DarcMatter

Velkommen mine kjære venner. Jeg har forberedt for deg en oversikt over prosjektet. Vi vil diskutere hvordan DarcMatter implementerer blockchain teknologier i den desentraliserte industrien, samt snakke i detalj om detaljene i ICO. Siden den brede bruken av blockchain i ulike aktivitetsområder har blockchain etablert seg og gitt mange fordeler til prosjekter som er utviklet på blockchain og jobber med smarte kontrakter. Bruke blockchain kan i stor grad forbedre effektiviteten og gi fordeler som gjennomsiktighet og høy hastighet. Takket være blockchain-teknologien er det mange løsninger på mange virkelige problemer i ulike bransjer og områder. For tiden jobber hundrevis av oppstart på ulike prosjekter for å løse problemene i ulike bransjer ved hjelp av blockchain-teknologi. Her diskuterer vi en av dem, DarcMatter, som jobber med finansielle tjenester basert på blockchain.

DarcMatter er en desentralisert, prisvinnende global plattform som bruker blockchain-teknologi til å skalle sine tjenester, forbedre sikkerheten og sikre åpenhet om alternative investeringer. Plattformen vil kjøre på NEM Blockchain. DarcMatter utvikler blockchain-basert teknologi for å eliminere opaciteten og ineffektiviteten til den globale alternative investeringsindustrien.

Denne plattformen forener investorer med stor risikokapital, privat kapital og hedgefond. Siden lanseringen i 2014 har selskapet mottatt et globalt fotavtrykk, som samler mer enn 150 midler med 1300 investorer på jakt etter nye muligheter. Investorer og Fondforvaltere vil dra nytte av fullt sikre transaksjoner, som forbedres av det brede investeringsfellesskapet.
Som lokal valuta vil bli brukt DarcMatter token Coin (DMC). DMC vil bli brukt til å administrere prosesser på plattformen, brukerne vil kunne kjøre master noder (Singularity Node) for å behandle smarte kontrakter som åpner muligheter for investering på plattformen. Ved å erstatte arvssystemet vil DMC øke effektiviteten og skalerbarheten betydelig i bransjen. DMC-token er basert på NEM-blokkkjeden. Ifølge utviklingslaget er blockchain NEM mer effektivt for alternative investeringer, og bruker også betydelig mindre kraft i gruveprosessen, noe som vil redusere driftskostnadene. Det som er ganske viktig, vil NEM gi den nødvendige handlingsfrihet, samt konfidensialiteten som er nødvendig for det alternative investeringsfondet.
Se nærmere på dette prosjektet ved å se på denne videoen

ICO detaljer

Begynnelsen til Crowdsale er 15. juni og varer til 30. juni 2018
Navnet på tokenet – DMC
Tildeltypen – XEM
Token pris – 1 DMC = $ 0.2
Plattform – NEM
Softcap – $ 5.000.000
Hardcap – $ 35,000,000
Betaling – BTC, ETH, XEM
Hvorfor bør du støtte dette prosjektet:

DarcMatter-teamet, alle sine ansatte jobber til fordel for Selskapet og er alltid klar til å hjelpe til med noe. De er alltid i kontakt og forsvinner ikke fra syn. Tross alt, når vi snakker om ICO-prosjekter, er dette faktum veldig viktig.
Alle prototyper laget av utviklingslaget DarcMatter er offentlig tilgjengelig, nå kan du lese og prøve dette systemet.
Ledere i dette prosjektet har stor erfaring med å gjøre forretninger av denne typen og DarcMatter, vil sikkert være en suksess.
DarcMatter deltar i ulike krypto-, blockchain-fora, inngår seriøse kontrakter.
Etter å ha lest denne bloggen, vil du sannsynligvis ha spørsmål.

Husk å spørre dem i de offisielle kildene til DarcMatter:

DMC ICO


https://www.dropbox.com/sh/fbhm6pgmbp5ktn6/AACK1_QfUEdlmm46ob_2fyE-a?dl=0&preview=DMC_Whitepaper+(v2.5)_RN.pdf#pageContainer10
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2990067.0

https://www.facebook.com/darcmatterHQ/
https://t.me/DarcMatter
https://medium.com/@DarcMatter

Min Bitcointalk-profilkobling:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Min etervegg: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

 

0

Publication author

offline 1 week

skillman11

1
Comments: 0Publics: 740Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation