eLYQD

 

Ik wil je voorstellen aan een veelbelovend project. Door deel te nemen aan dit project heb je de mogelijkheid om heel goed te verdienen. Het project heeft geen analogen en zal bij beleggers veel vraag zijn. Ik heb het project een stevige 5 voor het idee en investeringspotentieel. Beste vrienden, welkom op je blog! Vandaag zal ik het hebben over een zeer interessant ICO-project. We zullen bespreken hoe eLYQD de technologie van de blockchain introduceert in een gedecentraliseerde industrie en ook meer praten over de details van de ICO.

eLYQD is een marktplatform dat is ontworpen om iedereen in staat te stellen een online winkel te creëren die effectief gebruik zal maken van de meest geavanceerde e-commerce technologieën, inclusief de mogelijkheid om te betalen voor vapenproducten met behulp van cryptocurrencies en eLYQD-tokens. eLYQD is een volledig gedecentraliseerde e-commerce marktplaats waar iedereen Vaping-producten kan kopen en verkopen, maar ook kan genieten van de aanzienlijke voordelen van het ontwerp en de technische mogelijkheden van het platform: privacy, vrijheid en veel lagere kosten.

Het doel van eLYQD is om wereldwijd e-commerce fabrikanten te verbinden en bedrijven de nodige tools te bieden om het one-a-akind platform op de wereldmarkt te lanceren met minimale transactiekosten en zonder financiële grenzen, tussenpersonen of vervelende bureaucratische routine. We zullen fabrikanten verenigen om hun eigen economische crypto-commerce te creëren, die het mogelijk zal maken om naar een nieuw niveau van e-commerce over te stappen.
Een van de belangrijkste kenmerken van eLYQD is het gebruik van blockchain-technologie, waarmee het platform transparant, open en zo veilig mogelijk voor beide kanten van transacties kan worden gemaakt, transactie- en bedrijfskosten worden verminderd en het aankoopproces wordt vereenvoudigd.
eLYQD is een platform gecreëerd voor kopers en verkopers van over de hele wereld. Met een eenvoudig te gebruiken online platform kan elke fabrikant zijn eigen winkel creëren om zijn producten te verkopen, met behulp van de minimumtarieven voor een breed scala aan platformfuncties. Deze service biedt uitstekende mogelijkheden voor individuele ondernemers, kleine producenten, multinationale bedrijven, waaronder een reeks hulpmiddelen voor directe feedback met klanten, boekhouding, verkoopanalyse, reclame en promotie, evenals een handige, gebruikersvriendelijke interface-inkomsten Model eLYQD is fundamenteel anders dan het model van traditionele e-commerceplatforms. Voor traditionele e-commerceplatforms wordt meestal een vast bedrag in rekening gebracht voor de verkoopprijs, soms in combinatie met een commissie. Kopers kunnen ook betalen met PayPal of andere betalingsverwerkingsoplossingen.
Het peer-to-peer-principe van interactie binnen eLYQD zal het voor alle deelnemers mogelijk maken om direct te interageren. Dit elimineert de kosten verbonden aan de reseller. De prijs van het product of de service wordt volledig aan de fabrikant overgedragen. De uiteindelijke prijs van het product zal alleen echte productiekosten en eerlijke winst bevatten.
De eLYQD-markt zal de efficiëntie van alle zakelijke interacties vergroten, hen bevrijden van alle tussenpersonen en deze interacties onmiddellijk, transparant, veilig en voor beide partijen voordelig maken. Deze visie zal worden bereikt door het creëren van een gedecentraliseerd ecosysteem met een snelle blokkering en de organisatie van gebruikersinteractie op basis van een peer-to-peer-netwerk. Het ELYQD-ecosysteem zal worden gebruikt door massaconsumenten en productfabrikanten van over de hele wereld.

Het ecosysteem van betalingen eLYQD zal worden uitgevoerd in zijn systeem van crypto-tokens-LYQD compatibel met ERC20. De token-functie zal gebruikers belonen voor actief gebruik van het ecosysteem en een bijdrage aan de ontwikkeling ervan (beloningen omvatten verschillende soorten crypto-terugbetaling, loyaliteit, promoties).
In het geval van een geschil tussen koper en verkoper, is er een arbitrage. We raden verkopers aan om een ​​arbiter te kiezen, omdat dit zowel het niveau van vertrouwen voor kopers verhoogt als de kans dat aankopen worden gedaan. Als beide partijen de transactie betwisten, betaalt de verkoper de arbiter uit het geld. Voor kopers is arbitrage altijd gratis.
Elke verkoper en koper krijgen een reputatiescore die is afgeleid van hun gedrag tijdens elke transactie. Gebruikers met een lage of negatieve reputatiescore kunnen worden gefilterd om andere gebruikers te beschermen tegen fraude en verspilling. Dit reputatiesysteem zal legitieme verkopers en klanten aanmoedigen om eerlijk te handelen en een solide reputatie op te bouwen.
Ethereum is, net als alle cryptocurrencies, onstabiel en verandert dagelijks in waarde ten opzichte van nationale valuta’s zoals de dollar en de euro. eLYQD zal een geïntegreerd betalingssysteem ontwikkelen dat werkt als een ether, maar wordt omgezet in een valuta in een verhouding van 1: 1. Ten slotte kunnen items worden gewaardeerd in uw lokale valuta en weet u precies hoeveel u uitgeeft of betaalt. In het eLYQD-ecosysteem werken merken, consumenten, arbiters, distributeurs en verladers rechtstreeks met elkaar samen. Transacties worden mogelijk gemaakt door LYQD, dus ze zijn snel, veilig en transparant. Er zijn geen tussenpersonen nodig die bestaan ​​in traditionele ecosystemen. eLYQD behoudt alle waarde die de gemeenschap in het ecosysteem heeft gecreëerd.
Bekijk dit project in meer detail door deze video te bekijken
ICO-details

De naam van de token LYQD
Platform – ERC-20
De kosten van token Pre-ICO – 1 LYQD = 0.0024 USD
De prijs van een token-ICO – 1 LYQD = 0.0024 USD
Soft Cap – 2.000.000 USD
Hard Cap – 15.000.000 USD
Website – Website
land USA

image.png

ELYQD-team, absoluut al hun werknemers werken in het voordeel van het bedrijf en staan ​​altijd klaar om te helpen in elke kwestie. Ze zijn altijd in contact en verdwijnen niet uit het zicht. Immers, op dit moment, wanneer we het hebben over ICO-projecten, is dit feit erg belangrijk.
Alle prototypes gemaakt door het ontwikkelingsteam eLYQD bevinden zich in het publieke domein, nu kunt u dit systeem lezen en uitproberen.
De leiders van dit project hebben een enorme ervaring in het zakendoen van dit soort en eLYQD zal zeker slagen.
eLYQD neemt deel aan verschillende crypto, blockchain-forums, en sluit serieuze contracten.
Na het lezen van deze blog zult u waarschijnlijk vragen hebben. Zorg ervoor dat je ze in de officiële bronnen van eLYQD vraagt:
https://www.elyqd.world/
https://web.facebook.com/elyqdcom
https://www.elyqd.world/assets/files/white-paper.pdf
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4526862.0

https://web.facebook.com/elyqdcom
https://t.me/elyqd_world

Auteur
Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn bitcointalk profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Mijn ethereum-portefeuilleadres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 7 days

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation