HeartBout – een sociaal netwerk met een gedecentraliseerd incentivesysteem

De HeartBout is een sociaal netwerk met een gedecentraliseerd beloningssysteem. Het is volledig gebaseerd op een blockchain-technologie. De  aanvragers die deelnemen aan het systeem, zoals het maken en promoten  van inhoud, krijgen een beloning in de vorm van cryptocurrency van het  bedrijf. De HBC-tokens kunnen worden gebruikt voor het promoten van een publicatie zoals advertenties. Het geeft aan dat wanneer een aanvrager op het sociale netwerk werkt, hij meer kans heeft om meer munten te ontvangen. Elke aanvrager krijgt eenvoudig toegang tot cryptocurrency en zijn eigen portefeuille na registratie in het bedrijf. Het  netwerk profiteert van de activiteit van aanvragers voor publicaties,  stemmen of opmerkingen die de uitgifte van HBC via zijn  advertentiemogelijkheden opleveren. De vooruitgang van het bedrijf omvat  4 kwart in 2017, inclusief aanpassing van het applicatieontwerp en  aanpassing aan iOS 11, begin van blockchain ontwerpen, vorming van  technische specificaties  voor de vooruitgang van de reclamemotor, registratie, tape, zoeken,  maken en bewerken van categorieën, profiel, bewerken, instellingen, het  maken van een publicatie, analyse van Steemit blockchain en een  vooruitgang van blockchain op basis van vorkstroom. De vooruitgang van  de het bedrijf omvat ook 4 kwartalen in 2018.
Het  eerste kwartaal omvat het ontwerp van de advertentiepromotie in de  applicatie, het ontwerp van de portemonnee, de voortgang en het streamen  van video’s, het maken van de laatste post, activiteit, chatten,  bellen, animaties, testen, bètaversie en vooruitgang van blockchain met  behulp van vork Steemit. Het  tweede kwartaal omvat het finaliseren, testen, vrijgeven van de  applicatie in juni en de ontwikkeling van de Android-versie. Het  derde en vierde kwartaal omvat de lancering van de reclamemotor, de  release van de Android-versie, analyse van de mogelijkheid van  integratie van andere advertentietypen in de applicatie en formulering  van de technische taken voor de bevordering van andere soorten  advertenties. De prijs van het token is voornamelijk afhankelijk van het succespercentage van het bedrijf. In  de Verenigde Staten besteedt de mobiele native computer 168 miljard  dollar aan advertenties in 2016, terwijl deze steeg tot 209 miljard  dollar tot 2017. De verwachte stijging is 252 miljard dollar in 2018,  289 miljard dollar in 2019, 335 miljard dollar in 2020 en 363 miljard  dollar in 2021 Het  gedecentraliseerde beloningssysteem omvat de emissie, beloning aan de  auteur, beloning aan de kiezer, stemmen met een koud hart, de kracht van  het hart, beloning voor aanvragers tijdens gevechts- en  mijnwerkervergoeding. De  invoer van activiteiten met betrekking tot de aanvragers wordt  verzonden in de richting van de toepassing naar blockchain, zoals hot  hearts en cold hearts, laat publicaties en opmerkingen achter en DAU.  Met behulp van de HeartBout-server, Heart Bout-client en Blockchain  Heart Bout-verblijf verbonden met elkaar. Van  de Ethereum-blockchain tot de HeartBout-blockchain wordt de overdracht  van token vergemakkelijkt door het token-overdrachtsprogramma dat een  software is die logische bewerkingen uitvoert. De  rekeningen van aanvragers worden geactiveerd in de Heart  Bout-toepassing na de registratie in de initiële medaille-aanbieding. De  centrale server van het bedrijf is voornamelijk verantwoordelijk voor  het behoud van de consistentie van de invoerbasis van de  aanvrageraccounts tijdens hun registratie en autorisatie.

An earlyinvestor is Alexander Eroshevskiy.The functionality of the company includes registration, feed, creation of publications, challenge, chat, filters comments and profile.The name of token is heartbout coin. The maximum number of tokens issued for crowdsale are up to 44 million. The sum of the maximum collection amount of ETH is up to 6 thousand. The kind of token is ERC20 while the price of token is 0.051 dollar. One ETH is equal to350 dollar. The one ETHis equal to 6,863 HBC.The minimum purchase sum is 0.1 ETH crypto currency for payment.In pre-ICO, the number of tokens are 8 million. The bonuses includesa discount of 35% of the price for limited number of tokens initiating in December 15 while end in December 31, 2018. Second bonus will be provided fromJanuary 30 to February 28 which offers 20% discount ICO having 35 million. From April 1 to April 30, 15% bonus will be offer. From May 10 to June 30, 10%bonus will be offer. In December 2018 the number of tokens and the sale rate will be calculated according to the results of the system.The advantages of the HeartBout are safety and fault tolerance, input transmission speed, compatibility and speed of blockchain.The distribution of the funds are 6% for the team, 5% for the first investor, 2% for the advisers, 81.5% for the token buyers, 1.5% for marketing and 4% for the bounty. The funds are used as40% for the advancement, 5% for the operating expenses, 47% for the marketing, 1.3% for the equipment and 6.7% for other expenses.In April 2018, a chief executive officer will receive 5 thousand dollar per month. 2 iOS developers will receive 8.5 thousand dollar.2 backend developers will receive 8 thousanddollar. A technical director will receive 5 thousand dollar. A tester will receive 3 thousanddollar. A designer will receive 4 thousanddollar. A marketer will receive 3 thousanddollar. Overall the blockchain advancement includes 20 thousanddollar.The growth of new applicants will be 30% from synthetic.The average applicantcost is 1.3dollar.

Website: https://heartbout.com/

Whitepaper: http://heartbout.com/HB-Whitepapper_eng.pdf

My BitcoinTalk Profile:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1535821

0

Publication author

offline 2 years

FiksiCK657

0
Comments: 0Publics: 19Registration: 20-02-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation