Een betere manier om Crypto op te slaan – TOKENUNION (ICO)

In deze nieuwe publicatie wil ik u graag kennis laten maken met het TokenUnion-project. Ik weet zeker dat je veel hebt gehoord over Blockchain, Bitcoin, Ethereum, Crytocurrencies, ICO … maar TokenUnion blockchain is de coolste, en voor meer details gaan we naar de volgende onderwerpen:

Als we observeren hoe de maatschappij is geëvolueerd, zijn we in tribale samenlevingen verhuisd naar een andere sociale structuur in de moderne wereld waar mensen op een gespecialiseerde manier werken en dat kunnen doen in een mondiale omgeving, waar ook ter wereld vanwege de komst van technologie en internet.

Over TokenUnion

TokenUnion is een gedecentraliseerde applicatie die je automatisch beloont voor het hebben van EE-tokens of ERC20.

Een betere manier om crypto op te slaan.

De verdeling van beloningen is volledig autonoom.
Na het opslaan van de tokens in hun huurovereenkomst stemmen gebruikers ermee in om de statische tarieven van UNI, onze oorspronkelijke tokens, te betalen wanneer ze zich willen terugtrekken. Wanneer een gebruiker een vergoeding betaalt, distribueren slimme contracten de kosten programmatisch tussen alle netwerkdeelnemers als een beloning, evenredig met het percentage van de totale waarde van het netwerk (TNV) dat zij vertegenwoordigen.

Volledig gedecentraliseerd en eerlijk.
TokenUnion Network is niet afhankelijk van de centrale autoriteit om te werken. Het werkt volledig alleen, op basis van voorwaarden die zijn gespecificeerd in de code. Dit werkt zoals gepland tijdens de bestaande blokketting van Ethereum.

Ontvang een geschenk
Gebruikers sturen tokens naar hun huurcontract en krijgen beloningen in dezelfde symbolische denominaties die zij bezitten. Zet het op en vergeet het.

Verkrijg prijzen op dezelfde kaart waarvan u de eigenaar bent.
De door de gebruiker ontvangen prijzen worden hetzelfde als die ze hebben bij het houden van contracten via Bancor. Als u bijvoorbeeld 1.000 UNI als geschenk ontvangt en 60% BAT en 40% OMG behoudt, blijven UNI 600 UNI en 400 UNI-waarden voor GGO’s behouden in uw Holdingovereenkomst, waardoor de onderliggende positie groter wordt.

Hoe werkt het?
Een blik op hoe TokenUnion werkt onder de motorkap.

  1. Joining the network
  2. Withdrawal
  3. Redistribution
  4. Conversion

Beheer uw posities als nooit tevoren

Bekijk uw huurcontract in realtime via de TokenUnion-webtoepassing en de mobiele applicatie.

Word lid van ons team en koop nu uw TOKENS TokenUnion en profiteer van de voordelen van het meest voordelige platform op de markt. Verspil geen tijd meer en word lid van onze Telegram-groep, zodat u met ons kunt communiceren en eventuele vragen kunt beantwoorden. Mis deze geweldige kans die wordt geboden door het TokenUnion-project niet.

Profiteer van de beschikbare bonussen uit de vroege stadia van de voorverkoop. (ICO). Bezoek onze WEBSITE, zodat u meer te weten kunt komen over de voordelen van dit geweldige project.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om de volgende links te bezoeken:

WEBSITE: http://tokenunion.io/

WHITEPAPER: https://docsend.com/view/hj4tdrk

FACEBOOK: https://www.facebook.com/tokenunion/

TWITTER: https://twitter.com/TokenUnionIO

TELEGRAM: https://t.me/tokenunion

Auteur

Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 1 month

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation