CryptoSouk – Handels- en investeringsplatform

DjgE0zuXcAAeil_.jpgInvoering
CryptoSouk is een digitaal platform voor het uitwisselen van activa tussen handelaars van elk niveau. Dit project wil digitale valutahandel voor iedereen toegankelijk maken. Het doel van dit project is om een ​​snelle en veilige transactie-uitvoering te garanderen. Het project biedt langetermijn valutahandelingen, handel, marktervaring om een ​​efficiëntere liquiditeitsoplossing te creëren voor het financiële uitwisselingsecosysteem, waar nieuwe deelnemers geen ervaring hebben. CryptoSouk biedt aan om transacties in crypto-valuta’s te doen, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash en Monero. Dit voorstel zal het projectteam helpen nieuwe klanten aan te trekken.

Probleem
Er zijn verschillende ideeën voor gedecentraliseerde uitwisseling, die in de markt zijn ontwikkeld, maar sommige hebben geen marktliquiditeit en productie. In de Crypto-valutamarkt zoeken traders en beleggers naar een hoog niveau van klantenservice, waar ze hun hoop op deelname aan financiële markten accepteren. Er zijn mensen die het moeilijk vinden om andere talen te spreken en hun diensten te begrijpen.

Besluit
CryptoSouk vindt een oplossing door één platform te bieden waar iedereen eenvoudig, snel en veilig toegang heeft tot financiële activa. Het projectteam heeft partners gekozen die hen zullen helpen een snelle handelservaring voor klanten te bieden. Om dit te doen, bieden ze veilige handel en maken ze financiering of betalen ze Fiat op een goedkope en eenvoudige manier. Ze bieden een meertalig platform om diensten aan klanten te begrijpen via hun lokale taal.

Ze bieden verwijzingsprogramma’s waarbij elke gebruiker met een account op het uitwisselingsplatform een ​​unieke verwijzingscode heeft die met anderen kan worden gedeeld. Gebruikers ontvangen 50% van de commissie voor transacties, als andere gebruikers zich registreren met behulp van hun referentiecode.

Waarom moet ik CryptoSouk kiezen?
Geniet van de beste uitwisseling van digitale middelen, die zich richt op de behoeften van beginnende handelaren, professionele handelaren en deskundigen op het gebied van digitale valuta. Het CryptoSouk-team probeert crypto-valuta toegankelijker, sneller en echt veilig te maken. De volgende zijn enkele van de voordelen van dit project:

1_piahhdbEdhAPjWiXZ0imnA.jpeg
o Juiste diagrammen Bedrijfskarteringsmechanisme met de mogelijkheid om 1 miljoen transacties per risico te verrichten Verbeterde API voor toegang tot of verstrekking van liquiditeit aan andere gebruikers Integratie voor KYC / AML, bankieren / PSPo Interactie met traditionele infrastructuur en DLT

Opdracht
David Dubrulle is een CEO en een ondernemer met 20 jaar ervaring in Europa en het Midden-Oosten. Hij heeft ervaring op verschillende gebieden, zoals Investment Banking, Corporate Finance, Investment Consultants, Equity / Debt Capital Markets, enz. David heeft 4 bedrijven opgericht op het gebied van makelaardij, logistiek, financieel advies en onroerend goed.

Gene Hoffman is een van de oprichters, voormalig CEO van NASDAQ. Hij is momenteel adviseur van het Chia Network, een bestuurslid en de tijdelijk technisch directeur van AEToken. Ervaring hebben met financiën, softwareontwikkeling en de cryptomuntmarkt.

Richard D’Souza – Operations Manager, hij is momenteel operationeel leider bij JM Financial Brokerage Services Co. Koeweit. Hij heeft 10 jaar ervaring als operations manager bij een toonaangevend financieel bedrijf in Koeweit.

cryptosuk.pngblijk
Naam: Souk
Uitgebracht: 52.000.000
Prijs: $ 0,50 USD
Soft Cap: $ 1M USD
Hard Cap: $ 11M USD
Voorverkoop start: 9 juli 2018
Crowdsale: 22 augustus 2018

Conclusie
Is dit bedrijf een goede investering voor u? Als je gelooft in de kracht van kunstmatige intelligentie, ja. Het projectteam van CryptoSouk is ervan overtuigd dat hij enig succes in dit segment zal behalen. AI neigt in de toekomst te stijgen, evenals de kosten en tokens van het bedrijf. CryptoSouk kan een goede langetermijninvestering voor u zijn, omdat het waarschijnlijk is dat dit bedrijf een goed rendement op uw investering zal bieden, maar in de toekomst. Als je geduld hebt, is het goed om in dit bedrijf te investeren.

Belangrijke informatie die u mogelijk nodig heeft:
Officiële website: https://cryptosouk.io/ico
ANN branch: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4515317
Whitepaper: https://cryptosouk.io/pdf/whitepaper_v2.pdf
Twitter: https://twitter.com/CryptoSouk
Facebook: http://fb.me/CryptoSouk.io
Telegram: https://t.me/cryptosouk_community_en

painkiller321
0xCF70e08cD1dd940912998b98b3cCff20dCCa377A

0

Publication author

offline 4 weeks

altcoin

213
Comments: 0Publics: 468Registration: 26-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation