DARICO.IO (monitor, handel, beleggen, uitgeven)

Darico heeft een reeks professionele en gebruiksvriendelijke investeringshulpmiddelen ontwikkeld die mensen in staat stellen om met vertrouwen cryptocurrencies te controleren, te verhandelen, te beleggen en door te geven.

Bekijk deze video over het introduceren van het darico-ecosysteem

Darico Ecosystem Coin is een utility-token dat speciaal is ontworpen om mensen in staat te stellen om hen te voorzien van professionele en gebruiksvriendelijke investeringsinstrumenten waarmee houders met vertrouwen cryptocurrencies kunnen controleren, verhandelen, beleggen en uitgeven.
Houders van Darico Coin ontvangen exclusieve toegang tot het hele Darico-ecosysteem, inclusief de portefeuille, terminal, liquiditeitspool, indexfonds, debetkaart en omruil.

Het Darico-ecosysteem biedt DEC-houders de tools die ze nodig hebben om hun cryptocurrencies met vertrouwen te monitoren, te verhandelen, te beleggen en uit te geven. Darico-gebruikers krijgen toegang tot het unieke assortiment producten waaruit het ecosysteem bestaat; de Darico-portemonnee, terminal, indexfonds, debetkaart en wissel; een unieke set crypto-tools waarmee gebruikers succesvol kunnen werken in de cryptomarkt. Daarnaast speelt de Liquiditeitspool een cruciale rol bij het bieden van duurzaamheid aan het Darico Ecosysteem en het mogelijk maken van continue groei.

Belangrijk feit over de darico-munt

Darico-munt wordt ondersteund door 33% vast goud in custody-kluizen, 55% BTC en 10% ETH.
Een door eigen munt gewonnen munt; de genesisblokken produceren dagelijks munten voor de komende 18 jaar met een maximum van 240 miljoen. Mogelijke overdracht van rechten en eigendomsrechten van genealogielekeningen.
Een uiterst toegankelijke, vloeibare, gebruikersvriendelijke en inkomsten genererende Darico Exchange.
Het team achter Darico heeft jarenlange ervaring in aanverwante gebieden. Mojtaba Asadian is de oprichter en CEO, terwijl Solange Basseterre de projectmanager is. Ihor Pidruchny is de blockchain-architect en Andrew Zubko is de blockchain-engineer. Andere leden van het team zijn Roman Tsivka als de slimme contractontwikkelaar, Liwaa Chehayeb als de business development manager, Kirsten Morel als de content manager, Kelly Stafford als de community manager, en Marco Schlauri als de marketing manager. Adviseurs zijn onder meer Luke Szkudlarek en Mario Colombo.

IMG_20180527_021322.png

Welke factoren zorgen ervoor dat Darico opvalt?

Er zijn andere cryptocurrency-investeringstokens beschikbaar, maar het team achter Darico heeft deze met veel ontworpen om deze te onderscheiden. Het moet beleggers voorzien van diversificatie van activa, evenals de zekerheid van een langetermijninvestering, met slechts één cryptocoin. Als zodanig is het niet nodig om te zoeken naar de beste beleggingen om een ​​gediversifieerde portefeuille op te nemen; Darico doet het voor jou. Investeren in Darico Coin geeft u automatisch dat gediversifieerde portfolio. Een geweldige kans voor investeerder of handelaar crypto op dit moment.

Omdat Darico vertrouwt op goud, Bitcoin en Ether, is het in staat om de stabiliteit van goud te bieden met de vloeibaarheid van Bitcoin en Ether. Factor in het potentieel van de cryptocurrencies en Darico Coin biedt beleggers de beste kenmerken van zowel traditionele als crypto-investeringen.

Website: https://darico.io

Darico ICO Details en DRC Token

DRC is het teken dat Darico voedt, en het bevindt zich momenteel in de pre-ICO-verkoop, die eindigt op 30 december. Op het moment van schrijven zijn 606.000 DRC’s verkocht voor een toegewezen bedrag van 3 miljoen, wat overeenkomt met $ 2.038.003 AMERIKAANSE DOLLAR. Degenen die investeren tijdens de pre-ICO ontvangen een bonus van 110 DRC voor elke geïnvesteerde ETH.

De ICO zelf zal zes maanden omvatten, gedurende welke periode 60 miljoen Darico zullen worden verkocht. Alle niet verkochte overtollige munten worden verbrand, omdat dit hun waarde behoudt. Bijdragen tot 3 miljoen DRC leveren 110 DRC voor elke ETH. Na dit punt daalt de snelheid tot 100 DRC per ETH. Vanaf 25.000,001 wordt het 90 DRC en het gaat naar 75 DRC op 50.000.001. Na de ICO zal ten minste 90 procent van de fondsen die tijdens die periode zijn opgehaald, gaan naar het kopen van de activa achter de Darico-munt, met de hierboven genoemde divisie.

Darico-routekaart over de voortgang

roadmap-768x296.jpg

Conclusie voor het darico-ecosysteem
Darico heeft de potentie om een slimme, betrouwbare investering voor iedereen te zijn, ongeacht hun bekendheid met cryptocurrency en of ze al crypto-assets hebben. De combinatie van cryptobrug met goud moet de gewenste stabiliteit, liquiditeit en andere voordelen bieden. Hoewel dit duidelijk een langetermijninvestering is, lijkt het net als elke andere beleggingsportefeuille een slimme beslissing.
Mis geen enorme kans om te investeren in https://darico.io

Snelle gids om DRC met ethereum (ETH) te kopen

Belangrijke link
website: https://darico.io
Whitepaper: https://darico.io/en/Darico-Whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/darico op
Facebook: https://www.facebook.com/Darico-1903067243290098/
Telegram-groep: https://t.me/joinchat/FnQXt0xwkfTn_3V1KU98Jg
Bitcointalk Ann thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2852281

Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

0

Publication author

offline 1 year

bimpzy

1
Comments: 0Publics: 82Registration: 17-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation