Dino

Screenshot_314.png

Hej, kære læsere og investorer.
I dag vil jeg tale om et meget lovende projekt Dino.
Et team af fagfolk i dette projekt har udviklet en platform Dino, som vil hjælpe på markedet med smarte kontrakter i udviklingen af smarte skabeloner.
I den digitale tidsalder er der et stort vidensforskel mellem ikke-fagfolk fra forskellige brancher og smart kontraktudvikling.
Desværre er der meget få fagfolk inden for blockchain og ofte opstår der fejl ved skrivning af kode. Og for at skabe en smart smart kontrakt, skal du finde en rigtig professionel. Men en sådan tjeneste ville være meget dyrt og tidskrævende.
I dag skaber intellektuel kontakt en dyr “fornøjelse”.

I den virkelige verden er blockchain desværre et stort vidensforskel mellem smarte kontrakter og fagfolk fra forskellige brancher.

Nu er der mere end nogensinde behov for sådanne platforme som Dino. Denne platform vil løse mange problemer, der opstår, når du opretter en smart smart kontrakt.

DINO platformen er en intelligent kontrakt IDE platform designet til at skabe et kontrakt økosystem, der omfatter udviklere rundt om i verden. På det smarte kontraktmarked vil udviklere kunne skabe og udvikle smarte kontraktskabeloner og sælge dem til offentligheden

På denne platform vil udviklere kunne oprette deres egne smarte kontraktskabeloner. Disse skabeloner, de vil kunne sælge til alle, der har brug for en intelligent intelligent kvalitetskontrakt.

Dino-platformen er en smart kontraktplan, ikke kun en smart kontrakt med et integreret udviklingsmiljø.

Forud for denne platform udviklede holdet en lignende platform kaldet Dragonce. Dette produkt fungerer nu. Det blev oprettet af holdet for 6 år siden. Denne platform er et højtydende program.

Da ansøgningen er en succes for brugerne, er teamet helt sikker på, at Dino-platformen ikke bliver mindre vellykket og efterspurgt.

Blockchain-teknologien bliver interessant ikke kun for brugere og kampagner. Denne opfindelse bliver interessant allerede på statens niveau.

Ledelsen i mange stater har lagt vægt på dette emne, begyndte at studere information om denne teknologi. De havde en ide at skabe deres egen smarte kontrakt. Derudover er intellektuelle kontrakter blevet interessante inden for finansielle og juridiske tjenester.

Markedsværdien af denne teknologi er allerede mere end 512 mia. Ledelsen i nogle lande er allerede begyndt at investere og støtte opstart på dette område.
Blockchain er begyndt at spille en stor rolle i økonomien i forskellige lande. Alle disse faktorer tyder på, at blockchain vil fortsætte med at udvikle sig, hvilket betyder at platformen vil have et stort antal brugere.

På platformen vil brugerne også kunne oprette en række forskellige mobil- og netværksforretningsprogrammer ved hjælp af platformens intelligente træk-og-slip-interface.
Sådanne applikationer kan oprettes på kort tid.

Dino platform vil være indlejrede visuelle værktøjer, som vil hjælpe brugerens design og oprettelse af skabeloner.

Projektet planlægger at komme til Cloud Expo Asia 2018-arrangementet i maj 2018!
Enhver, der ønsker at mødes med holdet på denne begivenhed, kan skrive med dette tilbud via den officielle hjemmeside til støtte.

Så lad os opsummere.
DinoDino er en platform, der hjælper brugerne med at oprette og designe smarte kontrakter uden teknisk viden. Også på platformen kan du oprette forskellige applikationer. Skabeloner og applikationer kan sælges direkte på platformen.
Denne nye – hvordan stimulerer kun oprettelsen af smarte og intelligente smarte kontrakter og deres applikationer.
Vejkort

Без названия.png

Om ICO
Token: DINO
Platform: Ethereum
Standard: ERC20
Mængde: 200.000.000 DINO
Pris: 1 DINO = 0.0003125 ETH
Betaling:
PreICO
Start: 05.28.2018
Afslutning: 06.12.2018
ICO
Begyndende: 06.13.2018
Afslutning: 07.18.2018

ETH, BTC, BCH
Soft cap: 3000 ETH
Hård hætte: 20.000 ETH

Flere detaljer om projektet findes på den officielle hjemmeside på nedenstående links.

Websted: https://dinoplatform.com/
Whitepaper: https://dinoplatform.com/assets/Dino_Whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/dinocoin
Facebook: https://www.facebook.com/Dino.Platform/
AnnThread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3674916
Telegram: https://t.me/dinocoin
https://www.youtube.com/channel/UCLMTMlpr-OL6p_JlE7pqQkQ?view_as=subscriber

Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

0

Publication author

offline 1 year

bimpzy

1
Comments: 0Publics: 82Registration: 17-04-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation