GREENBIT-NETWERK

GREENBIT is de eerste op blockchain gebaseerde cryptoagro-gebaseerde valuta, een gedecentraliseerde marktplaats voor boeren, handelaren, supermarkten, agro-gelieerde industrieën en consumenten, met een uniek ecosysteem en fysieke entiteit die handelen in ‘s werelds meest verhandelde productlandbouw met meer dan een miljard werknemers. GREENBIT geeft een gedecentraliseerd betalingssysteem dat deze waarden kan overdragen ongeacht het verschil tussen de boarders. Greenbit is een digitaal landbouwmarktproject, gebaseerd op een niet-gecentraliseerde wereldwijde schaal – de infrastructuur van blokkers. Dit is een wereldwijd project. Omdat het het doel is om een ​​systeem te zijn dat wordt gebruikt door alle burgers van de wereld die alledaagse producten moeten kopen.

Dit is ook bedoeld om het ecosysteem van het project te beschermen. Het is duidelijk dat het hele systeem wordt uitgevoerd door intellectuele contracten. In het ecosysteem van Greenbit moeten zowel kopers als fabrikanten direct retailnetwerken overschrijden en verkopen.

In feite zullen in dit gedecentraliseerde ecosysteem consumenten, boeren, handelaars, kruideniers, loonwerkers en investeerders zijn. Een van de voordelen van het project is dat het gemakkelijk en veilig is om snel tegen lage prijzen te verwerken.

Laten we niet vergeten dat de landbouw een commerciële onderneming is die het meest wordt verkocht op de planeet en wereldwijd meer dan een miljard werknemers heeft. Bijvoorbeeld, in het geval dat we zorgvuldig alleen Afrika overwegen, zal de landbouw de grootste economische sector van Afrika zijn met geschatte inkomsten van ongeveer $ 100 miljard.

GREENBIT is grootschalig om de uitdagingen van toegankelijkheid en hulp van gezonde voedingsmiddelen en producten in alle landen op te lossen en aan te pakken en waar en wanneer ze nodig zijn. Het proces wordt gemakkelijker en sneller gemaakt met het podium. Er is beweging ver weg van de natuur, aangezien de wereld hybride landbouwproducten nastreeft en daarom wordt de gezondheid ernstig in gevaar gebracht. GREENBIT gaat echt over groene en gezonde producten en milieu. Dit is het ding waar we altijd voor staan ​​en waarvoor we sterven. Er is een enorm onbenut potentieel in de crypto valutavooruitgang en -technologie die zeer winstgevend is voor ons universum. GREENBIT is een unieke revolutie in dit perspectief als het verkennen van opties voor een enorm economisch en agrarisch wereldeffect.

De GREENBIT-fase is een baanbrekend blockchain-aangedreven internet podium, met beveiliging en transacties tokens. Het gaat om een ​​blockchain-gebaseerd stadium van economische en agrarische transacties met een consistente en exponentiële toename van de symbolische waarde in de loop van de tijd, ondersteund door de echte entiteit genaamd Central Farm Network (CFN) met behulp van een blockchain-netwerk van ERC20. Het stadium revolutioneert de economische en agrarische sectoren van de wereld met blockchain-vooruitgang. Dit is ‘s werelds eerste blockchain-powered internet podium met token-acquisitie als winstgevende investeringen. Investeringen in Bio-Gas en GREENBIT Crypto Investment Platform zijn in volle gang.

Greenbit zal het project presenteren, dat het met name beoogt via het stadium “CENTRAL FARM NETWORK”. We kunnen zeggen dat het fysieke type van het project een netwerk is. Eerlijk gezegd kan dit worden uitgedrukt als een fase waarin landbouwproducten een effectenbeurs zijn, deze aandelenmarkt de hele wereld bestrijkt en de prijzen als echte goederen worden verkocht. Cryptogeld zal in dit netwerk worden gebruikt. Het netwerk gebruikt het ERC20-netwerk.

De Greenbit-fase biedt beleggers een duidelijk en transparant beloningssysteem op basis van ketens en een succesverhaal. We kunnen ook stellen dat dit een speciaal apparaat zal zijn voor bedrijven om te voldoen aan de wereldwijde economische en agrarische behoeften. Greenbit Toner wordt ondersteund door een echte organisatie.

CENTRAAL LANDBOUWNETWERK (CFN)

Dit is een veilige handelsfase voor verkopers en aanbieders van waardeketendiensten. Het centrale netwerk van landbouwbedrijven, als een kwestie van duurzame ontwikkeling van de maatschappij en haar beoordelingen, reproduceert alle landbouwactiva wereldwijd op basis van het gezonde spectrum van de samenleving en marktspeculatie.

SWIFT en EFFICIENT

Gebruik directe betaalkanalen om waarden in milliseconden te verzenden. Succesvolle transacties zullen nooit efficiënter zijn, omdat elk stuk gekleed in Greenbit een Hypercube Routing-router kan worden om het werk te versnellen, waardoor de structuur zeer flexibel is.

schaalbaarheid

Agroholding-markten zijn de meest verkochte markten. Zo kan het miljoenen beveiligde transacties per seconde verwerken. Dankzij de unieke architectuur van Multi Greenbit.

KAN BESCHIKBAAR EN FLEXIBILITEIT ZIJN

Werkknopen voeren nuttig werk uit, maximaliseren de efficiëntie en elke eenheid in Greenbit TON kan Greenbit zelf worden, wat de structuur zeer toegankelijk en flexibel maakt.

GREENBIT is full-scale om de uitdagingen van toegankelijkheid en ondersteuning van gezonde voedingsmiddelen en producten in alle landen aan te gaan en waar en wanneer ze nodig zijn. Het proces wordt gemakkelijker en sneller gemaakt met onze fase.

Er is mov

ement ver weg van de natuur terwijl de wereld hybride landbouwproducten nastreeft en daarom wordt de gezondheid in grote mate bedreigd. GREENBIT gaat echt over groene en gezonde producten en milieu. Dit is het ding waar we altijd voor staan ​​en waarvoor we sterven. Er is een enorm onbenut potentieel in de crypto valutavooruitgang en -technologie die buitengewoon winstgevend is voor ons universum. GREENBIT is een unieke revolutie in dit perspectief terwijl we opties onderzoeken voor een enorm economisch en agrarisch wereldeffect.

 

Tot slot, zorg ervoor dat u voldoende onderzoek verricht voordat u in een onderneming investeert.

 

Ga voor meer informatie naar het volgende adres:
Website: http://www.greenbit.in/
Whitepaper: http://greenbit.in/assets/images/GREENBIT WHITEPAPER 1.1.pdf
ANN Discussie: # msg34130003 “target =” _ blank “rel =” noopener noreferrer “> https://bitcointalk.org/index.php?topic=3273833.msg34130003#msg34130003
Facebook: https://www.facebook.com/Greenbitblockchain/
Reddit: https://www.reddit.com/r/Greenbit/
Twitter: https://twitter.com/Greenbit3?lang=en
Telegram: https://t.me/joinchat/G0DNf0UuWVvKv3JPxhSrww

Mijn Bitcointalk-profiellink; https: //bitcointalk.org/index.php? Action = profile; u = 1545555

Mijn etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

 

0

Publication author

offline 2 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation