GIGTRICKS: EEN VOLLEDIG GEÏNTEGREERD ECOSYSTEEM VOOR FREELANCE EN ON-DEMAND ECONOMIE !!!

INVOERING

Uit rapporten is gebleken dat de freelance en on-demand economie niet over de belangrijkste normen beschikken om een ​​vertrouwensrelatie tussen klanten en freelancers te vormen. Dit probleem kan worden opgelost met GigTricks, omdat het een blockchain-gebaseerd ecosysteem wil opbouwen om de transparantie, het vertrouwen en de betrouwbaarheid van de platformdeelnemers te vergroten: klanten en freelancers. Elke actie, inclusief beoordelingen en beoordelingen van vaardigheden, zal worden geverifieerd door de platformdeelnemers binnen de onveranderlijke blockchain en als zodanig kan niets binnen het ecosysteem worden vervalst. Het belangrijkste doel van GigTricks is om het eerste 3600 (graden) freelance en on demand ecosysteem ter wereld te creëren dat door een miljoenengemeenschap wordt vertrouwd. Uiteindelijk wil het GigTricks-platform helpen in de strijd tegen de wereldwijde recessie door veel of uitgebreide mogelijkheden te creëren voor getalenteerde individuen, zodat ze eenvoudig de optredens kunnen vinden, van huis kunnen werken en inkomsten kunnen genereren, zodat ze kunnen besteden aan hun consumentenbehoeften, resulterend in een echte economische groei.

WAT IS GIGTRICKS ALLES OVER?

De GigTricks Limited is een besloten vennootschap die is gelimiteerd op aandelen en is opgericht in Gibraltaar in overeenstemming met de Companies Act 2014 en met het registratienummer 117112. Gibraltar is gekozen om te worden opgericht vanwege het inzicht dat zijn jurisdictie crypto-vriendelijk is.

Er zijn mensen die het bedrijf GigTricks leiden. De functie van deze bestuurders is om verantwoordelijk te zijn voor de activiteiten van het bedrijf en om de activiteiten van het bedrijf dagelijks te overzien. De bestuurders oefenen hun bevoegdheden uit in overeenstemming met de statuten van de Vennootschap en hun fiduciaire plichten jegens de Vennootschap. Ze beschikken over alle bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn om het bedrijf van het bedrijf en de ontwikkeling van het GigTricks-platform te beheren en te controleren.

MISSIE VAN GIGTRICKS: Het bedrijf GigTricks probeert een volledig bijgewerkte versie van de huidige freelancingsplatforms te creëren die futuristisch zijn in het bieden van verschillende kansen, het minimaliseren van de risico’s en het creëren van een winnend scenario voor alle betrokken stakeholders. GigTricks hebben een visie waarin ze een realiteit willen worden. Deze visie kan werkelijkheid worden omdat het een levensvatbaar, toegankelijk en goedkoop freelance platform creëert dat ernaar streeft zoveel mogelijk landen te helpen !!!

DE GIGTRICKS ECOSYSTEEMARCHECHTUUR

De ecosysteemarchitectuur van GigTricks is ontworpen om zeer schaalbaar te zijn om zijn flexibiliteit te waarborgen. Dit betekent eenvoudigweg dat de freelancers hun producten en / of diensten online of offline kunnen verkopen / verkopen als onderdeel van het ecosysteem. Een digitale marketeer zou zich bijvoorbeeld kunnen ontwikkelen en ook een cursus of een product of dienst op het GigTricks-platform kunnen aanbieden, hetzij online of offline (dat wil zeggen, persoonlijk). De freelancer kan vervolgens de betaling ontvangen via de Crypto-tokens van GigTricks die het GigBit-token (GBTC) wordt genoemd.

Het GigTricks-platform is bedoeld om wereldwijde adoptie een moeiteloos proces te maken.

GIGBBIT TOKEN (GBTC)

Het GIgBit-token (GBTC) is gebaseerd op het ER20-formaat en werkt in het Ethereum-netwerk, omdat het gemakkelijk door de gemeenschap en door de markt kan worden overgenomen. Het op Ethereum gebaseerde token is een goede oplossing voor reguliere betalingen die boven kleine bedragen zoals $ 0,0001 liggen. GigTicks gebruikt GigBit-credits voor microbetalingen om deze kosteneffectiever te maken. De Gigbit-tegoeden zijn niet verhandelbaar. Ze worden uitgegeven door het platform en kunnen alleen worden geconverteerd naar GigBit-tokens. De GigBit-tegoeden kunnen niet van de ene gebruiker naar de andere, noch buiten het platform worden verzonden.

Dit crypto-token (GBTC) is bedoeld om een ​​betaalmiddel voor het hele ecosysteem mogelijk te maken voor zijn deelnemers wereldwijd. Het token kan worden gebruikt voor: In-app-transacties voor het ontgrendelen van producten of services, gebruikersabonnementen, community-beloningen, advertenties, royalty’s en freelancer-fooien.

Het token zal ook dienen om het speelveld gelijk te maken en een benchmark te bepalen voor de diensten die worden geleverd.

De GigTricks hebben een stappenplan zoals hieronder getoond:

Het GigTricks Social-platform is bedoeld om gebruikers GigBit-tokens te laten verdienen door simpelweg sociale content te publiceren en / of te bekijken. De GigBit-tokens kunnen worden gebruikt als betaalmiddel voor aanvullende vaardigheidstests in GigTricks Pro of om toegang te krijgen tot premiumservices zoals GigTricks Learning, waarmee de gebruiker aanvullende vaardigheden kan leren. De gebruikers kunnen zowel de algehele profielbeoordeling van de freelancers, hun specifieke vaardigheden en beoordelingen bekijken en dit vermindert de communicatietijd tussen de klanten en freelancers met meer dan 90% procent. Hoewel, als er een geschil ontstaat, heeft gigtricks al een gestimuleerd stemsysteem geïmplementeerd dat het vertrouwen vergroot en de betrokkenheid vergroot. De wereldwijde of wereldwijde markten breiden uit en bedrijven over de hele wereld kunnen nu groeien en hun bedrijf op een veel snellere manier uitbreiden !!!

VOOR MEER GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER GIGTRICKS, BEZOEK DE VOLGENDE:

Website: https://www.gigtricks.io/

Whitepaper: http://regerie-waskitty.com/4d017c36-d716-48f8-b731-f2b2b41a3c7a

Tokenverkoop: https://www.gigtricks.io/

Telegram: https://t.me/gigtricks

Twitter: https://twitter.com/gigtricksglobal

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3281088.0
Eén pager: http://regerie-waskitty.com/fa0f453a-ef53-4394-a96b-faaed9acb0e7

Deckpresentatie: http://regerie-waskitty.com/15e1a2f2-1499-4594-a73e-6e89d7fb5df2

Technische documentatie: http://regerie-waskitty.com/b86a6636-8c8d-4543-9012-a56bd78be3e1

Mijn Bitcointalk-profiellink; https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1545555

ETH:  0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation