragen , waarvan 63.000.000 zullen worden aangeboden tijdens de ICO-rondes, 18.900.000 zullen in de bedrijfsreserve zitten en 8.100.000 zullen aan het team worden uitgedeeld. De ICO-ronde start van 1 maart 2018 tot 14 maart 2018
CPTF-token gemaakt op slim contract op basis van etherische blokketting, die momenteel een blokkeringsprotocol is voor de meest toonaangevende ICO’s en de tokens worden alleen tijdens de periode van ICO uitgezonden. Gebruikers moeten een ERC-20-compatibele portemonnee hebben om hun of haar op te slaan tokens of munten. Om de tokens-gebruiker te kopen, moet de gebruiker een ondersteunde cryptocurrency overbrengen naar het slimme contractadres.
Voordelen: het biedt vele voordelen aan hun gebruikers, zoals het vermogen om rechtstreeks vanuit de crypto-portemonnee deel te nemen aan de internationale financiële markt. Het biedt een transparante portefeuille en lage operationele kosten voor beleggers. Het geeft ook een hoge liquiditeit van munten en garandeert onvoorwaardelijke terugkoop van munten van investeerders, hetzij rechtstreeks, hetzij op crypto-uitwisseling. Ctrptf-tokens zullen deelnemen aan de winstherverdeling van companie, die een bron van toekomstige inkomsten en inkomsten werd. De waarde van het CPTF-token neemt met de tijd toe. Cryptf is een product aan het maken dat de crypto-activa van de gebruiker of crypto-valutahoudingen stabieler maakt en hen in de wereldeconomie wortelt.

 

0

Publication author

offline 1 year

xzhybbs

0
Comments: 0Publics: 27Registration: 11-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation