Esittelyssä SIMPLYBRAND

Tietoa henkilöstä SimplyBrand
Tutkimukset ovat osoittaneet, että väärennetyt tavarat ovat suuri uhka yksilöille, yrityksille, teollisuudelle ja jopa maailman hallitukselle. Internet-tekniikan kehittymisen myötä väärentämisen kielteiset vaikutukset ovat nyt laajentuneet ja aiheuttaneet suurempia vahinkoja. Useimmat tuotemerkit haluavat sijoittaa suuren määrän rahaa NFC- tai RFID-teknologioiden käyttöönottoon tuotteissaan, mutta tulokset ovat edelleen rajalliset ja kustannukset ovat edelleen korkeat. Luomme ratkaisun tähän ongelmaan luomalla alustan, jossa on integroitu AI-malli ja koneen oppimisen tekniikka väärennettyjen tuotteiden tunnistamiseksi. Väestöstä peräisin olevia osallistujia kannustetaan auttamaan yksilöimättömien kohteiden tunnistamisessa, kun taas petolliset tiedot julkaistaan ​​lohkoketjussa, jota ei voi muuttaa ja julkistaa kaikille. lukija. Lisäksi vapautuu kaksi päätoimintoa, jotka johtavat monien osapuolten liittymiseen foorumiin kehittämisalustan tavoitteen saavuttamiseksi itsenäiseksi ekosysteemiksi. Yhdistämällä nämä kehittyneet teknologiat uusiin mekanismeihin, joilla hallitsemme alustaa itse, ratkaisumme voi ratkaista tämän ongelman tehokkaasti laajamittaisesti.

Hankekonsepti
Kuuluisa brändi tarvitsee SimplyBrand-alustalta suojauspalvelun, jolloin SimplyBrand-tuotto palvelee palvelumaksuja ja tuotepalkkioita. Näitä ilmaisia ​​tuotteita käytetään ekosysteemeissä toimittajille. Tämä liiketoimintakonsepti on melko yksinkertainen ja varsin käytännöllinen. Tutkimme SBA-merkkien yksityiskohtien käsitettä seuraavassa kappaleessa:

Crowdsource-osallistujat (tai käyttäjät) ovat velvollisia osallistumaan SBA-merkkiinsä (tai tietyillä SBA: eilla) ennen kuin he voivat ilmoittaa väärennettyjä verkkokaupan tuotteita ulkonäkö.
Jos käyttäjä voi lähettää kelvollisen raportin, käyttäjä saa palkinnon SBA: lla. Toisaalta, jos käyttäjät käyttävät väärin järjestelmää, SBA-tunnus lompakossaan poltetaan.
Näitä raportteja käytetään keinotekoisen älykkyyden kouluttamiseen.
Tuotemerkin omistajayritys vaatii suojaa alustalla ja tarjoaa palvelumaksuja SimplyBrandille. Lisäksi he myös antoivat tuotteitaan lahjoiksi markkinoille.
Käyttäjät voivat sitten käyttää SBA-merkkiä ostamaan merkkituotteita markkinoilla tai myydä SBA-tunnuksensa vaihdolla.

Taloudellinen toiminta syntyy automaattisesti molempia osapuolia hyödyttävällä yhteistyöllä ja lisääntyneellä merkkilaskulla vedonlyöntiä, tuotteiden ostamista ja brändin suojauspalvelujen käyttämistä varten. SBA-merkin ansiosta. Tätä motivaatiota kutsutaan tokenomiikaksi.

Brändi soveltaa yksinkertaista Brandia vaatia tuotemerkin suojauspalveluja. Yksittäiset luokat ilmoittavat välittömästi väärennöksistä tai väärennöksistä tuotteista tai työskentelevät AI: n kanssa e-kaupankäynnin kohteiden laillisuuden varmistamiseksi. Yksittäisiin luokkiin kuuluvat crowdsource-rahoittajat ja kolmannen osapuolen palvelun toteuttamisen lähde. Simply-Brand yhdistää ihmisen kekseliäisyyden, AI: n ja lohkoketjuteknologian, jota käytetään kehittämään väärennettyjen tuotteiden mustaa listaa. SBA (Simply-Brand) -merkit lohkoteknologiassa kannustavat käyttäjiä käyttämään yksinkertaista Brand-alustaa.

Website: https://simplybrand.io/en/

Whitepaper: https://www.docdroid.net/4j8zC4N/simplybrand-whitepaper-en-v303-20181205.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/simplybrand/

Medium: https://medium.com/simplybrand

Telegram: https://t.me/simplyBrand

Twitter: https://twitter.com/simplyBrand_io

Reddit: https://www.reddit.com/user/simplyBrandio


Bitcointalk: maryaadalen327

Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2511402

ETH: 0xB0bbd414CB2E5c1eF493b016cF6Fe848350FF726

 

0

Publication author

offline 3 months

maryaadalen

0
Comments: 0Publics: 14Registration: 29-12-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation