ELAD-NETWERK – Blockchain, onroerend goed en kunstmatige intelligentie combineren voor een slimmere

ABOUT ELAD

ELAD (Equity Ledger Assets Decentralized) is een gedecentraliseerde blockchain die investeringsstrategieën en de onroerendgoedmarkt zal transformeren zoals wij die kennen. Met behulp van blockchain-technologie, slimme contracten Kunstmatige intelligentie en innovatie zal de aandelenladder van ELAD Network een crypto- en onroerendgoedportefeuille creëren om de liquiditeit van ‘s werelds grootste beleggingscategorie te combineren met de snelheid van de nieuwste. Een verscheidenheid aan onroerendgoedtransacties zal worden verhandeld via het ELAD-netwerkplatform, van traditioneel kopen en verkopen tot crowdfunding-investeringen van miljoenen dollars. ELAD brengt P2P-uitwisseling en -investeringen op één plaats samen, opent deuren, verlaagt kosten en verlaagt barrières voor iedereen.

ELAD Network is een onroerendgoedplatform met een verschil. Door gebruik te maken van de kracht van fractioneel eigendom, kan elk onroerend goed worden verdeeld in blokken van verschillende grootte, waardoor we investeringsmogelijkheden kunnen bieden van £ 50 tot £ 50.000 tot de waarde van het onroerend goed. Iedereen heeft de mogelijkheid om deze blokken te kopen, maar er is slechts een beperkt aantal beschikbaar voor elk onroerend goed. Eenmaal in bezit, is er een maandelijks rendement op de winst die direct gerelateerd is aan de grootte van het blok waarin u hebt geïnvesteerd (fractioneel eigendom) .

ELAD Network combineert Blockchain, Smart Contracts en Artificial Intelligence-technologie om een ​​cryptocurrency en een onroerendgoedplatform te creëren dat iedereen toegang geeft tot de liquiditeit van onroerend goed, ‘s werelds grootste beleggingscategorie.

Hoe het online platform werkt

ELAD-tokens kunnen worden gebruikt om deel te nemen aan de uitwisseling van onroerend goed of kapitaal en behaalde opbrengsten op onroerend goed.

Pas eenvoudig uw ELAD tokens toe op uw onroerend goed naar keuze en ontvang winst van een van de beste Cryptocurrencies. Het platform biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder investeringen voor fractioneel eigendom, crowdfunding, p2p-verkoop en verhuur, buy-to-sell-projecten, nieuwbouw en onroerend goedreclame.

Het platform is van plan om wereldwijde bekendheid te bieden aan verkopers en verhuurders van onroerend goed, evenals doorgelichte ontwikkelaars en bedrijven die plannen kunnen indienen voor toekomstige ondernemingen om crowdfunding veilig te stellen. Door te adverteren voor verkoop (lokale agenten), verhuur kort (zoals Air BnB) en lang (zoals Zoopla) creëert toegang tot pre-marktkansen en een huurklantenstroom, waarbij tegelijkertijd een vraag naar ELAD-tokens wordt gecreëerd, dit zal de winstgevendheid en investeringsmogelijkheden vergroten , bespaar kosten en sluit de inefficiënte tijdverspilling.

Het ELAD-netwerk zal de weg vrijmaken voor de vastgoedsector om de cryptocurrency-klasse over te nemen, en stelt individuen in staat om zelf rijkdom te genereren in voorheen ontoegankelijke markten.

Waarom Ethereum?

Het open source-project van Ethereum voor slimme contracten heeft de industriestandaard vastgesteld, samen met het produceren van voor mensen leesbare portefeuilleadressen en domeinnamen op hun blockchain (ELADCOIN.ETH).

Ethereum heeft een sterke positie ingenomen in de top tien van marktkapitalisaties van Cryptos, het Ethereum ecosysteem, de gemeenschap, het team en eerdere teams hebben toonaangevende innovatie en een sterke groei van infrastructuur in de Cryptocurrency-ruimte laten zien.

DAPP en slimme contracten
Een “DAPP” is een gedecentraliseerde applicatie die op de blockchain draait. ELAD-netwerk DAPP stelt klanten in staat om eenvoudig te communiceren met blockchain en online platform en zo tracking, controle en liquidatie van fondsen en multi-signature beveiliging, multifunctionele omgeving op een betere manier mogelijk te maken. ELAD netwerk DAPP combineert kopers, dealers en geïnteresseerde partijen om deel te nemen aan promoties en marktgeschiedenis.

ELAD Tech Ltd. zal eerder geteste en algemeen geaccepteerde slimme contracten en code gebruiken voordat deze op investeringen of vorderingen wordt toegepast, alle slimme contracten worden onafhankelijk door Castello gecontroleerd en de resultaten worden openbaar gemaakt. Innovatie en samenwerking zullen verzekeren dat de beste infrastructuur en ontwikkelingen kunnen worden gebruikt door ELAD Tech Ltd.

De zelfuitvoerende Smart-contracten met afrekeningsvoorwaarden tussen klant en verkoper worden geschreven in de vorm van code, die overal in de ELAD-netwerkblokketen zal bestaan.

Crowdfunding

Probleem De revolutie van crowdfunding heeft voor velen nieuwe deuren geopend. Maar heeft nog steeds toetredingsdrempels, omdat veel bedrijven alleen gecrediteerde investeerders met een minimum vermogen toestaan, waardoor alleen mensen die al toegang hebben tot onroerend goed en investeringen kunnen deelnemen. De mogelijkheid om een ​​investering af te sluiten, levert nog steeds problemen op voor mensen die in crowdfunded onroerend goed hebben geïnvesteerd en hebben normaal geen zeggenschap over toekomstige beslissingen die voor het onroerend goed worden genomen. ELAD-netwerkoplossing Kleine blokinvesteringen verlagen barrières, secundaire markten en tokens zorgen voor gemakkelijke exit van investeringen, stemmen via tokens stelt u in staat om uw mening te geven over waar u in hebt geïnvesteerd. Het ELAD-netwerkplatform biedt veel verschillende opties voor crowdfunding. Een fantastisch kenmerk van crowdfunding in combinatie met slimme contracten is dat als de gewenste fondsen niet worden bereikt, deze onmiddellijk aan investeerders kunnen worden teruggegeven. Door individuele beleggers samen te brengen met volledig doorgelichte vastgoedbedrijven en ontwikkelaars, wordt waardecreatie gemaximaliseerd en kan het werkelijke potentieel van de onroerendgoedmarkt worden gerealiseerd.

veilingen

Het veilingproces maakt deel uit van onze secundaire markt, het is bedoeld voor controle en vrijheid om uw activa op elk gewenst moment te verkopen en om anderen de gelegenheid te geven om deel te nemen aan eerder lopende vastgoedbeleggingen met trackrecords. Alle eigenschappen zijn verdeeld in blokken, je kunt je blok op elk moment via een veiling verkopen, het systeem werkt op dezelfde manier als ebay en staat open voor iedereen om te kopen via de secundaire markt. Blokprijzen worden bepaald door onze Cryptocurrency-prijs aan het begin van de veiling. Blokken kunnen in prijs stijgen als gevolg van het bieden, als 1 blokprijs stijgt, winnen alle andere blokken in waarde door een onmiddellijke toename van de activawaarde.

Veiligheid

ELAD Tech LTD zal door de overheid ondersteunde juridische structuren gebruiken om investeerders te beschermen en investeringen veilig te stellen. We zullen ons houden aan alle toepasselijke wetten, wet- en regelgeving van elke geografische site waarin we actief zijn en investeren.

Deze infrastructuur is ontworpen om een ​​sjabloon te maken voor andere veelbelovende geografische Crypto-hotspots ondersteund door overheden. Dit betekent ook dat we onze liquiditeit kunnen gebruiken om snellere transactieverwerking mogelijk te maken dan traditionele online zakelijke accounts, wat cruciaal is voor de directe betalingen die nodig zijn voor slimme contracten. De zakelijke accounts van ELAD Tech Ltd. worden gebruikt voor aankopen, betalingen en huurinkomsten.

Het ELAD-netwerkplatform zal twee-type authenticatie gebruiken om investeerders te beschermen, en de ELAD DAPP kan multi-handtekening vereisen voor investeringstoegang. Onze site draait op een bewaakte cloudinstantie met automatische gegevensreplicatie over geografische gebieden (waardoor gegevensbescherming mogelijk is) samen met virtuele lagen om onze hardware te beschermen en bedreigingen en kosten laag te houden.

Opslag en veilige transacties
ELAD Cryptocurrency kan worden opgeslagen op hardwareportefeuilles zoals Trezor of Ledger Nano s. Dit stelt de gebruiker in staat om “cold shop” (de tokens offline te houden) ELAD, waardoor gedecentraliseerd en drukvrij bezit wordt geleverd.

• ELAD Tech Ltd. En de statistieken van het ELAD-netwerk kunnen worden opgeslagen en gehasht op blockchain.

• Onze DAPP en slimme contracten werken samen met ons platform en blockchain om een ​​comfortabele en veilige beleggingsaanpak voor iedereen te creëren.

hefboomwerking
De ELAD-netwerkportfolio kan worden verhinderd wettelijke richtlijnen, marktsituaties, financieel beleid of andere onverwachte activiteiten, die activa in verplichtingen kunnen omzetten, om te zetten. Verlies van enorme hoeveelheden credit score verbetert de winst met behulp van dalende rentekosten samen met het afschermen van handelaren tegen stijgingen van p

ELAD Tokens en EQ-munten (aandelenmunten)

ELAD tokens
Het ELAD-token voldoet aan de populaire ERC20 en wordt geïmplementeerd op het Ethereum-netwerk, dat kan worden gebruikt als opslag van prijzen of een ruilmiddel zoals bitcoin. Het bevat ook verschillende andere alt cash en kloon token met meer functionaliteit.

• ELAD-tokens kunnen worden verkocht met fiat of cryptocurrencies
• Het kan worden verhandeld en opgeslagen
• ELAD-tokens kunnen worden omgezet in EQ-munten op het ELAD-platform en dit stelt investeerders in staat om gemakkelijk deel te nemen
• Via uitwisselingen zoals verschillende alt-munten in het fractionele eigendom en crowdfunding van onroerend goed.

EQ-munten definiëren:
• Het verdedigt de billijkheid en liquiditeit van individuele personen
• Het staat transacties op een gevestigd onroerend goed toe zonder andere kopers te beïnvloeden
• Het biedt economische en rechten op onroerend goed

Meer over EQ-munten
• Het kan het best intern op het platform worden verhandeld met ELAD-tokens
• Het werkt als een minikloontoken van ELAD Crypto-valuta
• Het levert stemrechten op het ELAD-platform en individuele woningen
Deze stimulans bewaart een bloeiend, gezond ecosysteem voor het ELAD-netwerk en blockchain.

Wat doet de EQ-munttechnologie?
• Produceert het token dat kan worden gebruikt om expliciete ondersteuning te bieden aan een beweging of een campagne, zoals polling of crowdfunding
• Genereert het token zodat tokenhouders onafhankelijk van elkaar maandelijkse en voltooide uitdagingsbetalingen kunnen verwerven.

ELAD Token Distributie Mint

100.000.000 ELAD-tokens worden geslagen op een vaste voorraad, de reserve kan worden opgeslagen of verbrand na een tekenverkoop waardoor de beschikbare voorraad kan worden gewijzigd.
Maximaal 15% van het totale aanbod zal worden gebruikt als een stimulans voor de lange termijn, om ervoor te zorgen dat de belangen van de oprichter in overeenstemming zijn met de investeerders, partners betrekken bij de ELAD-gemeenschap en de loyaliteit van de app groeit.
10% van de ELAD-tokens kan in een reserve worden gehouden om onmiddellijk liquiditeit te bieden als ELAD-tokens een grote vraag hebben zodra ze op de beurs zijn genoteerd. Alle ongebruikte tokens kunnen na 12 maanden worden verbrand of bewaard en vergrendeld voor toekomstige groei.ROADMAP

TEAM

ADVISORS

PARTNERS

VOOR MEER INFORMATIE BEZOEK DE LINKS DIE IK HIERONDER HEB GELEVERD;

Website: https://www.elad.network/

Whitepaper: https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/elad-public/ELAD+Network+White+Paper.pdf

Bountythread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5149525.0

Sociale media

Facebook: https://www.facebook.com/elad.network/

Twitter: https://twitter.com/elad_network

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/eladnetwork

Medium: https://medium.com/@elad_network

Telegram: https://t.me/elad_ico

AUTEUR: oladirano23
BTC LINK https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2100363
ETH ADRES: 0xCBB84f339BAB430A0894fd9d6DAAf292cdf61669

0

Publication author

offline 1 day

oladirano23

0
Comments: 0Publics: 109Registration: 12-07-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation