Digitale flåter – råvare krypto til handlende!

Som en ny investeringsmodel bør kryptokursen understøttes af en kompatibel platform. Dette er grunden til udviklingen af ​​digitale flåter. Digitale hjørner forsøger at løse højkostede, ineffektive feltjenester, manglende sikkerhedssystemer og mere på lignende måde, specifikke handels- og investeringsproblemer.

Om Digitalticks

Digitale kerner er platforme designet til kryptografiske valutahandlere og investorer. Traders og investorer kan gøre krypto shopping sikkert og nemt takket være deres højteknologiske funktioner. Disse funktioner omfatter halv algo, OCo kommando, sikker nøgle og flere enhedskompatibilitet.

Platformen er desuden designet til at være kompatibel med enhver form for krypteringsvaluta. Traders og investorer kan omdanne deres aktiver til forskellige kryptografiske valutaer for at øge deres aktiver og tjene flere penge. Et effektivt sikkerhedssystem til at forhindre visse problemer som phishing, DDoS-angreb og meget mere. Brug af avanceret teknologi, der hurtigt udvikler sig, kan gøre denne platform egnet til større ordrer i øjeblikket.

Hvad Digitalticks vil gøre

Digitalticks ønsker at tilbyde den nyeste teknologi til at møde kryptokursen med sit sikre beskyttelsessystem. Desuden forsøger denne platform at tilbyde en robust handelsplatform med gode buy-side-tjenester. Målet er at give en ny handelsoplevelse for handlende og investorer.

Digitalticks ønsker at være en bedre facilitator af kryptografisk udveksling og support Blockchain teknologi til investorer og investorer tilfredshed. Traders og handlende vil have en ny handelsmetode, der bliver enklere med de store fordele og indtægter fra de traditionelle aktiemarkeder. Den digitale tick, sammen med sin manglende likviditet, dårligt købte tjenester, fejltider og manglende beskyttelsessystemer er også udviklet til at løse lignende fælles problemer.

Som erhvervsdrivende og investor vil du have en bedre krypteringsplatform, som du kan klare med din tid og gadget, hvor du end vil. Denne platform gør det ikke kun nemmere at administrere en enkelt investering og din virksomhed, men det giver dig også en sikrere platform. Derudover modtager møntindehavere mere attraktive tilbud som ekstra mønter og alle slags præmier.

De digitale hjørner er udviklet med brugervenlige funktioner, så du kan bruge dem uden nogen særlig viden eller færdigheder. Vigtigst er det, at du vil tjene flere indtægter ved hjælp af en stor kryptoudvekslingsplatform.

perron

Digitalticks bruger visse platforme som e-wallet og kold opbevaring. E-wallet bruges til at gemme DTX-mønten eller krypteringspenge, før den bruges til handel eller clearing. Hertil kommer, selvom du er offline, og du forbedrer sikkerhedssystemet, understøtter Cold Storage dine penge. Transaktionen eller dataene vises ikke på webserveren eller computeren eller andre enheder.

Token information

De digitale hjørner bruger et særligt mærke kaldet DTX-mønt. Brugere bør bruge omkring $ 0,30 for at få 1 DTX token. Investorer og forhandlere kan bruge disse penge til betaling, investeringer og enhver form for aktivitet, mens de bruger Digital Lice.

Temaets navn: DTX
Tokenprotokol: Ethereum ERC – 20
Betalingsformular: BTC / ETH / Bankoverførsel

Salgskupon

Forsalg Periode: 25.03.2018-14.04.2018
Pris Token før salg: 1 DTX = 0.30 USD
Periode General Salg: 15.04.2018-15.06.2018
Pris Møntsalg: 1 DTX = 0.375 USD – 0.700 USD
Mål Kortsigtet Salg: USD 5,7 mio
Globalt salgsmål: 30 millioner USD

Tilmeld dig nu:

For yderligere oplysninger, se venligst følgende link:

Hjemmeside: https://www.digitalticks.com/
Rapport: https://www.digitalticks.com/#whitepaper
Twitter: https: // twitter.com/digitalticks
Facebook: https://web.facebook.com/DigitalTicksExchange?_rdc=1&_rdr
Telegrammer: https://t.me/digitalticksexchange

Forfatter: Bentadem11

Min Bitcointalk-profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Min Ethereum Tegnebog Adresse: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

 

0

Publication author

offline 6 days

bentadem11

0
Comments: 0Publics: 552Registration: 26-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation