Digitale manier

Slimmere service en meer betrouwbaar.

Digital Way is een platform gericht op het ontwikkelen van zakelijke services die zich richten op het ontwikkelen van bedrijfseenheden die zich richten op technologie 4.0. Digital Way maakt gebruik van blokkeerketentechnologie om gebruikers slimmere en betrouwbaardere diensten te bieden.

Ontwikkeling van de eerste stappen

Digital Way is gebaseerd op de meningen van ervaren experts die samenwerken om betrouwbaardere en superieure zakelijke diensten te creëren. Blockchain-technologie wordt gekozen als de basis voor een zeer veilig en transparant platform voor gebruikers. The Digital Way maakt gebruik van gemeenschapsgebaseerde community’s, waaronder bedrijven, technici, gepensioneerden, migranten en achtergestelde gemeenschappen, onderzoeksinstituten en vele andere soorten werk. Digital Way heeft als doel om problemen en platforms aan te pakken met gedistribueerde communities die werken op slimme abonnementsystemen. Digital Way ontwikkelde ook een token genaamd WEI-token. Dit token werkt op een ERC 20-systeem op basis van Ethereum Blockchain. Elke transactie die op dit token wordt uitgevoerd, wordt uitgevoerd in het escrow-systeem. Digital Way maakt gebruik van een projectbeheersysteem om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan. De digitale manier maakt ook gebruik van een systeemclassificatie die de kwaliteit van de geleverde dienst waarborgt. Het ontwerp maakt gebruik van de regel dat alle activiteiten worden uitgevoerd op een digitaal manierplatform. Digital Way maakt gebruik van een netwerksysteem dat alle gebruikersactiviteiten garandeert, zoals firewalls, DDoS-beveiliging, taakverdeling.

Waarom keten blokkeren?

Blockchain-technologie is een transparant digitaal journaal van transacties en records die worden beschermd tegen wijziging en verwijdering. De keten van het blok stijgt en verandert in 2017. De voordelen van blockbuster-technologie zijn eindeloos, blaasbedrijven, industrieën en overheden opklimmen. Het ketenblok is een grootboek dat digitale transacties registreert. Deze technologie werd voor het eerst geïntroduceerd in 2008 onder Mr. Satoshi Nakamoto, een anonieme partner, en innovatieve valutahandel over de hele wereld. Met block chains kunnen centrale autoriteiten het vertrouwen binnen het netwerk verspreiden zonder de digitale uitwisseling van waarden te traceren, te valideren of goed te keuren. Het fungeert als een gedistribueerde gedistribueerde database en onderhoudt een grotere lijst met records verdeeld in blokken. Legacy gebruikt deze technologie om gebruikers te decentraliseren en te vertrouwen. Chain block is een vrij nieuwe technologie, groeit nog steeds actief, de redenen waarom banken, overheden en andere instellingen deze technologie gebruiken om het verouderde conventionele systeem te verbeteren. Het is efficiënter en veiliger.

Digital Way is van mening dat Digital Way met een solide en betrouwbaar team en systeem gebruikers een veilige en transparante service zal bieden en de gebruikers veel voordelen en eenvoud zal bieden. Bovendien is het Digital Way-team ervan overtuigd dat het team van Digital Way, dat is georganiseerd en professionele ontwikkeling, een beter platform kan bouwen dan vergelijkbare platforms.

TOKEN Verkoop – Opportunity

We moedigen u aan om dit platform bij deze gelegenheid uit te breiden naar de bredere gemeenschap. We geven tokens uit met de naam “Token WEI”. Dit zijn de gegevens.

ROAD MAP

28 februari 2018
Wenable White Book Release

Maart 2018
Pre-ICO

April 2018
ICO

April 2018
Distributie van Token Wei

Mei 2018
Registreer op de Voorraad

Q4 2018
Bètatests van het bruikbare platform
Q1 2019
Introductie van het Wenable Platform

Q1 2019
Waardevolle gemeenschapsuitbreiding

oprichter

WEI CHUAN BENG
Digital Entrepreneur, Visionary

Chief Executive & Founder van Digital Way Ventures

Executive Trustee van Digital Way Foundation
Wei richtte in Maleisië een zeer succesvolle leverancier van breedband- en digitale oplossingen op en breidde sinds 2005 zijn activiteiten uit naar China. Hij noemde REDtone op de beurs, een zeer haalbare prestatie. Hij heeft de afgelopen 22 jaar vele prijzen gewonnen voor het bedrijf en zichzelf.

Wei is geen zelfvoldaan type. Hij leidt nu zijn ondernemende vuur, bronnen en uitgebreid netwerk naar Digital Way Ventures en zijn portfolio-bedrijf om de 4,0-revolutie naar deze snelstgroeiende regio en daarbuiten te brengen.

Hij was zeer actief in het bijdragen aan de industrie door leidinggevende functies bij de Young President (YPO) en PIKOM, hij was ook lid van verschillende adviesraden voor de overheid.

oprichter

Sleutelpersoneel – Toptalent

Klik hieronder voor meer informatie:

WEBSITE | BUSINESS WHITEPAPER | PRODUCT WHITEPAPER | TELEGRAM | TELEGRAM ANN | TWITTER | FACEBOOK | YOUTUBE

USERNAME PROFIL BTT:skillman11

Mijn Bitcointalk-profiellink; https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1545555

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation