Ecoinomic

Ecoinomic

 Decentralized Financial Services Platform voor de Crypto Community

ecoinomic-ico.jpg
eCoinomic presenteert een gloednieuw platform dat financiële diensten levert aan de crypto-community. Crypto-houders kunnen nu geld beleggen, overboeken en ruilen. Ze kunnen hun bezittingen beheren en wederzijdse nederzettingen doen. Het onderhoud van het platform brengt servicekosten met zich mee in de vorm van CNC-tokens. De kosten zijn transparant en eerlijk. Het systeem komt ten goede aan zowel de crypto-houders als investeerders op het platform. Het concept zelf creëert een win-winsituatie. Het is uw kans om het volledige potentieel van crypto-assets te ontketenen. We leven in de top van de crypto-economie en eCoinomic biedt een platform om het te ervaren.
ecoinomic.png
Het echte probleem:
De dalende trend in waarden van crypto-valuta’s is niet allemaal rooskleurig. Aan de ene kant hebben mensen geld nodig om zich te richten op bedrijfsontwikkeling. Mijnbouwhardware moet zo nu en dan worden vernieuwd. In deze ruimte is onderhoud kostbaar. Aan de andere kant, crypto houders richten zich op het behoud van hun crypto-activa. Het is gebaseerd op de hoop dat de waarde in korte tijd meer zal groeien. Voor dag-tot-dag-uitgaven is het niet gemakkelijk om leningen van een bank te krijgen. Ervaren mensen met crypto zullen weinig tot geen trackrecord hebben als het gaat om bankrekeningen. Het verkopen van cryptocurrencies voor opname en terugkoop ervan kost te veel kosten. Het echte probleem is dat u geen lening kunt krijgen door crypto-activa als onderpand te presenteren. Financiële instellingen keuren het niet goed.
eCoinomic-oplossing:
in het eCoinomic-platform kunt u fiat-leningen krijgen om uw crypto-activa als onderpand te bewaren. Voor crypto-eigenaren kunnen ze nu beginnen met het ontvangen van betalingen voor producten en services. Mensen kunnen nu cryptocurrencies kopen als investering op lange termijn. Het eCoinomic-platform biedt de nodige liquiditeit die cryptohouders zal helpen. Beleggers zullen enorm profiteren van dit platform. De slimme contracten dwingen de bepalingen in leningsverplichtingen af. Het beschermt investeringen van crypto-houders en fiat-investeerders.
Voordelen van eCoinomic:
  1. eCoinomic biedt multicurrency-ondersteuning op hun platform. Bitcoin, Ethereum, LiteCoin en nog 10 cryptocurrencies worden ondersteund. USD, EUR en meer fiat valuta zijn er voor leningen.
  2. De fiat money transactiesnelheid op het platform is indrukwekkend. Het duurt niet meer dan zeven minuten voor een transactie, met dank aan de ingebouwde betalingsagent.
  3. De slimme contracten worden gebruikt om maximale veiligheid en transparantie te bieden. Het regelt de modus operandi van functies zoals blokkeren en liquideren van onderpand.
  4. Het prijsbewakingssysteem is nauwkeurig en werkt op basis van realtime.
ICO Details:
De voorverkoop begint op 15 maart en de openbare lancering van ICO vindt plaats op 1 mei 2018. 150 miljoen tokens vormen het totale tokenaanbod. 45% van het totale aanbod is gereserveerd voor voorverkoop en openbare verkoop. 5 miljoen tokens en 63 miljoen tokens worden toegewezen voor respectievelijk voorverkoop en ICO. Elke token kost $ 1. Voorverkoop wordt geleverd met een buitengewone korting van 85% die het token omlaag brengt naar slechts $ 0,15. Tijdens ICO kun je bonussen gebruiken in een bereik van 40-50%, afhankelijk van hoe vroeg je deelneemt. De softcap en hardcap van de openbare verkoop zijn respectievelijk $ 9 miljoen en $ 35 miljoen.
ecoinomic-ico.jpg
Belangrijke links:
vind de belangrijke links met betrekking tot het onderstaande project en blijf op de hoogte:
Website: http://www.ecoinomic.net/
Whitepaper:https://ecoinomic.net/docs/eCoinomic_WP_0219.pdf
Twitter: https://twitter.com/Ecoinomicnet
Facebook: https://www.facebook.com/ecoinomic/
Telegram: https://medium.com/@ecoinomic
Medium: https://telegram.me/eCoinomicchannel
profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1624619
0

Publication author

offline 5 days

kolbak pute

0
Comments: 0Publics: 2388Registration: 25-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation