DABANKING

DABANKING е водеща развлекателна платформа в приложението на Blockchain, която има за цел да увеличи прозрачността на всички транзакции и да намали междинните разходи до минимум. Криптираните данни също помагат за засилване на сигурността, а също така и за улесняване на транзакциите и удостоверяването на цифровите активи. Проектът DABANKING е роден с благородна мисия да се превърне в новаторска платформа Utility Blockchain в създаването на среда за изграждане на Dapps с децентрализирани развлекателни услуги с прозрачност, справедливост и оптимален потребителски опит.

Като „платформа от следващо поколение”, blockchain позволява изцяло нови функционалности в света на игрите: първо, възможността да се търгуват цифрови активи между игри, и второ, възможността да се търгуват цифрови активи между геймърите директно. Тези две нови функционалности предлагат изцяло нови отворени пазари и екосистеми, които позволяват на геймърите и разработчиците на игри да въведат нова ера на взаимосвързани игри. Тъй като игрите, преди всичко, са за забавни преживявания и пристрастяващ геймплей, игрите с blockchain, които ще успеят, ще бъдат тези, които успешно балансират завладяващи игри с новата икономика, вградена чрез blockchain. Балансът е труден, защото игрите трябва да са забавни, а също и балансиране на нова функционалност, която не трябва да отнема от забавната игра.

Геймърите се възползват от сигурността, осигурена от интелигентните договори на blockchain, като по този начин се елиминира заплахата от нарушения на сигурността на платформите fiat. С въвеждането на дигитални валути, активите на игрите могат да бъдат закупени не само с криптоси, но и да бъдат обозначени и търгувани на различни платформи. Също така, системите за възнаграждение чрез използването на крипто-токени стимулират дизайнерите на игри и играчите да променят начина, по който се извършва играта.

Един от първите продукти на DAP на DABANKING е базата на лотарийната програма на FomoJackpot по технологията blockchain, заедно с Dapp Game, наречена FomoGame, която помага на участниците не само да се забавляват след уморен ден, но и да увеличат доходите си по лесен начин.

FomoGame е независима DApp система в рамките на екосистемата на DABANKING, изградена върху Blockchain на Ethereum. Тя насърчава абсолютната справедливост и прозрачност за потребителите, като по този начин помага на потребителите да имат голям опит в приложенията в екосистемата DABANKING.

FomoJackpot предоставя на играча шанс да спечели с много малка сума от 0.002 ETH за билет. Присъединяването към FomoJackpot означава, че имате възможност да спечелите награди до хиляди ETH при изключително ниска цена.

DAB Mining token system и FomoGame системата са две независими системи, така че потребителите трябва да регистрират сметка за всяка система, за да могат да използват и двете платформи.

Мисия

DABANKING има за цел дългосрочно развитие, като предоставя развлекателни услуги на децентрализираната платформа за приложения, връщайки енергия на потребителите. Екипът на разработчиците е разработил дългосрочни стратегии, за да направи DABANKING мощна екосистема, която позволява на милиони клиенти да изпитат нашите услуги.

Програма за лотария FOMOJACKPOT

Той е изграден като един от първите продукти на Dapp на DABANKING. Тази игра позволява на участниците не само да се забавляват, но и начин да печелите някакъв доход без стрес. Участниците в джакпота Fomo имат шанс да спечелят огромна сума пари в Ethereum, като използват сума, която е малка от 0.002Eth, като купуват билети и играят джакпота.

FOMO DICE

Това е друга игра, която ще бъде актуализирана на платформата. Тази игра е проектирана с механизъм за случайни резултати, базиран на blockchain, за да се осигури прозрачност. Това работи, като се вземе броят на трудностите в текущия блок и броят на времевите точки за ротация за генериране на 64-битов код. Всяко набиране генерира различен брой случайни семена и за да има резултат от щастливото число, генерираното семе се дели на 100.

Характеристики на игралната платформа DABANKING

 • Незабавен доход

Тъй като всеки кръг е повече от 650% от времето, има вероятност да се увеличи вероятността да се плаща повече или по-малко от един процент. 500% от сумата, похарчена за първия кръг нататък.

 • Печеливш доход

Има четири категории съкровища, които играчът може да спечели, когато купува билет. Потребителят има шанс да спечели огромно количество Diamond Chcest, Rubby Chest, Gold гърдите и сребърен сандък. ALSo, играч с билет едновременно с един билет.

 • Приходи от дивиденти

Divined pool е предназначен да съдържа 10% от общия ETH билет и всички печалби от игри. Също така, на всеки две седмици ще се изплащат на потребителите. 70% от дивидента е непрекъснат процес, а останалите 30% дивидент ще бъдат изплатени след две седмици.

Защо да изберете DABANKING?

 • Подпомагането на технологията blockchain ще спомогне за проследяване и удостоверяване на истинската собственост на всякакъв вид цифрови активи.
 • Това също ще спомогне за намаляване на разходите за трети страни.
 • Тя също така ще осигури сигурна платежна система.
 • Привличането и интегрирането на blockchain в играта спомага за повишаване на конкурентоспособността спрямо старите игри.
 • С blockchain, потребителите могат лесно да обменят цифрови активи с висока ликвидност.

Ползи от игра на DABANKING

В други, за да се даде на потребителя максимален опит, докато използва платформата, Dabanking предлага на своите потребители някои предимства като:

 • Игрите са достъпни за всички страни. Няма никаква форма на ограничения за страната.
 • Честна игра Играй.
 • Бързи транзакции между потребители. Няма никаква форма на забавени транзакции.
 • Бърза и активна система за поддръжка.
 • За притежателите на DAA те се радват на незабавни и бързи сделки на платформата.

DAA Token

DAA Token има максимална доставка от 20,000,000 DAA и постепенно се използва, когато потребителите купуват билети и играят игри с ETH, и това е единственият начин да получите DAA токен. Процесът на добив на DAA Token има 10 етапа, всеки етап има 10 кръга, като максимум от 200 000 DAA се използва всеки кръг.

В първия кръг, когато си купите билет или загубите игра с сума от 0,05 ETH, успешно извлечете 1.66666667 DAA, по това време 60% е 1 DAA директно към вашия портфейл и 40% е 0.66666667 DAA към DABANKING разработчик портфейла.

Ако играете игра, която печели в първия кръг, имате нужда от обем от 0.055 за успешно използване на 1.66666667 DAA и получаване на 1 DAA.

Диамантен сандък

Когато един от двата часовника се върне на 0, ще се появи бутонът “Draw Now”, за да активирате алгоритъма за случайно и честно набиране, за да изберете 6 победители. Вероятността да спечелите билет е една и съща по всяко време.

Сумата ETH в ракла с диаманти ще бъде разпределена на 6 щастливи човека, както следва:

 • 50% за 1 щастлив победител с Джакпот награда
 • 10% за всеки от останалите 5 победители в голямата награда (50%)

Сандъкът на Руби

Преди един от часовниците да се превърне 0, последният купувач на билети е KING OF KEY и държи ключа към спечелването на цялата награда на Ruby Chest.

Победителят се брои, когато времето на транзакцията е успешно потвърдено и последно записано на блокчейн преди времето 1 от 2те часовници да се превърне в 0.

Златна ракла

Наградата за главен ключ в Златната ракла се присъжда на лицето, което е купило най-много билет чрез ETH, преди 1 от 2-те часовници да се превърне в 0.

Сребърна ракла

Цялата Ultimate Award в Сребърната ракла се присъжда на лицето с общите продажби на билети, идващи от най-големия F1, като всеки взема не повече от 1 ETH за изчисляване

Например: ако имате 5 F1 всеки F1 купувате билет с 3 ETH (Общо 5 F1 е 15 ETH), тогава общата ви Ultimate Ref продажби са 5 ETH (защото всеки F1 отнема максимум 1 ETH за добавяне).

Награда за чекмеджета

Бутонът “Draw Now” ще се появи, за да активирате алгоритъма за случайно набиране и има общо 5 победители в “чекмеджето”.

Лицето, което успешно изпълни първата “Draw Now” ще бъде възнаградено с 60% от наградата на Drawer, а останалите 4 ще получат по 10% от наградата.

DAA Token функции

 • Спечелете ETH на всеки 2 седмици, докато замразеният ток на DAA:
 • Играйте игри с DAA Token (или ETH):
 • DAA Token Burn

Разпределение на токени на DAA

За повече информация, моля, посетете:

Уебсайт: https://dabanking.io/

бюлетин: http://dabanking.io/static/whitepaper.pdf

раздора: https://discordapp.com/invite/uqfMjYV

Телеграма: https://t.me/DABANKINGOFFICIAL

Medium : https://medium.com/@dabanking.io

Facebook: https://www.facebook.com/dabanking.io/

Twitter: https://twitter.com/Dabanking_io

Reddit: https: //www.reddit. COM / dabanking /

Автор: sultan1984

Bitcointalk профил: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2053255

ERC-20: 0xe0D843e18Df2861E8c3Aa74F51b0FA2EFE1b63c8

0

Publication author

offline 5 days

sultan1984

0
Comments: 0Publics: 15Registration: 09-01-2019
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation