Gebruikers van Alphateca kunnen optreden als koper en verkoper

Hallo allemaal, dit is een prachtige dag, met een zeer interessant levensproject … Alphateca, de achterbank, las dit artikel om het project en de voordelen ervan beter te begrijpen.

Alphateca – wereldwijde kriptomarkt, waar elke gebruiker als koper en verkoper kan optreden, allerlei soorten goederen en diensten wereldwijd kan verkopen of kopen, als crypto-betaalmiddel. Stel je voor dat je binnen 10 minuten bent zonder het huis te verlaten, maak je eigen portemonnee, ga naar Alphateca en in een paar klikken om de verkoop van tablets, auto, boot, lied van zijn eigen compositie of zeldzame artefacten te bieden van een populair computerspel – in het algemeen iedereen! Tienduizenden mensen zien uw advertentie elke dag en iemand zou het leuk vinden. In een mum van tijd vindt u een klant, u hebt kriptokoshelek betaald en koopt stil de producten die u kunt kopen uit honderden categorieën in kriptomarkete want. U hoeft geen valuta af te trekken van het volledige versleutelingssysteem – u kunt voor elk product of elke service rechtstreeks betalen vanuit uw crypto-valuta.

model

De missie van Alphateca is om internetcommunicatie naar een nieuw niveau te tillen en optimaal gebruik te maken van cryptocurrency in het dagelijks leven.

ICO loopt van 1 juli tot augustus

wegenkaart

Hoe Alphateca werkt:

Alphateca is gebaseerd op twee principes: loyaliteit aan traditionele valuta’s en wereldwijde ambities om het gebruik van cryptocurrency in het dagelijks leven te populariseren.

Het begint allemaal met directe registratie: met slechts een paar klikken kunt u een account maken, zodat u overal ter wereld iets kunt kopen of verkopen.

Als u geen crypto-portemonnee heeft, laten we u zien hoe u deze kunt krijgen. Met Alphateca kan iedereen gemakkelijk de wereld van cryptocurrency betreden.

Tim Alphateca

TIM ALPHATECA

Andrey Zharkov

Hoofd van de juridische afdeling

Ilya Stenkow

oprichter

Rusty Sariev

Blockchain-ontwikkelaar

Roman Generosow

Marketing Manager

Sergey Knyazev

project

Ksenia Leonova

reservering Manager

Knesia Rudneva

Primaire ontwerper

Roman Kiselev

softwareontwikkelaar

Mijn Bitcoin-profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation