DECOIN

Hello sadayana, hususna keur masarakat crypto sakuliah dunya, dina kasempetan auspicious ieu kuring baris ngawanohkeun hiji proyék nu Jigana pisan husus, dirojong pamanggih hiji gagasan pisan cemerlang,
Decoin nyaeta koin desentralisasi jeung Saham Trading Platform mana redistribute kauntungan pikeun Panyekel tina koin. Decoin nyaeta koin “Untung Sharing Exchange” blockchain dumasar.Decoin’re gedong Exchange na Trading Platform Multicurrency kawentar, gancang-aksi, gampang, sarta basajan, nu babagi kaunggulan tina bursa kalayan sagala Panyekel koin. Sajaba ti éta, kaamanan luhur-kiyeu janji pamaké na hiji pangalaman dagang gampang, jalan santai sarta dipercaya pikeun mastikeun urus ieu réngsé.Decoin nyaéta sistem téhnologis téh sagemblengna aman pikeun pamaké cryptocurrency, sahingga pamaké ka pinuh mangpaatkeun poténsi koin maranéhanana, ku aligning jeung alam desentralisasi of blockchain sorangan.
ngeunaan urang
Decoin nyaeta Platform-Dumasar séntral & Trading Blockchain kalawan kaunggulan desentralisasi disebarkeun ka Panyekel koin.
Sistem téhnologi pisan aman pikeun pamaké cryptocurrency mangpaatkeun poténsi pinuh maranéhanana di garis jeung sifat Blok-Chain desentralisasi sorangan.
Decoin boga tujuan pikeun ngawangun puseur layanan palanggan anu dipelak di sakuliah dunya pikeun mempermudah nyoko téhnologi sarta cryptocurrency blockchain.
 
Decoin Naha?
 
 
CARA digawekeun
Aman – nuturkeun standar industri finansial, D-TEP ngajaga sadaya data sénsitip disimpen di platform nu. Multi layered real-time auténtikasi ngawengku platform dagang urang, ngajaga dagang na ditarikna ti bursa, sedengkeun nyadiakeun kaamanan maksimum nepi base pamaké kami
Scalable – sanggup executing nepi ka 1 juta patandingan per detik, nyieun D-TEP salaku salah sahiji séntral panggancangna jeung ukuran di pasar kiwari, sanggup nanganan volume badag perdagangan diperkirakeun.
Gancang – D-TEP migunakeun téhnologi inovatif anu ngamungkinkeun urang sangkan ngaéksekusi pesenan mésér / ngajual gancang – tanpa lag nu dicirikeun loba séntral anu ayeuna aktif.
Sosial Dagang – padagang ngarah dina D-TEP kabetot tur sapuk pikeun nampa DECOINS nu kagiatanana nu dilacak jeung ditampilkeun bari anonim, sahingga padagang lianna pikeun neuleuman tina pangaweruh jeung pangalaman maranéhanana.
Dagang Pakakas – D-TEP ogé ngarencanakeun pikeun nawarkeun instrumen finansial kayaning kontrak pikeun bédana (cfd), sahingga padagang pikeun ngamangpaatkeun belah harga nepi atawa mindahkeun ka handap harga instrumen finansial kaayaan. Tim analis DECOINS baris nyadiakeun laporan biasa on tren pasar / koin ICO jeung sorotan digital anyar.
1. diakses
Kami ngamekarkeun hiji arsitektur kelas blockchain kacida scalable, aman, jeung komérsial
2. panghasilan Trading jeung bursa Sharing.
Naha pasar mana kaluhur atanapi kahandap – YOU salaku gain wadah Decoin ti waragad urus tur akumulasi volume poéan dina bursa nu. Decoin bagikeun sadaya sharing jeung kauntungan kalawan Panyekel koin na. panghasilan dagang ngawengku: nyebar, komisi, aggregation, posisi resiko jeung kapentingan margin
3. Rojongan Full
Ngaksés informasi husus ngaliwatan Service Palanggan Online urang, kalayan informasi detil na tepat meunang nu dimimitian dina crypto spasi
4. Balik ka Investment Jeung unprecedented
Decoin Pos algoritma mastikeun hiji laju rata taunan 6.2% deui sakabeh Panyekel tina koin anu bakal nurture aranjeunna dina online dompét koin Decoin, rewarding kasatiaan maranéhna pikeun nyoko koin a.
5. Monetize na pencairan
platform bursa munggaran anu ngamungkinkeun aksés langsung ka kaunggulan urang ngagunakeun kartu kiridit anjeun pribadi D-TEP. Ngan cara sejen bisa ngahemat waktu.

teknologi

Decoin nyaeta koin “Untung Sharing Exchange” blockchain dumasar. Decoin’re gedong Exchange na Trading Platform Multicurrency kawentar, gancang-aksi, gampang, sarta basajan, nu babagi kaunggulan tina bursa kalayan sagala Panyekel koin. Sajaba ti éta, kaamanan luhur-kiyeu janji pamaké na hiji pangalaman dagang gampang, santai na dipercaya pikeun mastikeun urus ieu réngsé.
Hatur nuhun ka Pos algoritma konsensus, sadaya Panyekel tina koin dina stake / dicitak Decoin dina dompet online maranéhanana (titik pinuh) bakal layak pikeun laju dipikaresep ti 6.2% per taun, dulur jeung jumlah Decoin dipibanda.
 

* Dina mangsa nu bakal datang, Decoin bakal ngaktipkeun ongkos na diskon handap pikeun Panyekel Decoin.
visi urang
visi jeung misi kami téh janten hiji bursa mata uang platform na dagang cryptocurrency ngarah di dunya.
Anjeun bakal pasangan urang di kauntungan. Decoin nangtung pikeun “koin ti urang” dina urutan babagi susunan liquidity jeung kauntungan tina bursa kalawan kontributor urang.
misi kami téh geus maju ka Exchange platform cryptocurrency ngarah bisa mangpaatkeun potensi pinuh ku jalma anu align dirina jeung alam desentralisasi of blockchain sorangan.
WHO milih Decoin dagang platform?
Decoin dimimitian salaku “DE koin of DE Jalma”, anu boga tujuan pikeun ngawangun hiji platform anu bakal sanggup nyadiakeun mitra sarta pamaké ku pangalaman dagang nu lincah, gancang, aman jeung murah. Di luhureun ieu, urang rék nyieun pangalaman pikaresepeun, tur paling importantly – sakumaha sepi-gancang.

Teu aya ragu eta bursa dibagikeun kauntungan sorangan-Na jeung kontributor bakal mawa dunya ka tingkat anyar! Sésana assured, urang bakal naek ka jangkungna ieu, teuing.

Decoin nyambung dina hubungan kuat antara Service Palanggan Online multi-basa di sakuliah dunya, nulungan investor ngartos kumaha carana dagangan leres di Cryptocurrency, CFDs, Forex jeung komoditi. Dina puseur ieu, urang sambungkeun anjeun kalawan analis urang nu nyadiakeun hiji indikator kuat pikeun anjeun. Lamun admire nu dagang sosial, anjeun tiasa turutan aktivitas dagang padagang TOP urang.
platform kami geus pinuh diatur, pinuh aman jeung transparan.
Kiridit kartu D-TEP
Tantangan utama Nyanghareupan ku Panyekel koin digital sarta padagang dina rutin mangrupa cara nerapkeun mata uang crypto maranéhanana sarta make eta keur expenses na expenses sapopoé. Teu kawas Fiat, cryptocurrency kiwari masih boga loba halangan pikeun nungkulan guna kaasup pamakéan sapopoé biasa.
 
Decoin teh parusahaan munggaran ngamekarkeun dompét canggih nu ngidinan Anjeun méakkeun mata uang digital Anjeun iraha rék jeung dimana wae anjeun.
 
Decoin nyadiakeun 5 (lima) jenis kartu kiridit sareng kauntungan béda – gumantung kana jumlah investasi Anjeun Decoin.
Layanan palanggan ONLINE
Kalolobaan jalma di sabudeureun dunya teu ngarti widang cryptocurrency na poténsial. Ku kituna, Decoin ngarencanakeun rék dilegakeun tur muka hiji multibasa Service Palanggan Online di sakuliah dunya, pikeun ngalayanan para padagang jeung koin wadah kami hadé ku guiding unggal pasangan jeung investor dina perdagangan sarta investasi di mata uang crypto.
 
 

jatah

alokasi Decoin
 

Ngaran: DTEP
Platform: Algo
Tipe: koin
Harga dina ICO: 1 DTEP = 0.9 USD
bonus Sale: 50%
token pikeun diobral: 42.000.000
ditampa: ETH, BTC, Fiat
disebarkeun di ICO: 60%
Leuleus cap: 4.000. 000 USD
Hard cap: 30.000.000 USD

ROADMAP

kanggo inpormasi lengkep.

Website: https://www.decoin.io/
Whitepaper: https://www.decoin.io/Decoin-WhitePaper-v1.2-08.03.pdf/
Facebook: https://fb.me/DECOIN.io
Twitter: https://twitter.com/decoin16/
Telegram: https://t.me/xDECOIN/
Pangarang: Bentadem11

profil Bitcointalk kuring: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Abdi Ethereum Wallet Alamat: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

0

Publication author

offline 1 week

bentadem11

0
Comments: 0Publics: 552Registration: 26-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation