DNAtix – Het genetische blockchain-ecosysteem

DNAtix Platform is de informatie die door CONSUMENTEN, onderzoekers en laboratoria kan worden gebruikt om genealogieën toegankelijk, transparant en verborgen te maken. Punt Voor Singer doeleinden zal DNAtix Advanced Infrastructure And Blockchain Technology gebruiken om SERVICES TE VERLENEN, zoals het scannen, opslaan en uitwisselen van AKSes via digitale Direct DNA-gegevensplatforms naar CONSUMENTEN.
Daarnaast zal DNAtix een token-hulpmiddel uitgeven dat wordt gebruikt voor het genetische DNAtix-platform en ook bijdragen aan de ontwikkeling van DNAtix-projecten in de toekomst. Op dit platform kunnen gebruikers bepaalde of alle genetische informatie snel, betrouwbaar en anoniem downloaden.
Wat biedt DNAtix?
1 Een blockchain-infrastructuur voor genetische opslag en overdracht
2 Een ecosysteem en portal voor GDAPPS (genetische apps)
3 Anonieme genetische diensten
4 Bezit uw DNA
5 Voortbewegen van genetisch onderzoek om nieuwe gezondheidsoplossingen te ontwikkelen
6 Krijg specifieke big data voor klein geld
7 Aandrijfsprecisie personaliseert het medicijn
8 Klantgericht platform – eenvoudig te gebruiken
Waarom is DNAtix-platform zo innovatief?
1 Uploaden, opslag en overdracht van DNA-sequenties inschakelen
2 Geavanceerd Blockchain Genetisch platform – in staat om met grote databestanden om te gaan
3 Biedt volledige anonimiteit
4 Verbindt klanten met oplossingen
5 State-of-the-art gebruikerservaring
Wat biedt DNAtix de community aan?
Met DNAtix kan iedereen zijn genetische informatie controleren en beheren:

DNAtix maakt onbewerkte gegevens van DNA-sequenties toegankelijk voor eindgebruikers, waardoor ze actief actie kunnen ondernemen in de richting van preventieve geneeskunde.

Het DNAtix-platform zal het uploaden van gedeeltelijke en / of volledige genoomsequenties mogelijk maken, evenals het opslaan, overdragen en testen van deze sequenties.

DNAtix-platform is gebaseerd op geavanceerde blockchain-technologieën die anonieme en beveiligde gedigitaliseerde genetische services mogelijk maken.
Deze service wordt geleverd door DNAtix
Sommige genetische tests
DNAtix biedt verschillende levensstijlen en kosten die zullen worden uitgevoerd in een afzonderlijke test of verpakking.

Hoge beveiliging
In het algemeen kunnen blockchain-applicaties niet worden opgelost. Dit is informatie over de vertrouwelijkheid van de genetische informatie van gebruikers.

Neem contact op met uw serviceprovider
Het verkoopplatform van DNAtix legt gebruikers automatisch voor aan de bijbehorende PROVIDER SERVICES, waarbij de bevindingen van de oplossingen van Specific Solutions worden geanalyseerd.

DNAtix-portfolio
DNAtix zal een elektronische portemonnee ontwikkelen waar Deelnemers het DNAtix-platform zullen volgen en benaderen. Daarnaast bewaart de Singer-portemonnee ook genetische informatie van elke specifieke gebruiker.

Onze technologie

DNATIX ECOSYSTEM

DNAtix ontwikkelt het genetische ecosysteem in de toekomst, waar consumenten, onderzoekers, laboratoria en klinieken beoordelingen voor gebruik ontmoeten en genetica produceren op een transparantere manier, toegankelijk, veilig en beveiligd.

PLAN VAN DNCTICS

Een genetisch modern platform op basis van de blokketenketen die anonieme en gecodeerde genetische services biedt, waaronder analyse, opslag van DNA-overdracht en DNA-sequencing via digitale platforms die rechtstreeks naar de consument gaan.

POC

DNAtix voltooit het First Evidence-concept (POC), waarbij de volledige virale genoomsequentie wordt overgebracht naar de Ethereum-blokketen. De zingende test is een belangrijke stap en het bedrijf gelooft dat zangers de eerste keer zijn dat iemand SUCCESVRIENDELIJK DNA-sequenties naar de blokketen overdraagt.

DNAtix is ​​van plan Tokens-statische cryptografische Tokens te verkopen die de verdere ontwikkeling en het gebruik van het genetische platform DNAtix willen ondersteunen. Dit geeft de winstgevendheid van een permanente munt. Het is verbonden met het platform, dus het heeft interesse in de handel. Het DNAtix-platform stelt gebruikers in staat om partiële of complete genomische sequenties op een eenvoudige en anonieme manier te downloaden. Hij is van plan genetische tests uit te voeren en is van plan om klanten de mogelijkheid te bieden contact op te nemen met de juiste aanbieder van genetische ziektetests. DNAtix is ​​van plan gebruikers verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun genetische gegevens, hen aan te moedigen hun gezondheid vandaag te beheren, van reactieve naar preventieve geneeskunde.

https://steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmYh17TQTKjwWT1aCbEMiWFtP3kfp4dpEXwFjsUbkDrfDf/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%D1 % 8D% D0% BA% D1% 80% D0% B0% D0% BD% D0% B0% 20 (438) .png
In algemene bewoordingen is het idee heel begrijpelijk en echt. Voor degenen die het idee niet begrijpen, raad ik je aan om een ​​video te bekijken die je nog beter leert begrijpen.

Whitepaper: https://www.dnatix.com/download/White_Paper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/dnatixgenetics/

Twitter: https://twitter.com/DNAtixGenetics

Telegram: https://t.me/dnatix_tokensale

Utas ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4900060

Mijn Bitcoin-profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Mijn Etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 3 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation